nikodim
Poznat
- Poruka
- 7.532
Fency_Killer:Tvoj nick sve govori...
Uostalom,Cveta se ubi imitirajuci onu Anastaziju ili kako se vec zove...
Mislis Anesteziju :shock: :shock: :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fency_Killer:Tvoj nick sve govori...
Uostalom,Cveta se ubi imitirajuci onu Anastaziju ili kako se vec zove...
PopTrash:Jeste, moj nick sve govori... Govori i tvoj da ne znas engleski, pa sta? A i komentar ti je bas onako... procitao si temu, pa video sta je par osoba pisalo, pa kao pomislio da i ti budes u fazonu, a?
nikodim:Mislis Anesteziju :shock: :shock: :shock:
Moguce,nisam siguran...nikodim:Pa ti ne znas ni srpski. Vidi... pise se "ne shvatam".![]()
Pa dovoljno dobro znam engleski da bih znala da rec "fency" ne postoji u engleskom jeziku, pa mi odatle pravo da sudim. (A ni sa srpskim ne stojis najbolje, vidim.) Nije me uopste pogodio, ne pogadjaju me komentari likova kao sto si ti, koji ne znaju nista argumentovano da kazu, samo da daju bezvezan komentar tek da bi nesto rekli.Fency_Killer:Ko si ti da sudis da li ja znam engleski ili ne?
Neshvatam zasto te je moj komentar toliko pogodio...
jer tako?Fency_Killer:Hvala...
Prosvetlio si me za ceo zivot...
![]()

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:sveta je bas lik..jer tako?
nikodim:@Botlemon
Eto sada me i vredja... ovaj senzibilni, nadahnuti, mladi covek...ajde nemoj da smaras vise.
Fency_Killer:Brzo ispravljaj to "sveta" dok jos nisu krenuli da te prosvetljuju![]()

znas li ti sta je kajli po glasu za cvetu?genije....kajli ne peva nesto,ali ima kontrolu,drugo bira pesme da uskladi za svoj glas i ne falsira...kajli=prosek,cveta=daleko ispodPopTrash:Jao, hoces da kazes da Kylie Minogue sjajno peva?! Ma koliko ona meni simpaticna bila, njene glasovne mogucnosti su vrlo ogranicene.
Pa tema je o poslednjem sto je osoba uradila, pa bi mogla prvo da cujes, jer je mnogo drugacije od onoga sto si mogla ranije da cujes. Ali zasto da ti govorim kad ne zelis ni da poslusas...? Nema ni d od dranja niti iceg slicnog. Ja kazem da jeste krucijalna razlika, ali to ti, eto, neces moci da utvrdis dok ne poslusas.
kakva anestezija,valjda anastazijaFency_Killer:Anestezija? :?Moguce,nisam siguran...
Stani, ja sam temu postavila trazeci da lepo, uz neke argumente, raspravljamo o tome sta nam se svidja ili ne svidja. Ti si dosao i lupio neki komentar koji veze nema. Dakle, na moje se moze argumentovano odgovarati, na tvoje ne moze. Ali, necu da raspravljam o ovome, smara i ne zanima me.Fency_Killer:Pa NEVIDIM sta si ti to meni argumentovano odgovorila...
PopTrash:A to ima neke veze sa pevanjem?
nikodim:Ne, nisam pukao ni na tebe ni na bilo koga... ili sta si vec napisala. Vec mi je dosadno da citam stvari:
Ti ne volis kada se neko "dere" i na kraju ispadne da se svi deru... ne razumem.
Ili ovako nesto, a cesto se takav ton moze sresti u tvojim postovima:
E a to je razlog zbog kog sam napisao da malo spustis nos. To sto ti ne repliciram ne znaci da ne citam postove. Dobar deo njih sadrzi slicne stavke i to je bilo mali "boc" na ovoj temi. Niko tvoje "moci" ne osporava ali mozes da das malo razumniji komentar koji bi vise isao u prilog tvojoj tvrdnji. A ne kao ovaj od malopre, ona se dere i svi se deru... jedino se ti ne deres a za tebe niko nije ni cuo.
Ajde izbaci neki albumcic, da vidimo te kvalitete koje tako bahato rasipas po forumu.