Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moj danasnji rucak je izgledao ovako:narandza,jaje kuvano,casa jogurta 0% i dva dvopeka.Htela sam da vam oslikam cisto da izgleda primamljivije:zcepanje:Naravno posle tako obilnog rucka jedna setnja od 30 min.brzog hoda.E sad treba docekati veceru:sad2:

...jel to ona medicinska dijeta???

...ja sam jutros popila nes, sa normalnim mlekom pijem odavno, posle bananu pa joogud od kajsije...
...rucak mi je bio suv..sto bas ne volim....ali ajde malo razanog hleba, malo pavlake i malo neke sunke
tek da zamirise...sad pijem moju drugu kaficu a za veceru cu palentu bas nisam odavno...
...nikako da potrosim onu italijansku palentu koja je grozna, a opet mi bzvz da kupujem drugu..mozda
mi se samo ucinilo da nije lepa...provericu to veceras:lol:

...jel to ona medicinska dijeta???

...ja sam jutros popila nes, sa normalnim mlekom pijem odavno, posle bananu pa joogud od kajsije...
...rucak mi je bio suv..sto bas ne volim....ali ajde malo razanog hleba, malo pavlake i malo neke sunke
tek da zamirise...sad pijem moju drugu kaficu a za veceru cu palentu bas nisam odavno...
...nikako da potrosim onu italijansku palentu koja je grozna, a opet mi bzvz da kupujem drugu..mozda
mi se samo ucinilo da nije lepa...provericu to veceras:lol:

ma da to je ta.Zovu je kardio dijeta i super je.Ne jedes nista i naravno da ces smrsati,samo ako se pridrzavas.Jede se sve jedno po jedno i tako se i zasitis,a vode pijes kao kamila,barem ja.Jos samo grba da mi iskoci...salu na stranu,odlicno se osecam,i ne sanjam nista drugo sem brdo hrane:zcepanje:

ma da to je ta.Zovu je kardio dijeta i super je.Ne jedes nista i naravno da ces smrsati,samo ako se pridrzavas.Jede se sve jedno po jedno i tako se i zasitis,a vode pijes kao kamila,barem ja.Jos samo grba da mi iskoci...salu na stranu,odlicno se osecam,i ne sanjam nista drugo sem brdo hrane:zcepanje:

...e pa svaka tebi cast, ja to tako ne bih mogla....doduse ne jedem ja kolicinski vise od toga sto ti pojedes, ali
jedem ono sto mi se jede...i ali bukvalno sve jedem, jedino nisam skoro jela cvarke...nema lepih, mada bi ih
nasla da je vreme paradaizu:lol:

....a prepesacim u oba pravca skoro 4km...znam da to nije neka sad ogromna kilometraza, ali s' obzirom da je
dooobaar deo uzbrdica i to bas velika...mislim da je ok...

...vodu i dalje pijem jako retko...

...e pa svaka tebi cast, ja to tako ne bih mogla....doduse ne jedem ja kolicinski vise od toga sto ti pojedes, ali
jedem ono sto mi se jede...i ali bukvalno sve jedem, jedino nisam skoro jela cvarke...nema lepih, mada bi ih
nasla da je vreme paradaizu:lol:

....a prepesacim u oba pravca skoro 4km...znam da to nije neka sad ogromna kilometraza, ali s' obzirom da je
dooobaar deo uzbrdica i to bas velika...mislim da je ok...

...vodu i dalje pijem jako retko...

Dobro stvarno,kako te nije sramota da ovde spominjes cvarke,cccccc.:dash:

E pa drage moje sapatnice, kod mene vrag odneo šalu. Pogledala sam se sinoć u ogledalo samo u gaćama i brusu i zgrozila se onog što sam videla. Svesna sam da već neko vreme preterujem sa keksićima uveče, ali vaga nije pokazaivala alarmantne brojke, pa ja nisam reagovala. Ali ona slika sinoć me navela da se dozovem pameti i povedem malo računa.
Nisam rešila da se bacim na neku odredjenu dijetu, ali obavezno izbacujem sve slatkiše, kekse, čokolade, sladoled, hleb smanjujem na minimum, samo u obliku dvopeka za doručak, testa takoreći ništa.
I vode sam pila jako malo u poslednje vreme, to podhitno moram da promenim. Ujutru 6 pozdrava suncu, umesto dosadašnja 4 i anticelulit masaže svaki dan bez izvlačenja.
Sad mi se prijelo nešto slatko i umesto toga pišem ovaj post i odoh da pijem vodu.

