Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ja se nisam nikad u zivotu izgladnjivala, ali sam ih par puta dobila po savetu lekara, nizak pritisak jako, i velika malaksalost su naveli doktorku da mi
to prepise, i hvala joj...posle toga sam se uvek savrseno osecala duzi period...a ne moze se bas sve uneti hranom u potrebnim kolicinama, narocito sto
sam ja tada imala ubrzani metabolizam i jela za "troje", nije bilo sanse da se ugojim...
...a to sto ne znas ne znaci da ne treba i ne postoji, mlada si, bilo bi cudno da sve znas....

Ne kupujem ih ja. Od decembra sam prestala da jedem slatkise, a cerkice su dobile za Novu godinu 8 kg slatkisa. I sto je donekle za pohvalu jos uvek ih imamo. Nego sad ce i Uskrs i stizu novi slatkisi. Moram jos da poradim na tome da ih obidjem. Sad sam ponovo dobila polet tako da ne posustajem. Sve ovo mi se cini kao fenomanalna ideja i mnogo mi znaci. Hvala!

Ne kupujem ih ja. Od decembra sam prestala da jedem slatkise, a cerkice su dobile za Novu godinu 8 kg slatkisa. I sto je donekle za pohvalu jos uvek ih imamo. Nego sad ce i Uskrs i stizu novi slatkisi. Moram jos da poradim na tome da ih obidjem. Sad sam ponovo dobila polet tako da ne posustajem. Sve ovo mi se cini kao fenomanalna ideja i mnogo mi znaci. Hvala!
Дај мужу нек се он злопати с истим.:mrgreen:

prvi dan bolnicke dijete
(sinoc sam na rodjendanu sedela za svedskim stolom :()
doruckovala dve sake visanja iz zamrzivaca,crni dvopek i caj bez secera
imam tacno deset dana do mora i hocu da skinem dva kilograma,jer tamo cu da nabacim 3,zbog uskrsa :rumenko:

vec sam kod rucka zglajzala :(
trebala sam da pojedem pomorandzu,jaje i kiselo mleko,al mi bilo zao kuvanih curecih ledja iz supe,to niko nece,pa sam to pojela umesto jajeta,a onda mi bilo zao i sargarepe i kupusa iz supe,pa sam i to progutala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back