"Pogledaj u sutra" - Cveta Majtanovic

PopTrash:
Stani, ja sam temu postavila trazeci da lepo, uz neke argumente, raspravljamo o tome sta nam se svidja ili ne svidja.

To je ok,ali da vredjas nekog kome se ona ne svidja...hm....
Uostalom,to je bilo moje licno misljenje,a ako je to tebe mozda pogodilo,to je tvoj problem...
Neki ljudi jednostavno ne zele da se pomire sa cinjenicom da nemaju svi isto misljenje...

nikodim:
Vec mi je dosadno da citam stvari:

A izvini, a ko tebe tera da citas sve sto pise... postoji sloboda misljenja i biranja.

nikodim:
Niko tvoje "moci" ne osporava

Huh, a koje to moje moci? Znas nesto sto ja ne znam? Zaista mi je tesko da te pratim. Stavljas svoje reci tako da ispadne da sam ja to rekla ili da posedujem neke nadprirodne moci, koje, izgleda samo ti vidis. To nije u redu i cak kad se potrudim ne vidim u cemu je (tvoj) problem. Od A si poceo da me vredjas iz samo tebi poznatog razloga.

Nadya:
A izvini, a ko tebe tera da citas sve sto pise... postoji sloboda misljenja i biranja.
Huh, a koje to moje moci? Znas nesto sto ja ne znam? Zaista mi je tesko da te pratim. Stavljas svoje reci tako da ispadne da sam ja to rekla ili da posedujem neke nadprirodne moci, koje, izgleda samo ti vidis. To nije u redu i cak kad se potrudim ne vidim u cemu je (tvoj) problem. Od A si poceo da me vredjas iz samo tebi poznatog razloga.

Kada neko zeli da jasno stavi do znanja kako on zna da zna.... kako dog. Meni to lici na neko nezdravo hvalesanje.
Naravno, ne sumnjam ja u tvoje znanje i kvalitete koje imas a o kojima tako bahato pises. Ali ako kazes da neko ne zna da peva ili se dere (kao sto si napisala), budi sposobna da objasnis sta je to sto taj neko ne zna. Mislis li da je dovoljno reci Cveta se dere i staviti do znanja kako si ti i bez skole sasvim pamena i obrazova jer ti je sestra nesto rekla.
Zbog toga sam ti to i napisao, mada... iskreno, jesam to uradi na jedan prilicno grub nacin (ali to ipak nije bilo vredjanje jer da jeste post bi bio obrisan).

Nadya:
Samo mi pokazi mesto gde sam ja to rekla da se svi deru, molim te :)

aj, budi dobar!

Citaj:

Nadya:
Ja ne volem kada devojka peva na nacin na koji ona to radi.. sto znaci da se dere i da onda misli da ima jak glas... al ok, nije jedina pa sam to prihvatila da mozda postoje takvi ljudi, jer je to u mnogome postao standard pevanja, bar sto se tice svirki i tako toga... a u stvari i profi pevaci to rade.

Sada bi mogla da kazes da ti nisi to napisala. :roll:

Sve_je_laz:
E vidish onda si promashila temu.Tema je vezana za njen NOVI ALBUM i te tri pesme koje se nalaze na njenom sajtu.Prema tome,odgovri na temu,ako necesh onda bolje nemoj nishta ni da pishesh,ok?

Ti si otvorila temu o Cveti i njenom albumu. Ja mogu da pricam o Cveti I O NJENOM ALBUMU. S obzirom da me album ne zanima i da nemam nista na tu temu da kazem, NISAM NI REKLA.

Ljudi, bre, zar moram velikim slovima da pisem da biste razumeli?!?

I hajde, stvarno nisi u poziciji da mi pricas sta smem i mogu, a sta ne smem da pisem.

Keeper:
e tu sam te cheko.
ima veze sa pevanjem taman kolko i cveta ima veze sa muzikom.

pevanje iz not muzika, kontash?... gomila drugih stvari pravi muziku, a ne samo pevanje.
a to sve mladoj debeloj mushkachi fali.

pre svega joj fali vitka linija i minicj.
zatim joj fali jedan dobar dekolte.
nisam siguran, al silikoni bi dobro doshli...
i onda nek pichi pop tresh.

