gost 273051
Elita
- Poruka
- 18.927
ja sam se podrzala danas sa frikomovom kutijom sladoleda![]()
i ja...s 300gr jagnjetine bez leba s prstima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i ja...s 300gr jagnjetine bez leba s prstima![]()

Данас ћу потражити опрему за теретану, имам једну у крају, ужасна је, ал једну ок само има да се пјешачи, а ја се од физичке активности заруменим, па ми се то не допада.
Битно је да ја прво опрему купим, после ће ићи лакше: )
jednom sam se zeznula i iz nekog razloga zaboravila sportski da stavim, kako sam otisla tako sam se i vratila, nema sanse bez njega da trcim
neprijatno je a zna i da boli 

Мршаве?!?Treći dan na hrono dijeti.
Čitala neke od foruma u vezi ove dijete i tamo gomila žena piše kako im super ide dijeta, kako uopšte nisu gladne, mršaju
Има!ko lude a za doručak jedu par komada tostiranog integr. hleba sa malo dijetalne marmelade, ručak salata i meso, užina voćka, večera salata i sir
Ili sam ja luda ili one debelo lažu.
Ja crkoh gladna. I ptrebno mi je da za doručak njupam nešto konkretno i kalorijski jače. I teorije nema da za večeru obrstim salatu i kao nisam gladna. Aha, kako da ne.
Mislim, stvarno nije fer da ljudi tako lažu.

Наравно, нећу да храним пилета макар чиме.Kod kolege poznavaoca nista bez mladA belA luka![]()
), клопају мрвљена кувана јаја и сремски сир(ово заиста тако треба).
Наравно, нећу да храним пилета макар чиме.
Еј, а сад озбиљно, има она анализа института Батут да је сланина мангулица(врста домаће, црне, панонске свиње)пребогата омега три масним киселинама за разлику од сланине белих хибридних свиња.
А директно посматрано 100г сланине чак и да све оде у сало ипак је само 100г, а потпуно ће заситити и задовољити жељу за масним.
И наравно неће отићи свих 100г у сало, већи део организам потроши, а благотворни бели лук држи холестерол и триглицериде у бајковитим границама.
Мало ван теме, извела нам кокошка 16 морчића(), клопају мрвљена кувана јаја и сремски сир(ово заиста тако треба).
Ни морчићи нису као што су били, о пилићима да не говорим!
![]()

Зелена салата је са хладно цеђеним маслиновим уљем а сланина с белим луком.
Elem, tema. Nije mi palo na pamet da iskombinujem slaninu i zelenu salatu. Hm, to mu dođe ko polovična "cezar". A gde da nađem tu slaninu od mangulice? Je l to ima da se kupi u mesarama?
него што је код ,,нормалних" свиња)и остали деривати.
što slaninu, kad možeš tunu, a i lepše je, dodaš pride mirodjiju ili recimo kim
imam osećaj da će slanina da napravi haos u stomaku u tom miksu
meni zeleni caj ima ukus vode u kojoj su se kuvale carape (ne nisam probala, naslucujem) ili vode kojom si upravo ispro pepeljaru (ni to nisam probala i dalje naslucujem)![]()
Ха, па није ти то мек да је полупрерађен, жвакнеш га два, три пута и оде у желудац!...saglasna, kako sam naviknuta na laksu hranu ukoliko bih uzela samo komad slanine mislim da bih imala mucninu citav dan...valjda se teze vari, sta li...
...saglasna, kako sam naviknuta na laksu hranu ukoliko bih uzela samo komad slanine mislim da bih imala mucninu citav dan...valjda se teze vari, sta li...

Elem, tema. Nije mi palo na pamet da iskombinujem slaninu i zelenu salatu. Hm, to mu dođe ko polovična "cezar". A gde da nađem tu slaninu od mangulice? Je l to ima da se kupi u mesarama?
)meso i preradjevine od mangulice mogu da se nadju na sve više mesta. Eto. Dzordži kaže na Bajlonijevoj pijaci. Bilo ih je u onom predjašnjem megamarketu, ne mogu da se setim kako se zvao, a sada je DIS kod Zmaja, na autoputu. Nisam ni išla od kada je DIS, pa ne znam da li oni to drže.