pogled oko sebe

to je tačno, od umetnosti do tehnologije...muškarac jeste "stvorio" svet ali je osim nekoliko primera kroz istoriju uglavnom bio sklon i da razori stvoreno.
time mu se zapravo odaje još veće priznanje: tvorac i uništitelj.
velika je to odgovornost, valja to opravdati...

a zašto ne bi bio "oduševljen" rodom kojem pripada?
valjda bi se homoseksualne sklonosti pre mogle pripisati ovima koji nisu baš najsrećniji što su se rodili kao muškarci.
Lebac ti se kiselio, ti toliko nemaš svoje ja da nalaziš opravdanje za svakog pogubljenog dečaka i prozivača ž pola?! Rod su ljudi, muškarci i žene, a on se oduševljava doprinosom nekih pripadnika svog pola sa kojima se i ne može uporediti, jer dok su oni stvarali i stvaraju on ide okolo i kmeči: "Devojčice su zle, izgubile su svoju pišu pa sad oće da otkinu i moju..." Dok tako prduckaju okolo za mene su muški samo na popisu. Mada sam preterao sa izjavom, nije kadar čak ni za pedera, i oni valjda vole sebe i druge muškarce a ne da im je definicija "dokon sam da pljujem po ženama da vidimo koje će kokoške primiti".

što reko onaj crnac nepamtim mu ime...it's the men's world...
bat it vuldnt bi natin, natin vidat voman or a grl
hiz lost in vajldrnis
hiz lost in bitrnis
:jamesbrownsmiley:

Poslednja izmena:
Lebac ti se kiselio, ti toliko nemaš svoje ja da nalaziš opravdanje za svakog pogubljenog dečaka i prozivača ž pola?! Rod su ljudi, muškarci i žene, a on se oduševljava doprinosom nekih pripadnika svog pola sa kojima se i ne može uporediti, jer dok su oni stvarali i stvaraju on ide okolo i kmeči: "Devojčice su zle, izgubile su svoju pišu pa sad oće da otkinu i moju..." Dok tako prduckaju okolo za mene su muški samo na popisu. Mada sam preterao sa izjavom, nije kadar čak ni za pedera, i oni valjda vole sebe i druge muškarce a ne da im je definicija "dokon sam da pljujem po ženama da vidimo koje će kokoške primiti".

:

za svakog?
zar ima još koji? :lol:
čemu uopšte ovakav histeričan i uvredljiv odgovor? o meni si doneo zaključak na osnovu nekoliko forumskih poruka?
seksisto i muški šovinisto! :evil:

tumblr_me44r8jgGb1rjhgxvo1_400.gif

Back