Eh,dechko ako je to tebi muzika,onda pusti JK u uzivaj u njenoj muzici :lol:
Koliko ja znam muzika se slusha,ne gleda se,ne mirishe se,ne pipa se,ne jede se.
E sad,ako si hteo da kazesh da jednog pevacha ne chini samo dobar glas,to je tachno.Jedan pevach pored dobrog glasa mora da zna da se ponasha na sceni (to se naravno uvezbava),mora da ima dobar kontakt sa publikom,da zna da napravi atmosferu i josh mnogo toga.Takodje mora da bude uporan,da ima neshto shto drugi nemaju,neki svoj adut i trilon stvarchica (puno toga se stiche korz vreme,kada se stekne iskustvo).Linija je sporedna stvar,i zalosno je ako slushash neku pevashicu samo zato shto ti se svidja njena linija :lol: Cveta nije iskompleksirana a i nema potrebe jer uopshte nije debela (ali poshto mnogi ne znaju shta loshe da napishu o njoj onda obichno spomenu to,ili da imitira "Anestesiju" :lol: ili da dere shto nema veze sa mozgom i td. ).

nikodim:
Nadya:
Ja ne volem kada devojka peva na nacin na koji ona to radi.. sto znaci da se dere i da onda misli da ima jak glas... al ok, nije jedina pa sam to prihvatila da mozda postoje takvi ljudi, jer je to u mnogome postao standard pevanja, bar sto se tice svirki i tako toga... a u stvari i profi pevaci to rade.

Sada bi mogla da kazes da ti nisi to napisala. :roll:

Ne razumem zasto bih ti rekla da to nisam ja napisala?! o cemu ti to...?
Ja sam tebe pitala gde sam napisala da SVI tako pevaju, a ti ignorises odgovor... izgleda da stvarno treba sve velikim slovima naglashavati. Ja vas ne razumem, ljudi... :?

Opet stavljas svoje reci meni u usta... i onda pljujes svoje reci... just don't get it :/
Dogovori se sa sobom sta ces da procitas a sta pise zaista, pa onda izaberi koga ces da napadas, da me ne bi opet napadao za nesto sto si ti uradio.

Nadya:
Ti si otvorila temu o Cveti i njenom albumu. Ja mogu da pricam o Cveti I O NJENOM ALBUMU. S obzirom da me album ne zanima i da nemam nista na tu temu da kazem, NISAM NI REKLA.

Ljudi, bre, zar moram velikim slovima da pisem da biste razumeli?!?

I hajde, stvarno nisi u poziciji da mi pricas sta smem i mogu, a sta ne smem da pisem.

Kao prvo,temu nisam ja otvorila.
Kao drugo,tema je otvorena da bi se preslushale 3 nove pesme koje se nalaze na sajtu www.cvetamajtanovic.net i da se da ARGUMENTOVAN komentar u vezi toga.Pishesh neshto shto te niko nije pitao,kada preslushash te 3 pesme onda lepo ostavi komentar.

A u kakvoj poziciji ja to trebam da budem molim te?
Ja samo podsecam shta se tazi od vas poshto je ochigledno da ne chitate naslov i prvi post koji govori o chemu treba da se pishe.

@Nadya
Ne vidim poentu tvoje nadmene demagogije, pises jedno, poentiras na ko zna sta i kada ti se skrene paznje na gluposti i besmisice kojim si sklona (kao samozvani muzicki mag), ne da izvrsec to sto ti drugi kazu, vec izvrces i samu sebe. Ili ocigledno imas sproblem da se izrazis (pravi umetnicki).
OK, da zanemarimo tu tvoju Sizifovu demagogiju.

Hajde konacno objasni sta je to sto imas da kazes o njenom pevanju, znanju ili nenanju... sto god. Samo da ne bude ponovo ona se dere, kao najjaci argument, obzirom da si se proglasila za nekog ko je dobro potkovan kada su vokali u pitanju ("rekla mi je sestra").

Da, i potrudi se da odgovoris na pitanje, umesto sto tupis neki ispraznu i beskrajnu filoSofiju.

