Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
Primjećuješ li na osnovu garderobe ikakav pomak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Primjećuješ li na osnovu garderobe ikakav pomak?
ja kontam da su te prve kile cista voda
kao sto sam vam pisala iz one knjige
deficit od 100 kalorija = 12 grama
pa sad racunajte
2 kile sala sigurno niste izgubili prve nedelje
e, ja danas doruckoval bananu, rucala puuun tanjir corbe od blitve,ona najprostija, bez zaprske i drugog povrca, i 2 integralne palacinke, bez jaja, tanke, vecerala 2 jaja i oko 70 gr pilecih prsa sa jednim zalogajem mocarele
i sad osecam se najedeno i uopste nesto ne mogu da procenim da li je ovo ok ili jok? :S
)))poslednjiNisam ni ja ranije doručkovala (dok sam večerala).
A onda sam nekako usput skoro skroz izbacila večeru i sad ne mogu da izdržim do ručka, jer mi se faktički svede na celodnevno gladovanje.
Meni je poslednji (ili zadnji, nikad ne znam) dnevni obrok najkasnije u pet.
Zato doručkujem obavezno ili barem popijem šolju jogurta.

Ok, jesam li ja luda zato što meni to što Tara pojede deluje malo?
Ja pojedem za doručak jednu-dve pirinčane galete sa malo senfa i jogurt.
Pa za užinu pojedem bananu i jabuku/bananu i narandžu/narandžu i jabuku.
Za ručak tanjir supe ili čorbe + obavezno šta ima za ručak manja porcija ali bez hleba.
Izbacila sam testa i slatkiše i nalivam se vodom i čajevima.
I ok, ne večeram uopšte.
Al' opet, kontam da bih svisnula da pojedem toliko malecno kao Tara :S
e, pile, obicno ubacim malo mleka, pa izmiksam i nper kasiku plazme ili one ovsene kase, to bude super obrok za dorucakJeste. Samo nije loše da uz bananu ili neko drugo voće ubaciš i jogurt ili mleko (makar onu šoljicu od crne kafe). Zbog kalcijuma. I možda (dajem samo predlog, tako je meni bar doktor preporučio) kašičicu, dve pšeničnih mekinja. Super zasite a poboljšavaju probavu.
Ok, jesam li ja luda zato što meni to što Tara pojede deluje malo?
Ja pojedem za doručak jednu-dve pirinčane galete sa malo senfa i jogurt.
Pa za užinu pojedem bananu i jabuku/bananu i narandžu/narandžu i jabuku.
Za ručak tanjir supe ili čorbe + obavezno šta ima za ručak manja porcija ali bez hleba.
Izbacila sam testa i slatkiše i nalivam se vodom i čajevima.
I ok, ne večeram uopšte.
Al' opet, kontam da bih svisnula da pojedem toliko malecno kao Tara :S
Tako sam srecna kao da je stotka manje...Kilo manjeTako sam srecna kao da je stotka manje...

.Ne preporucujem samo kazem.
Ostavila sam sve obroke na 3 sata,i to vise nikada necu sebi dozvoliti da poremetim.Kilo po kilo, bitno da krene! Super!!!!
Na konto dorucka sto ste pominjale pre neki dan, meni je isto bilo nezamislivo da doruckujem, a jogurt pogotovo ujutru je za mene bilo umiranje u strasnim mukama...Al navika je cudo, sad kad uvece vidim da nemam jogurt za ujutru odmah panika, i prva jedem na poslu, u 9.00 kao satic
Da dodam, da sam u medjuvremenu sto zbog nerviranja, sto zbog tempa skinula jos 2 kg neplanirano a jela sam i jedem slatkise nezaobilazno svakodnevno plus pancerote bar 1x nedeljno.Ne preporucujem samo kazem.
Ostavila sam sve obroke na 3 sata,i to vise nikada necu sebi dozvoliti da poremetim.
Sad kada rezimiram "moj proces" koji je prosao iznenadjujuce bez mucenja shvatim koliko sam se lose hranila, ma sta lose katastrofa, i da je sama ta promena u uobrocavanju dovela do rezultata. Mislim sto je i normalno, al tek mi je sada doslo iz d.peta u glavu.

Jel moze konsultacija oko vezbanja? Kondicija mi se popravlja tako da, posto insistiram na cardio programu zbog topljenja salca jelte, produzila sam traku na 55-60 minuta i nordijsko skijanje na 30-35. Na traci sam povecala nagib i brzinu a na nordijskom opterecenje. E sad se pitam, sta je pametnije raditi, da skratim vremenski trening, na npr. 40 minuta trake i 30 skijanja a da povecem opterecenje ili da drzim isto opterecenje a vremenski produzavam vezbanje? Kakvi su efekti u ove dve varijante?
. Ja priznajem da sam vise volela manje brzine jer se manje drmusam, za to vreme na traci mi bude uzasno dosadno pa ponesem knjigu da citam. A kad je veca brzina vise se nekako treskam pa mi tesko da pratim slova
. I onda sam pratila puls i potronju kalorija i mislila da mogu da zadrzim brzinu a povecavam nagib i vreme
.
.Hvala. Ja priznajem da sam vise volela manje brzine jer se manje drmusam, za to vreme na traci mi bude uzasno dosadno pa ponesem knjigu da citam. A kad je veca brzina vise se nekako treskam pa mi tesko da pratim slova
. I onda sam pratila puls i potronju kalorija i mislila da mogu da zadrzim brzinu a povecavam nagib i vreme
.
Inace koliko min je optimalno da traje kardio, jer ja osim toga u teretani nista drugo i ne radim? Mene od vezbnja ponajvise zanima to sagorevanje masnoca, za snagu i definicuju nesto ne hajem preterano, za sad.
. Pa ne radim vezbe pa da izvodim pogresno, cekaj jel mogu nesto da bas radim naopako dok hodam na traci? Kakva mi koncentracija i svesno aktiviranje misica treba dok hodam? Meni je i dalje dosadnooooo da toliko dugo blejim na tim spravama
.