Podrzavate li "rendzere"

Podrzavate li "rendzere"???

• Da, i u grupi sam!

• Ne, izricito protiv njih sam, ne dopustaju normalnu diskusiju!!!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Killer Shepherdess

Zainteresovan član
Poruka
137
Mislim da ste svi upoznati sa situacijom na podforumu "Natprirodne pojave i misterije", gde jedna grupa ljudi pod radnim nazivom "Rendzeri", kako sebe nazivaju, spamuju teme gde god stignu, vredjaju forumase, a da zato ne budu kaznjeni(gde se stice utisak da su neki uz njih), rade sta zele i ne dopustaju da se stvori diskusija makar u jednoj temi, naravno, i u temama gde ima dokaza o postojanju natprirodnog, misterioznog....

Interesuje me vase misljenje o tome, podrzavate li "rendzere"????

Tema ce se zasnivati na diskusiji i jednostavnom pitanju, dakle, podrzavate li ih ili ne, tema nema nikakvog razloga da bude zatvorena, zato, pocnite. ;)

Svoje misljenje u uvodnom postu vec sam izneo, tako da nema razloga da se ponavljam. ;)

Poslednja izmena:
da nisi malo preterao...

kao prvo i rendzeri su bili kaznjavani i to vise puta i na razne nacine
a kao drugo rendzeri nikog ne vredjaju osim kada su isprovocirani
i kao trece...spamuju teme oni koji ne priznaju rendzerske argumente:mrgreen: koji nikada ne poticu iz treceg okceta i sl...:lol:

Vi ste svi preopsednuti nama!

Mi ne podrzavamo samo repos sra**a a to vama najvise smeta.

Khm, ovo je lazna optuzba jer smo mi bas dali DOPRINOS mnogim ozb. temama! Masoni, alhemija, alternativna arheologija itd... Ko ima vremena neka procita a ne da nas LAZNO OPTUZUJE!!!

Molim administraciju da ovu temu obrise, a autora adekvatno kazni iz sledecih razloga.

Tema je jos jedna u nizu smisljenih i sracunatih ataka na sve normalne ljude i njihovog racionalnog poimanja NPiM.
Kako se administracija samam uverila mnogo puta, vredjanja i ponizavanja ucesnike foruma od strane autora i slicnih njemu je jako izrazena i evidentna prema svim diskutantima koji ne podrzvaju njihove "ideje" u datoj "temi".

Sam autor ove teme uopste ne ucestvuje u radu foruma, sem u segmentu ciljanog vredjanja i ponizavanja odredjene grupe ljudi, sa normalnim i racionalnim stavovima.

Moje misljenje je da bi za vreme registracije na forum trebalo uraditi psiho test ili nesto slicno, tako da bi ovakve neprijatne situacije bile izbegnute.

Dakle, temu izbrisati, a autora kazniti. to je moja sugestija, a verujem i vecine ovde.

Hvala :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back