- Poruka
- 91.998
Ja sam i u prošlom ratu radio samo devize i žuto.Ništa me drugo nije interesovalo.Kakve mašine i televizori To su gluposti.
Znaci svercer, ratni profiter i strani placenik. Nije ni cudo sto si u SNS.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam i u prošlom ratu radio samo devize i žuto.Ništa me drugo nije interesovalo.Kakve mašine i televizori To su gluposti.
On će da tera druge da ginu, a on da se nafatira. KlasikaZnaci svercer, ratni profiter i strani placenik. Nije ni cudo sto si u SNS.
Nisam švercer.Spasavao sam te vrednosti iz objekata koje su napustili neodgovorni vlasnici.Nisam u SNS.Znaci svercer, ratni profiter i strani placenik. Nije ni cudo sto si u SNS.
Оће бити рата?On će da tera druge da ginu, a on da se nafatira. Klasika
Nisam švercer.Spasavao sam te vrednosti iz objekata koje su napustili neodgovorni vlasnici.Nisam u SNS.
NATO ne može bombardovati Srbe bez saglasnosti Mađarske.Dodika treba smeniti, i dovesti nekoga ko nije krimos, i kome samo svoje dupe nije milo.
Od referenduma (ako bi se i desilo) a za to je mala šansa, Srbi tamo će da dobiju bombe od NATO, i bice opet bežanija. Taman ustaše i balije da malo mlate ove što Vučić dovlači u BG, kad nisu bolje ni zaslužili.
Ako se Dodik malo zanese, ima sve da se raznese.Оће бити рата?
Da, Nemci, Englezi i ostali će da pitaju Madjarsku. GlupostNATO ne može bombardovati Srbe bez saglasnosti Mađarske.
Ne lupaj gluposti, ako ne znaš ti pitaj.
Ako se Dodik malo zanese, ima sve da se raznese.
Vreme mu.А,ок. Дуго није било, питам.
To je nešto drugo.Naravno nisam švercvao sa devizama i zlatom koje sam pribavio na ratom zahvaćenim područjima.Ratni profiter i sitni kriminalac.
Dzabe se pravdas sada, vec si se odao.
Radi za sebe.Nisam švercer.Spasavao sam te vrednosti iz objekata koje su napustili neodgovorni vlasnici.Nisam u SNS.
Naravno da će da pitaju, NATO takve odluke donosi po statutu koji traži jednoglasnu odluku.Da, Nemci, Englezi i ostali će da pitaju Madjarsku. Glupost
Kada smo kod ,,zaostalošću,, nasmijah se danas čitajući u Nezavisnim kako policajac putem video klipa objašnjava kako ući i izaći iz kružnog toka! A vamo sve akademci u RSNaravno da će da pitaju, NATO takve odluke donosi po statutu koji traži jednoglasnu odluku.
Ti to pišeš jer mrziš Srbe i volio bi da stradaju. Tvoji postovi nemaju veze sa logikom i mozgom već mržnjom i zaostalošću.
To je nešto drugo.Naravno nisam švercvao sa devizama i zlatom koje sam pribavio na ratom zahvaćenim područjima.
Isto ti je i u FBiH, imaš iste klipove ali nisi bila dovoljno pametna da pogledaš kako je kod vas.Kada smo kod ,,zaostalošću,, nasmijah se danas čitajući u Nezavisnim kako policajac putem video klipa objašnjava kako ući i izaći iz kružnog toka! A vamo sve akademci u RS![]()
Koji zakon ?Kriminalci uvek nadju opravdanje zasto krse zakon, nista novo.
Koji zakon ?
Svaka čast doslednoj politici Mađarske ali zapadnjaci razumeju samo jezik sile a Rusija sa njenim nuklearnim potencijalom ume da govori tim jezikom.Gavranova očekivanja odoše u propast.Mi smo na 70 kilometara od vas, prošlo je vrijeme kada smo bili nijemi posmatrači
Zamjenik ministra vanjskih poslova i trgovine Mađarske Levant Mađar obratio se na konferenciji za medije nakon sastanka s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.
– Danas smo ovdje u Banja Luci da pokažemo i dokažemo podršku predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku protiv koga se vodi politička hajka, kao i i da pokažemo solidarnost prema svim građanima RS, ali i cijele BiH, jer BiH Zapad i do dan danas tretira kao svoju pokrajinu gdje može da radi što hoće – rekao je Mađar.
Mađar je poručio da je “potrebno pročitati povijesne knjige i podsjetiti se kako je BiH prošla kada su vanjske politike pokušale ispuniti svoje interese”.
Isto ti je i u FBiH, imaš iste klipove ali nisi bila dovoljno pametna da pogledaš kako je kod vas.
Mađarska će poslati svoju vojsku u BiH u slučaju da Srbi budu ugroženi, Komšić je zbog toga tražio da se protjera mađarski ambasador.Svaka čast doslednoj politici Mađarske ali zapadnjaci razumeju samo jezik sile a Rusija sa njenim nuklearnim potencijalom ume da govori tim jezikom.Gavranova očekivanja odoše u propast.
Da ali vlasnici su napustili te svoje stvari.Odrekli su ih se.Došlo je do derelikcije Šteta bi bilo da to propadne.Odnosenje tudjih stvari je kradja ako nisi znao.
Da ali vlasnici su napustili te svoje stvari.Odrekli su ih se.Došlo je do derelikcije Šteta bi bilo da to propadne.
A ti prije toga piškiš i sve to usniš.Proglasi se referendum u RS.
Srbi u RS slave, i Dodik priča priče.
Nemačka, Francuska, Engleska pokreću svoju ekipu što bleje u bazama.
Rusi šalju protestnu notu.
Aktiviraju se Muslimani uz pomoć ostale NATO ekipe i Amera, jer Dejtonski sporazum.
Vučić drži govor kako će pomoći RS, i poziva na internacionalnu zajednicu da reaguju.
Počinje puškaranje, i bombarduju se delovi RS od strane NATO. U priču ulaze Hrvati.
Dodik kmeci da mu treba pomoć, Šešelj drži miting i obećava da će stići Četnici.
Vučić drži govor na periferiji Novog Sada, za jednog mrtvog muslimana, što mrtvih srba.
Erdogan nije za rat, pa preventivno ulazi u Vojvodinu i zauzima prostor. NATO se dogovara među sobom.
Rusi povlače crvene linije, i pozivaju savet bezbednosti.
RS je u plamenu, i vode se teske borbe 3 dana.
Vučić salje palačinke na granicu.
Hrvati zauzimaju teritoriju od Muslimana ali i od srba. Srbima se seku glave.
Turska salje vojnu pomoć Muslimanima.
Putin povlači crvenu liniju, ni korak dalje istočno.
Vučić diluje sa Erdoganom i Hrvatima, Hrvati uzimaju sve do Zemuna.
Mađari proteruju Srbe iz Vojvodine.
Dodik bezi u Izrael.
Srbi u RS bivaju prepušteni sebi.
Počinje Bežanija, i kolone izbeglica beže u Srbiju.
NATO baca bombe gde stigne.
Hrvatska očišćena, BiH muslimanska, Vojvodina Hrvatska i Madjarska.
Gruban i ostali botovi viču "Dogodine u Banja-luci, Novom Sadu, Subotici)