Sve_je_laz:
Pishesh neshto shto te niko nije pitao

Zvuci cudno, ali kada se otvori tema, uglavnom se pise o toj temi, odnosno u ovom slucaju o Cveti i njenom albumu, sto sam ja i uradila i kao sto sam vec rekla, napisala sam sta mislim o Cveti, a ne njenom albumu, koji nisam cula.

Ovo je bilo ponavljanje za sve one u zadnjim redovima, da i oni cuju.

Nemam sta vise da se "raspravljam" sa tobom, jer mi nije jasno sta zelis. Cula sam Cvetu, dala sam sud. Nisam cula album, nisam dala sud. Sta ti zelis? Zelis da napisem ono sto zelis da cujes? Pa zasto ti to onda ne napises? A ako si vec napisala, odlicno! Ne vidim poentu daljeg razgovora. Pozdravljam te!

@nikodim
Ovde nismo da bismo pricali o meni i tome koliko godina sam ja provela u muzickom skolovanju (sto se opet tebi ne svidja i opet stavljas svoje reci meni u usta i onda me napadas zbog istog) nego da bismo pricali o Cveti i njenom albumu. Ja sam svoje rekla, ko nije zapamtio, nek ponovo procita :)
Okani me se. Get a life.
Ili cu da te zacaram svojim NAJSNAZNIJIM MOCIMA NOCNOG VITEZA KOJI STRIKA PAPUCE DANJU. I NOCU JEDE BUDJAVU KELERABU.

i zauvek ces ostati net lik koji je "neutralan" u svojoj glavi.

Keeper:
e tu sam te cheko.
ima veze sa pevanjem taman kolko i cveta ima veze sa muzikom.

pevanje iz not muzika, kontash?... gomila drugih stvari pravi muziku, a ne samo pevanje.
a to sve mladoj debeloj mushkachi fali.

pre svega joj fali vitka linija i minicj.
zatim joj fali jedan dobar dekolte.
nisam siguran, al silikoni bi dobro doshli...
i onda nek pichi pop tresh.
Ma pali sreco, idi slusaj Karleusu i Seku, vise necu obracati paznju na tvoje postove, sad sam videla sta po tvom misljenju cini muziku! Blago tebi, mozes Grand da gledas svaki dan! Juuuuupiiiiii! Vidim da si se ti osetio prozvan zbog svojih ljubimica, a? Zato ti stalno Pop Trash spominjes. :idea:

Fency_Killer:
To je ok,ali da vredjas nekog kome se ona ne svidja...hm....
Uostalom,to je bilo moje licno misljenje,a ako je to tebe mozda pogodilo,to je tvoj problem...
Neki ljudi jednostavno ne zele da se pomire sa cinjenicom da nemaju svi isto misljenje...
Gde sam ja to tebe uvredila?

Ti nisi dao svoje misljenje o temi, a tema su Cvetine nove pesme. Da li si ih cuo? Nisi. Onda mi nemoj kvariti temu. Da si ih saslusao, OK, ne svidja ti se i ne mora da ti se svidja. Ne svidja se ni Lucky girl, pa ipak nemam nista protiv da ona komentarise, jer ih je bar saslusala. Tako je mogla da oformi neko misljenje, za razliku od tebe.

e, ja jela sad :p pa ti vidi haha

nego
Upravo sam poslusala SVE 3 pesme od Cvete nam nashe i mogu da kazem da :
Vidi se da se trudila da se manje dere, neko ju je kultivisao malo, ali taj raspon glasa i grleno pevanje mi smetaju, tako da i dalje stojim iza svega sto sam rekla.
Takodje zaista mislim da je sva ona rasprava bila nepotrebna... ne znam sta ste hteli time da postignete. Ne moze glas da se promeni kroz par meseci/godina za 180 stepeni (bar u 99%), tako da ne moze TOLIKA razlika da nastane kod Cvete (ovo kazem za onoliko insistiranje da je cujem sada).

@pop trash:
Kazi drugarici Cveti da podrzavam njene casove pevanja i da mislim da moze da jos vise uradi na svom glasu, neka nastavi sa njima ako to planira i zeli.

Back