Vec par dana stojim na 60kg, magicna cifra :zurka:

...dovoljno...:)

...ja nemam pojma koliko imam, nemam gde da se izmerim....

...i da prijavim samo, juce patarice..ko ne zna to je drugi dan slave....a danas
odem da platim neke racune i vidim giros...e pa mogla sam ali nisam htela da
odolim....ne secam se kad sam ga jela...podelila sam sa cerkom znaci ni to
nije neka kolicina, a nije bas da nisam mogla da ga smazem i sama....

...savrseno Bi..:D

...eto vidis, rekoh ja samo ti treba da cvrsto resis i sve je posle lakse..:)

...nego kad sam vec tu, da kazem....sto volim zenske komplimente onako bas
volim, jer znam da su iskeniji nego muski...sva se rastopim, prija to kad vas neko
pohvali pa se niste "mucili uzalud":)

Zdravo svima, ja bas dugo nisam bila na forumu, a ko bi rekao da cu ja kad se vratim, prvo na dijete da svratim :) Za par meseci sam nabacila 15kg + 5 od pre bua smrc jec... Evo da podelim sa Vama svoj rezim ishrane i kako sam za 3 nedelje smrsala 15 kilograma, planiram jos 5, pa ko zeli da mi se pridruzi...
Naime, to je neka vrsta kupus dijete, samo izmenjena. Za dorucak jedem tu corbu od kupusa, dva tanjira, pola sata pre obroka popijem kapsulu antikilograma doduse. Za uzinu jubuku, jagode, tresnje, pomorandzu. Za rucak opet antikilogram i corbu od kupusa sa jednim parcetom mesa, za uzinu bonzitu, o cake, integralne grisine, nepeceni kikiriki itd, za veceru opet antikilogram i corba od kupusa. S tim sto nekad umesto mesa za rucak ubacim ribu ili morske plodove. Hleb ne jedem, osim sto nekad pojedem porciju rezanaca sa mladim sirom ili kiselim mlekom. Umesto voca za uzinu sam ponekad jela dve-tri stangle crne cokolade (najlepse zelje sa visnjom). Uglavnom dorucak nikad nisam menjala, to je uvek corba od kupusa, koliko god mogu da pojedem.
I eto, meni je dalo neverovatne rezultate a stvarno nikad nisam bila preterano gladna, a i ugadjala sam sebi, nisam se totalno odrekla slatkisa (naravno ne svaki dan), ako sam juce jela cokoladu za uzinu, danas cu jesti jagode, ali sutra moze vocni jogurt, pa prekosutara jabuka, pa onda opet bonzita itd. I naravmo, vode i caja 2-3l dnevno. Uz antikilogram popijem 2 case vode, a posle obroka 2 solje caja od sumskog voca i eto, to je 3l dnevno.
Jos jedino nisam sigurna da li ovaj antikilogram deluje uopste ili deluje dijeta, ili rade zajedno, no meni je trebao uz dijetu jos neki cinilac, pa makar bio i placebo efekat.

auuuu!!! i stvarno 15 kg za tri nedelje? To je meni mnogo, ali ako se ti dobro osećaš i nemaš problema, nego samo zadovoljstvo zbog skinutih kilograma, onda dobro. Svaka čast. Nego, ja verujem da ti pored tolike vode i čajeva, nisi ni mogla puno da pojedeš

...mislim da je 15kg za tako malo vremena opasno po zdravlja..ali ajde svako zna valjda sta radi sa sobom...
...antikilogramu i ostalim tabletama ne verujem nista...tako da mozda su ti kg otisli zbog niskokaloricne hrane,
bar pre mogu u to da verujem...

...Pile 4kg nije puno, samo izbaci hlab i slatkise, naravno i gazirane napitke....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back