Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...hehe..jesi videla ti koji je to trening, ja to vise nemam sad se penjem samo do treceg (preselila se).i mogu ti reci da mi to fali, sto je najgore plasim se da ce svo moje hodanje
i penjanje na sadasnju visinu biti nista prema tome..i da ce mi se kg opet poceti da vracaju....jedino sto me tesi je da ce jos malo plivanje:)

Na poslu idem redovno uz stepenice (visoki treci sprat) pa mi je to lako. Al sad sam tek videla da to nije nista u stvari, moracu da idem u ovu drugu zgradu (isto na poslu) na trening :)
Blago tebi za to plivanje i uzivanje na moru cele godine :)

Na poslu idem redovno uz stepenice (visoki treci sprat) pa mi je to lako. Al sad sam tek videla da to nije nista u stvari, moracu da idem u ovu drugu zgradu (isto na poslu) na trening :)
Blago tebi za to plivanje i uzivanje na moru cele godine :)

..to ti kazem treci je nista, i kod mene je kao visoki treci ma ni ne osetim ja to...onaj sesti je bio savrsen samo da su sve druge okolnosti
bile kako treba ne bih odande isla nikad samo zbog tih stepenica koje su mi bas znacile...
..eh draga znas kako se kaze nije zlato sve sto sija, dzaba more kad je meni bgd u srcu...sve je ovo "tudjina"...

Ja sam jako bijesna na sebe, ovo je scenario koji se nebroojeno puta ponavlja, i zaista ne znam kako ikada i u čemu mislim da uspijem ako sam ovako neodlučna i nesposobna... čim snažno odlučim da je vrijeme za dijetu, meni se otvori apetit i pojela bih vola za užinu.
Otkad sam prijavila ovdje da u maju moram biti špageta, ne prestajem da jedem.
Jutros sam samo na sekund stala na vagu i čini mi se da ima 61kg, a bilo je 59... a tako mi je divno sve stajalo nakon operacije tokom onih 58kg... i farmerice i suknjice i sve:/
I još nešto... iz nekog razloga zadržavam vodu. Ne kapiram otkud sada to, možda ima veze sa vremenom, ja sam opak meteoropata, i probudile su mi se sve boljke koljena i šaka, a pored toga izjutra osjećam da mi se prsti nadmu kao ćevapčići... juče jedva prsten skinuh.
Ne znam zašto ne mogu da se pomirim sa svojom kilažom. A kreten sam alavi i ne mogu da se manem jela. Inače ne jedem suhomesnato, i u ovih mjesec dana se davim time, dovraga.

joj, PiL
i ja imam isti problem sa oticanjem
rekose mi ovde da izbacim so i koristim kalijumovu
naravno, nisam je jos uvek kupila a meseci su prosli, a isto mi se desava da nekada prstenje koje mi inace spada sa prstiju, ne mogu da skinem, sve se urezu
msm, to je samo primer
verovatno imas i osecaj umora u nogama?
ja sve mislim da nemamo i neki poremecaj cirkulacije?
nisam pametna...

..a, da odes ipak kod lekara pa da uradis neke nalaze zbog tog vezivanja vode, ili da uzmes sama na svoju ruku pola lasexa i kalijum uz njega obavezno, ima u tabletama,
u prahu je odvratan da nista odvratnije pila nisam....
..ja sam uvek imala taj problem, od sutra sam na dijeti...uzas, mogla sam posle te izjave da spavam u frizideru, cuti ne pricaj nista, ali vodi racuna, psiha je cudo, to sam
osetila na sopstvenoj kozi...

Ja sam jako bijesna na sebe, ovo je scenario koji se nebroojeno puta ponavlja, i zaista ne znam kako ikada i u čemu mislim da uspijem ako sam ovako neodlučna i nesposobna... čim snažno odlučim da je vrijeme za dijetu, meni se otvori apetit i pojela bih vola za užinu.
Jutros sam samo na sekund stala na vagu i čini mi se da ima 61kg, a bilo je 59... a tako mi je divno sve stajalo nakon operacije tokom onih 58kg... i farmerice i suknjice i sve:/
I još nešto... iz nekog razloga zadržavam vodu. Ne kapiram otkud sada to, možda ima veze sa vremenom, ja sam opak meteoropata, i probudile su mi se sve boljke koljena i šaka, a pored toga izjutra osjećam da mi se prsti nadmu kao ćevapčići... juče jedva prsten skinuh.
Ne znam zašto ne mogu da se pomirim sa svojom kilažom. A kreten sam alavi i ne mogu da se manem jela. Inače ne jedem suhomesnato, i u ovih mjesec dana se davim time, dovraga.

