...kakva ti je ta nova vaga
..mogla bi da nam je opises malo

..mogla bi da nam je opises malo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

(odvratna sam, znam) 

zene i devojke, da vas pitam nešto
ima li među vama novopečenih mama koje su se bacile na neki režim ishrane za skidanje kilaže posle porođaja?
jako dobra drugarica se pre 4 meseca porodila i sad želi da se vrati u formu, ali nema ideju kako
ja sa tim nemam iskustva niti znam šta bih joj preporučila
bebana više ne sisa, a i ona nije tip da bi po svaku cenu mršala
meni ona izgleda baš lepo, po meni nije se ni puno ugojila u trudnoći, ali razumem da želi da se vrati na neku svoju kilažu..
neki savet, iskustvo???
hvala unapred![]()
cek, jel se zajebavash il stvarno pitash?
jesi li ti možda novopečena mama?
nisam, al pitanje je strashno glupo, missim vako ne postavlja ni Rosa iz Bratunca.
))majce ako ne doji
onda je ista kao i svaki drugi smrtnik :)))
ili kasiku da probusi ili da smanji unos klope po obrocima a da uvede neke zdrave uzine izmedju istih
tipa jedna vocka, casa jogurta
casa cedjenog soka
i tako
da pije puno tesnosti, najbolje vode
i eto
naravno, ako moze fizicka aktivnost, mada beba je mala, pa nek joj fizicke aktivnosti budu malo duze setnje s bebicom, guranje kolica
sad doalzi lepo vreme, pa moze da sparta do mile volje
ma za obične smrtnike znam i ja šta da joj kažem, ali baš zbog toga što je beba još mala
niti može da se organizuje za neku ozbiljniju fiz. aktivnost, niti da pravi neki raspored obroka...kontam da jede kad stigne :/
)))
))

pa nema to veze
ima ljudi koji inace jedeu kada stignu
neka pokusa da se nekako navikne na cesce i manje obroke, redovnu ishranu
setnje
ako ne moze trenutno, neka saceka onda povoljno vreme za skidanje kila, kada ce moci to da uradi
jer nista drugo joj se ne moze savetovati
ako moze da se nekako dovede u neki red, kul
ako ne... pa sta sad... nek se potrudi ako joj je vec toliko stalo do kila
ne znam kako drugacije da ih skine sem tako
jedino da od pod noz ili nista da ne jede))

i našla sam na kojoj temi ću da "tražim" oplođača![]()
))citiraću ovaj tvoj post za slučaj ako ne daj bože budeš imala problema sa viškom kilograma kad se porodiš
ne znam zašto odmah polaziš od toga da jede puno ili da se ne trudi?
više sam pitala da čujem mišljenja žena koje imaju bebe, pa kako je to kod njih išlo jer znam da nema univerzalnog recepta