...ta kilaza za muske i nije bas neka prevelika....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))
ma 188 nego me to nervira ono 3 kg bzvz se pojavi aj da jedem nesto pa da se kaze da preterujem..da je meso i misic ok samo da nie salo![]()
Ovo je visina i težina mm (iz mladosti)

ma 188 nego me to nervira ono 3 kg bzvz se pojavi aj da jedem nesto pa da se kaze da preterujem..da je meso i misic ok samo da nie salo![]()
pa dobro bre
mozda samo imas visak tecnosti malo u organizmu
malo je i ta kilaza tvoja podgojena za muskarca
tebi bi valjalo bar 90 kila, ali bar
)))pa dobro bre
mozda samo imas visak tecnosti malo u organizmu
malo je i ta kilaza tvoja podgojena za muskarca
tebi bi valjalo bar 90 kila, ali bar
ajde ajde razapnite me,ali meni je ovo potrebno
jer se brinem za svoje zdravlje
znam za dve sto su pocele danas,nekad smo se podrzavale na "onoj" dijeti ali posto sad ne drzimo sve istu zamislila sam da se podrzavamo ovde
svako ko je bar jednom drzao dijetu zna koliko je podrska vazna
dakle lindalee dan prvi
resila sam da smrsam bar 3kg (idealno: 10ali nemoguce )
nema posebno smisljenog programa,smanjujem slatko i vecera za pticice,smanjujem pomfrit ,idem vec jednom nedeljno na jednu borilacku vestinu ali osecam da mi to nije dovoljnoa kako radim preterano ne ostaje mi nista drugo nego da vezbam kod kuce (sto je smor) pa sam mislila da skinem neke pilates,sta mislite
necu vam reci koliko kg imamsamo javljam koliko sam skinula
mirka racunam na tebe![]()

ja sam dobila sto znaci da sam pocistila sve sto je ostalo iza mojih po tanjirima
posle moje dijetalne vecere,pojela sam
pola pofezne(masna i 'ladna,fuj)
na dnu tanjira testo sa pavlakom i fetom,par viljusaka
pa nisam,al sam kao na slici karakternoUh pa to nije baš puno, a opet, valjda nisi tolko "mršava" ko na sliKici sa avatara![]()

pa nisam,al sam kao na slici karakterno
u dusi sam slatka buca![]()
ja sam dobila sto znaci da sam pocistila sve sto je ostalo iza mojih po tanjirima
posle moje dijetalne vecere,pojela sam
pola pofezne(masna i 'ladna,fuj)
na dnu tanjira testo sa pavlakom i fetom,par viljusaka

...ja sam vecerala palentu, a nadula sam se kao da sam slona pojela...![]()

I pravi žuti šećer se neznatno razlikuje od belog, ima 96-98 procenata belog i 2-4 posto melase koja mu daje boju i ništa više.Bolje je pojesti kuvani kukuruz nako, nego u nekim prerađevinama, kažu stručnjaci da svako mlevenje ima neke dodatke, hoću reći da ni palenta nije ono što je bila pre tridesetak godina, svašta nešto ubacuju unutra. Danas sam čula priču kao iz pouzdanih izvora da je žuti šećer ustvari samo beli šećer sa nekim dodacima da liči na beli i da ima tu vlažnost![]()
занимљива игра речи!) као последицу конзумације шећера која је упркос цени у Холандији као колонијалној сили била веома раширена.Тај прави жути је углавном глукоза(око 90%+) добијен приликом производње скроба и боје је од драп до светло жуте, а сласт му је око 80 посто од сласти белог шећера(сахарозе)....to za zuti secer znam odavno, pravi zuti je jako skup, i najsigurnije ga je kupovati u kristalima, a ne ovaj koji se prodaje pakovan kao i beli...
...za palentu ne zna, nisam se nikada ovako osecala i nije mi nikad do sad bolo kakav problem napravila, a figura mi je sasvim ok za moje godine i visinu....
Тај прави жути је углавном глукоза(око 90%+) добијен приликом производње скроба и боје је од драп до светло жуте, а сласт му је око 80 посто од сласти белог шећера(сахарозе).
На вашарима и црквеним славама у Војводини називан је кретош, или кромпир шећер и угалвном је продаван као ломљен у ситнијим парчадима.