kasi se udala:mrgreen:i meni se naduju prsti provalio sam..probaj malo manje misliti i ne kupuj namirnice koja znas da goje i nemas za cim padati u iskusenje

i ja samo da prijavim da sam sva pufnasta ovih dana, mislim otečena, al sad kao da splašnjavam. a nemam problem sa tim toliki i nisam meteopata
i glava me boli ima 4 puna dana =I
i ovi ljudi se ubijaju i sve nešto, izgleda da nešto nije kako treba u vazduhu

ne mogu da podnesu predizbornu kampanju :malav:
jel ovo rupa, sta je ovo. Mada i ja bih mogla samo da kukam na ovoj temi, nikakvih pozitivnih rezultata nema, zato i ne pisem.... al sad nisam mogla da odolim. Malo crnog humora, ionako ce nam posle izbora biti jos crnje

..gde ste drugarice dijetalke, sta je ovo u zadnje vreme niko se ne javlja:(

...e pa ovako, ja ovih dana cuvam unukicu svaki dan, pa samim tim i trosim mnogo vise energije nego inace,
zadovoljstvo plus neka korist i od mene...
...jutros pojedem neki kolacic sa visnjama, ali toliko mali isecen da je bilo ali bukvalno 3 zalogaja, rucala
jednu cuftu iz paradaiz sosa i kupus salatu baz hleba...sad pijem kafu i to je to...
..nego da se malo hvalim, kaze danas starije dete, nemoj vise da oblacis te farmerice molim te, stoje ti kao
da si nekom sa zice ukrala...rekoh sta ti je pa to su one koje sam prosle godine kupila i bile mi tesne, sad
malo komotne ne smeta nista...a nove mi....ona ce, nema veze sto su nove, velike su ti i to previse..., a meni
ustvari bas milo sto su mi velike:D

Mozda si sebi napravila preveliki pritisak samim tim sto si odredila rok, datum do kojeg nesto moras...pa se telo brani...mada sam ja uverena da kilo-dva ne pravi neku bitnu razliku jer se to rasporedi, fina ti je kilaza sasvim, shvatam da zelis manje ali samo kazem da ne zvuci kao neki visak, naprotiv...

...neko otice a neko se "stiska", meni su se nesto napeli i skratili misici ne mogu da ih razbijem, slikao me juce decko, k'o Maradona, ispao list, izletela butina i to se jasno vidi kroz crnu carapu...katastrofa, kad sam videla slike umalo u nesvest da padnem, mislim da je do vode, pun mesec, sta li...ako reaguju mora na plimu i oseku nije cudno da reaguje i ljudsko telo, ipak postoji masa vode u nama...

...ni ja ne mislim da su u pitanju misici, potrebno je puuuuuuno misica da bi se oni pokazali na vagi kao plus ali ne mislim ni da je salo u pitanju, meni se desi da variram po dva kilograma bez ikakvog razloga...
...iskreno, pogledala sam prvu sliku, za moj pojam Venera lepsa izgleda kao mrsko XXI veka, jednostavno svako vreme nosi svoje kanone lepote, nekada je i Vilendorfska Venera bila ideal, ili Miloska recimo...iako smatram Boticelijeve zene ubedljivo najlepsim u istoriji umetnosti skoro sam zagledala Prolece i pitala se da li je Flora zapravo trudna, nisam dokucila...lepe jesu ali za XV vek, svasta se izmenilo od XV veka pa i to...

o tome pricam od pocetka..to nisu duple finansije i dupli ruckovi vec svako pichi svoje kao sto si preskocila hleb tako ja od pileta pojedem samo belo..njihova stvar ko sta voli vremenom se zdravije zavoli kad se covek preporodi

znači ti si preskočio pile, ona preskočila hleb ... jel neko preskočio salatu...
ebiga ja nemam problema sa kilažom imao sam kompleks iz mladosti što sam bio mršav a visok... :D

eo da se prijavim i ja.
zbog raznih zdravstvenih problema, napravila sam radikalne izmene u ishrani.
izbacila sam mleko i mlecne proizvode, i sve prozvode od zitarica, osim rize. i da, kafu. i svinjsko meso, ulje na min.

nedelju dana posle, osecam se znacajno bolje fizicki, a kilaza polako ide dole..
to definitivno nije dijeta, jer jedem kolicinski koliko mi je potrebno. nisam gladna.
planirala sam sest meseci tako, pa cu da podnosim izvestaje vremenom.
inace, to sto su mi doktori predlozili da izbacim, poklapa se sa nacinom ishrane u skladu sa krvnom grupom.
ipak, posto sma vec krenula u to, uradila sam i test na intoleranciju hranom, rezultati sledece nedelje, verovatrno ce mi izbaciti jos neke namirnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back