Zdravo svima, ja bas dugo nisam bila na forumu, a ko bi rekao da cu ja kad se vratim, prvo na dijete da svratim

Za par meseci sam nabacila 15kg + 5 od pre bua smrc jec... Evo da podelim sa Vama svoj rezim ishrane i kako sam za 3 nedelje smrsala 15 kilograma, planiram jos 5, pa ko zeli da mi se pridruzi...
Naime, to je neka vrsta kupus dijete, samo izmenjena. Za dorucak jedem tu corbu od kupusa, dva tanjira, pola sata pre obroka popijem kapsulu antikilograma doduse. Za uzinu jubuku, jagode, tresnje, pomorandzu. Za rucak opet antikilogram i corbu od kupusa sa jednim parcetom mesa, za uzinu bonzitu, o cake, integralne grisine, nepeceni kikiriki itd, za veceru opet antikilogram i corba od kupusa. S tim sto nekad umesto mesa za rucak ubacim ribu ili morske plodove. Hleb ne jedem, osim sto nekad pojedem porciju rezanaca sa mladim sirom ili kiselim mlekom. Umesto voca za uzinu sam ponekad jela dve-tri stangle crne cokolade (najlepse zelje sa visnjom). Uglavnom dorucak nikad nisam menjala, to je uvek corba od kupusa, koliko god mogu da pojedem.
I eto, meni je dalo neverovatne rezultate a stvarno nikad nisam bila preterano gladna, a i ugadjala sam sebi, nisam se totalno odrekla slatkisa (naravno ne svaki dan), ako sam juce jela cokoladu za uzinu, danas cu jesti jagode, ali sutra moze vocni jogurt, pa prekosutara jabuka, pa onda opet bonzita itd. I naravmo, vode i caja 2-3l dnevno. Uz antikilogram popijem 2 case vode, a posle obroka 2 solje caja od sumskog voca i eto, to je 3l dnevno.
Jos jedino nisam sigurna da li ovaj antikilogram deluje uopste ili deluje dijeta, ili rade zajedno, no meni je trebao uz dijetu jos neki cinilac, pa makar bio i placebo efekat.