Otac Saša Petrović o opasnostima i borbi koja predstoji

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Period u Srbiji pre WW2 se često romantizuje od strane antikomunista, ali da li je baš bilo tako super? Savremenik tog doba V. P. Dis u svojoj pesmi ''Naši dani'' se ne bi složio. Imam utisak da je taj ološ koji je vladao za vreme kralja nakon WW2 samo preleteo na pobedničku stranu i postao deo komunističkog establišmenta, da bi onda sa Slobom skinuo komunističke dresove a sada je u Žvalinoj sekti. To je nekako isti mentalni sklop.
Tako je. To su sve vestacke podele.
Radi se prosto o ljudskoj psihologiji. Uvek isti sloj ljudi ispliva. Beskrupulozni, oportunisti i bez istinske sklonosti ikakvoj ideologiji, sem makijavelizmu
Razmislite o tome kad se spremate ginuti u sledecoj revoluciji/ratu. I sto je najgore to vecina zna(sto svesno sto podsvesno) i opet nas nateraju da ginemo jer je alternativa da ce da te smaknu na drugi nacin.

Otac koji živi i radi u Americi, možda i baš zato, vrlo otvoreno govori u javnosti protiv sadašnje vlasti u Srbiji. Smatra ih komunističkim otpadom koji omogućava ili diriguje potpunoj Propasti zemlje.

Šta mislite o onom što govori. Na društvenim mrežama ga citiraju i studenti iz Šumadije, ali komentari su podeljeni.

mislimo da ako treba neko iz usa da nam soli pamet gde zivimo i sa cime smo svakodnevno suoceni jos od demokratskih promena jel, onda treba kolektivno da se samoubijemo.

znaci nece se lomiti koplja oko litijuma, i rt-u nije u interesu da nas proredi, a emir kusturica je samo zakidao drzavu na porezu? kao i djokovic, i
Da,to su pitanja koja zaslužuju krvoproliće.Mali problem u toj ideji jeste što vi ljubitelji te ideje nemate nameru da u implementacije te ideje učestvujete.Na primer ti.Ne pada ti na pamet da se vratiš iz egzila u SAD i da uzmeš pušku kako bi se borio protiv korupcije a za institucije i vladavinu prava.

Apsolutno je da mi ne znamo na koga ove reči utiču pozitivno i sa odobravanjem. Tačno je da su ogromna većina ljudi od desno do levo izdanak kpj ili barem te svesti, te da možda njegovi istomišljenici su davno emigrirali i pobegli od komunista

Imala sam jednog rođaka, muža od moje baka-tetke. Rus, pobegao prvo od komunista 1917 došao u srbiju onda je prebegao u Brazil iz Srbije. Pa u Kanadu. Ti ljudi odavno čine te države i, usa ili kanadu ili australiju, više nemaju ništa sa nama

Помешао си изразе.
Само у секти су сви обавезни да мисле исто.
У другим организацијама, плурализам мишљења је потпуно нормално.
Јеси гледао сајт епархије Крушевачке ?
On može u farmerkama, duksu i kačketu da tupi i o Vučiću i o Trampu

Sa petrarkom jedino može da pominje Svetog Oca, sina i duha amin :pop:

Tи ни не знаш шта је раскол, сабери се човече.
Па и патријарх Павле је говорио да сви епископи не морају да мисле исто.
Ова црквена питања ти баш иду слабо од руке.
Dokon pop i jariće krsti :pop:
Срећа па ви комунисти се више не питате шта ће свештеници да раде. Прође и ваше време.

Tи ни не знаш шта је раскол, сабери се човече.
Па и патријарх Павле је говорио да сви епископи не морају да мисле исто.
Ова црквена питања ти баш иду слабо од руке.

Срећа па ви комунисти се више не питате шта ће свештеници да раде. Прође и ваше време.
Ne blamiraj se

Da,to su pitanja koja zaslužuju krvoproliće.Mali problem u toj ideji jeste što vi ljubitelji te ideje nemate nameru da u implementacije te ideje učestvujete.Na primer ti.Ne pada ti na pamet da se vratiš iz egzila u SAD i da uzmeš pušku kako bi se borio protiv korupcije a za institucije i vladavinu prava.
Nema krvoprolića prika, jer za krvoproliće je potrebno da postoje 2 strane.
A u Srbiji nema 2 strane, jer Vučić je sam i po FSB procenama oko Vučića još nije preostalo više od 500 ljudi, dok je cela Srbija protiv njega , a to je 6,5 miliona ljudi.
Po istoj proceni FSB-a među tih 6,5 miliona ima oko 800.000 komada vatrenog oružija, i kada se formiraju četničke crne trojke kako ovaj sveštenik kaže to je oko 300.000 naoružanih crnih trojki koji vršljaju i love protivnike noću i ne idu na proteste nego u lov i to je nezadrživo.

308771_ravna-gora-vuk-draskovic-draza-mihajlovic-cetnici_share.jpg cetnici12.jpg 186554_R.Gora3_.jpg

Otac koji živi i radi u Americi, možda i baš zato, vrlo otvoreno govori u javnosti protiv sadašnje vlasti u Srbiji. Smatra ih komunističkim otpadom koji omogućava ili diriguje potpunoj Propasti zemlje.

Šta mislite o onom što govori. Na društvenim mrežama ga citiraju i studenti iz Šumadije, ali komentari su podeljeni.

Никога на земљи не зовите Оцем, јер један је Отац ваш небески. Рече Христ глувима.

Nema krvoprolića prika, jer za krvoproliće je potrebno da postoje 2 strane.
A u Srbiji nema 2 strane, jer Vučić je sam i po FSB procenama oko Vučića još nije preostalo više od 500 ljudi, dok je cela Srbija protiv njega , a to je 6,5 miliona ljudi.
Po istoj proceni FSB-a među tih 6,5 miliona ima oko 800.000 komada vatrenog oružija, i kada se formiraju četničke crne trojke kako ovaj sveštenik kaže to je oko 300.000 naoružanih crnih trojki koji vršljaju i love protivnike noću i ne idu na proteste nego u lov i to je nezadrživo.

Pogledajte prilog 1762298 Pogledajte prilog 1762297 Pogledajte prilog 1762294
Ja te žalim siroti Miloše 38 jer će Vučić još decenijama biti broj 1 u Srbiji.

Ja te žalim siroti Miloše 38 jer će Vučić još decenijama biti broj 1 u Srbiji.
Vučić ostarao za poslednjih mesec dva vidi se da je fizički propao od stresa i straha, naduvalo mu se lice i kosa mu se osušila i naglo posedeo. Viđao sam takve ljude pre, po mojoj proceni taj neće živeti još par godina, o čemu ti pišeš nemam pojma

Misli na komunistički otpad, koji su svi oni sa udbaškom ideologijom. Na jeziku im patriotizam, a rade skroz drugačije.
Evo skoro smo imali i dokaz da je Šešelj udbaš. čovek je uništavao sve plemenito i veliko u srpskom patriotizmu.
Da bi ušli u EU Srbija mora da otvori dosije tajnih službi.
Noam Čomski je rekao da to Srbija nikada neće uraditi, jer bi izbio građanskki rat, gori od onoga u Bosni.
Kad je Bugarska na mišiiće ulazila u EU otvorila je dosije.
I utvrdilo se da su sve vladike radile za njihovu ili rusku obaveštajnu službu. Danas Bugarska ima 3% vernika.

Back