Podržimo Amere u anti-islamskoj borbi....

Ja Amere ni u chemu ne bih podrzala (ali bukvalno) pa tako ni u ovom. Zashto bismo se borili protiv islamista u Iraku? Dobro, borila bih se protiv ovih Balija ovde ali Ameri se bore protiv njih tamo da bi im uzeli naftu, a ne da bi uredili i poboljshali Irak. Shta njih boli uvo da poboljshaju i urede Irak, shto ne dodju ovde da nashu drzavu malo urede? Pa zato shto mi nemamo nishta da im ponudimo!

Ко каже да су Амери у борби против ислама?
Они су намерно тај сукоб изазвали, чисто да се испоштује принцип "завади, па владај"!
Гледајте овако:
Пре чувеног 11. септембра сваки захтев Америке да се бомбардује овај или онај "непријатељ" морао је да иде на одобрење. Амери сруше две зграде, оптуже недефинисаног непријатеља ("светски тероризам"), и кажу: Ми идемо да их уништимо, или сте с нама, или против нас! Нема више ни формалног тражења одобрења од Савета безбедности УН.
А да су сами срушили зграде доказ је да су они једини од тога имали користи. Рачун је: уништиш две зграде, страда "занемарљив" број људи, а добијеш могућност да без питања газиш кога хоћеш (наравно да Авганистан и талибани немају везе с тим, осим у случају да им је циљ био да их Амери прегазе и окупирају).
Данас Америци нико ништа не може (уз пут су прегазили и Ирак), а сав бес муслимана су усмерили на своје европске "савезнике", тако да су страдали Лондон и Мадрид.
Американцима не треба уједињена, јака и непослушна Европа!

CIKLON B:
Sta bre!

Ja sad da idem da podrzavam amere protiv balija?
Jel sti normalan?

Sami su sebi zakuvali sranje! Kada smo mi udarali na balije oni su im pomagali. Oni se ne bore protiv islama vec za naftu i ostalo sto ide uz to! Jer kada bi oni zaista vodili rat protiv balija nikada nam nebi trazili da izrucimo Ratka I Radovana najvece borce protiv islama.

Nebi me cudilo da jos malo njihovo stanovnistvo pocne da nosi one nase majce. Skinsi po evropi izuzetno gotive tu dvojicu.

<shatro>I bash cool zbog toga<shatro>

DaNa_Pa:
Ja Amere ni u chemu ne bih podrzala (ali bukvalno) pa tako ni u ovom. Zashto bismo se borili protiv islamista u Iraku? Dobro, borila bih se protiv ovih Balija ovde ali Ameri se bore protiv njih tamo da bi im uzeli naftu, a ne da bi uredili i poboljshali Irak. Shta njih boli uvo da poboljshaju i urede Irak, shto ne dodju ovde da nashu drzavu malo urede? Pa zato shto mi nemamo nishta da im ponudimo!
Pa dobro dano, jedno pitanje a shto bi se ti borila protiv balija?????

DaNa_Pa:

Zar nije i tile bio dobar sa Saddamom radi nafte!!??Nisu Ameri krivi što se Nesvrstanost raspala kao kula od karata....
He, pa zar već nisu uređivali SCG, hoćeš još???

marlon:
Ajd majke ti kad sve znas kazi ovde svima da naucimo ko je i zasto formirao nesvrstane i zasto i ko ih je rasturio.

Paralela: Ameri se bore protiv terorizma, Nesvrstani su trebali biti neutralna protuteža stranama u Hladnom ratu....
Nesvrstani, SSSR i Juga-pljuga su se sami rasturili radi svoje trulosti, loših ljudi, nesposobnosti, kršenja ljudskih prava preko zločina i kriminala režima itd.....Nećeš valjda reći da su sve to Ameri uradili...

fosilvaso:
Paralela: Ameri se bore protiv terorizma, Nesvrstani su trebali biti neutralna protuteža stranama u Hladnom ratu....
Nesvrstani, SSSR i Juga-pljuga su se sami rasturili radi svoje trulosti, loših ljudi, nesposobnosti, kršenja ljudskih prava preko zločina i kriminala režima itd.....Nećeš valjda reći da su sve to Ameri uradili...

S tobom sam brate zavrsio diskusiju. Cujemo se za deset godina.

fosilvaso:
To je radni naslov rata! Kako Islam poziva i opravdava ubijanje pripadnika drugih vera, drugi imaju prava smatrati za neprijatelja islam i njegove pobornike. Prema situaciji i potrebi, niko ne brani utvrđivanje stava pojedinih islamista, tj. koliko su verni/neverni...

Ako nije Rus, onda ima veze.

vidish, ti prichash o fundamentalistima, fanaticima, (iz mog ugla gledano-budalama) a krivish sve vernike, i govorish neistine.

a takvo idiotsko krilo postoji u manje-vishe svakoj religiji.

drugo, amerika (zvanichno) se ne bori protiv islama vec terorizma :roll: tako da im u zvanichnoj borbi protiv islama ne mozehs pomoci...

a shto se terorizma tiche, za mene je idiot svako ko digne sebe u vazduh da bi pobio shto vishe nevernika, al kapiram "osvetnike", likove kojima su bliznji stradali od tamo nekog dushebriznika i koji zbog toga radi to shto radi.

za staljina i dalje ne kapiram... nije rus, gruzijac je, al ne vidim sa kakve veze ima sa tvojim "krstashkim pohodom"

crow:
vidish, ti prichash o fundamentalistima, fanaticima, (iz mog ugla gledano-budalama) a krivish sve vernike, i govorish neistine.

a takvo idiotsko krilo postoji u manje-vishe svakoj religiji.

drugo, amerika (zvanichno) se ne bori protiv islama vec terorizma :roll: tako da im u zvanichnoj borbi protiv islama ne mozehs pomoci...

a shto se terorizma tiche, za mene je idiot svako ko digne sebe u vazduh da bi pobio shto vishe nevernika, al kapiram "osvetnike", likove kojima su bliznji stradali od tamo nekog dushebriznika i koji zbog toga radi to shto radi.

za staljina i dalje ne kapiram... nije rus, gruzijac je, al ne vidim sa kakve veze ima sa tvojim "krstashkim pohodom"

Krivio ja ili ne, ajde reši ti dilemu: Da li će vernik X uzeti sebi za pravo u ime Islama krenuti u Džihad, ili neće!!?? Ako pogrešiš, u oba slučaja, mnogi ljudi mogu stradati....

Staljin nije pravoslavac! Kladim se da je njegov režim bio zasnovan na tiraniji ruskog naroda od pripadnika tih ko zna sve kakvih azijsko-istočnih vera i sekti

fosilvaso:
Krivio ja ili ne, ajde reši ti dilemu: Da li će vernik X uzeti sebi za pravo u ime Islama krenuti u Džihad, ili neće!!?? Ako pogrešiš, u oba slučaja, mnogi ljudi mogu stradati....

Staljin nije pravoslavac! Kladim se da je njegov režim bio zasnovan na tiraniji ruskog naroda od pripadnika tih ko zna sve kakvih azijsko-istočnih vera i sekti

kako greshish sinko

al OK, shta ti ja mogu...

pa i nije bio pravoslavac, bio je komunista.
a da bi bio svinja diktatorsko komunistichka, shto mislish da ti treba sekta?
a da ima veze sa islamom :) smeshno...

mada... i dalje ne vidim kakve veze ima sa temom

crow:
kako greshish sinko

al OK, shta ti ja mogu...

pa i nije bio pravoslavac, bio je komunista.
a da bi bio svinja diktatorsko komunistichka, shto mislish da ti treba sekta?
a da ima veze sa islamom :) smeshno...

mada... i dalje ne vidim kakve veze ima sa temom

Ne treba mu za to sekta: Trebaju mu ljudi koji će sprovoditi njegove ideje u delo. Bolje će nepravoslavac gaziti pravoslaca nego pravoslavac svoga...

Reče ti da u većini vera/sekti ima đubradi! E, ima li pravo nekakva svetska organizacija/grupa demokratizovati takvu gamad, ili čekaš da ti pod nosom prvo grune bomba....

fosilvaso:
Pa kaže:
Mnogi pljuju po Amerima radi njihovog odnosa prema Islamu, a da malo vidimo i koliko su se do sada usrećili i pravoslavci sa takvima i sličnima.
Prvo, Staljin nije bio Rus, barem ako se zaključuje po imenu i to možda objašnjava staradanja Rusa pod njim.
Nismo se baš ni mi na Balkanu usrećili sa Balijama i 'Hrvatskim cvećem', bez njih bi Srbi i Hrvati lako rešili problem BiH i bla, bla.....
Ukratko, ili će se takvi upristojiti ili....

Васо Амери се уопште НЕ БОРЕ ПРОТИВ ИСЛАМА...не знам одакле Ти то... ЊИХ ЈЕДИНО РУКОВОДИ ИНТЕРЕС, А ТО СУ У ОВОМ СЛУЧАЈУ РЕСУРСИ, ТЈ. НАФТА... ма какав ислам... то су приче за малу
децу... њих се религија уопште не тиче... а ово што се тек сада противе ТЕРОРИЗМУ, е то је зато што је њих опалило по глави... а да није они би још увек ТЕРОРИСТЕ НАЗИВАЛИ "ЕКСТРЕМИСТИМА"... не буди наиван, Васо... :confused:

Nexus 6:
Staljin zamalo da postane pravoslavni svestenik...toliko o tome da nije bio pravoslavac...

Da, i kada nije uspeo, onda se iz osvete okomio na jadni napaćeni ruski narod!!??
Btw: Staljinovi naslednici su imali problema sa Afganistanom i nekim drugim bivšim republikama SSSR-a, jeste li sigurni da su svi računi sređeni!!?? A gde su kapovi za obuku terorista, veze sa talibanima, onim Bin Ladenom i bla, bla.....

kome se ne sviđa: anti-islam, neka čita anti-jihad. Nije šija, nego vrat.....

Back