Šta se može uraditi u borbi protiv autokratije?

Педофил не би био педофил да је добијао љубав у детињству и остао здрав, не би био педофил да је можда имао касније љубав кроз девојку ако већ није здрав али бар да не застрани. Узрок његовог понашања је болесно друштво које је произвело његове или болесне родитеље или окружење у детињству, његово понашање такође и доприноси болести друштва иако има и много већих болештија које се сматрају нормалним стварима. Педофил је у највећој дубини своје душе исти и као ти и као ја, само је имао гадан сплет околности. Оно што данашњем друштву недостаје је емпатија, тј. само разумевање узрочно-последичних веза, чему сте ви допринели, испада да ја који сам окарактерисан као неемпатичан имам више емпатије од просека. И то не значи пријатељство ако неко мисли "води га кући" него само разумевање узрочно-последичних веза. Да се не лажемо, живимо у свету где се мање кажњава убиство детета него обљуба над њим, а ја мислим да у друштву које слави живот и који је противник антинатализма да је ипак горе убити некога. У друштву где неко богат и друштвено успешан говори неком сиромашном усамљенику како постоје гладни у Африци да би га ућуткао.

За све то треба мозак, то што не припадам вашем псећем свету са псећим менталитетом и само са људским језиком, све више ми постаје комплимент. Због таквог вашег менталитета имамо овога на власти а и све диктатуре и класна насиља која постоје су последице тога.

Да ли неко од вас сме да се закуне да никад није преписивао на бар једном контролном задатку у школи и тиме мислио да је паметнији од других? Многи преписивачи су можда противници Ћаци-супкултуре али деле њихов менталитет.

Back