- Poruka
- 16.622
360 stepeni horizontalno i vertikalno.
sve sto se vidi je muskarac napravio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najvece nesrece ovog sveta su nastale kad su se zene u nesto umesale i kad su se one nesto pitale.
Sve, sve, al brate iz žene smo ispali
![]()
a kad krenes po prodavnicama sve zene rade..ja ne vidim uopste muskarce![]()
**** you bitch!
Kada si toliko oduševljen muškima nađi si dečka.360 stepeni horizontalno i vertikalno.
a jajca? sta je bilo prvo kokoska ili jaje?
Kada si toliko oduševljen muškima nađi si dečka.
Kada si toliko oduševljen muškima nađi si dečka.
Lebac ti se kiselio, ti toliko nemaš svoje ja da nalaziš opravdanje za svakog pogubljenog dečaka i prozivača ž pola?! Rod su ljudi, muškarci i žene, a on se oduševljava doprinosom nekih pripadnika svog pola sa kojima se i ne može uporediti, jer dok su oni stvarali i stvaraju on ide okolo i kmeči: "Devojčice su zle, izgubile su svoju pišu pa sad oće da otkinu i moju..." Dok tako prduckaju okolo za mene su muški samo na popisu. Mada sam preterao sa izjavom, nije kadar čak ni za pedera, i oni valjda vole sebe i druge muškarce a ne da im je definicija "dokon sam da pljujem po ženama da vidimo koje će kokoške primiti".a zašto ne bi bio "oduševljen" rodom kojem pripada?
valjda bi se homoseksualne sklonosti pre mogle pripisati ovima koji nisu baš najsrećniji što su se rodili kao muškarci.
bat it vuldnt bi natin, natin vidat voman or a grlšto reko onaj crnac nepamtim mu ime...it's the men's world...
Lebac ti se kiselio, ti toliko nemaš svoje ja da nalaziš opravdanje za svakog pogubljenog dečaka i prozivača ž pola?! Rod su ljudi, muškarci i žene, a on se oduševljava doprinosom nekih pripadnika svog pola sa kojima se i ne može uporediti, jer dok su oni stvarali i stvaraju on ide okolo i kmeči: "Devojčice su zle, izgubile su svoju pišu pa sad oće da otkinu i moju..." Dok tako prduckaju okolo za mene su muški samo na popisu. Mada sam preterao sa izjavom, nije kadar čak ni za pedera, i oni valjda vole sebe i druge muškarce a ne da im je definicija "dokon sam da pljujem po ženama da vidimo koje će kokoške primiti".
: