Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
e baš mi je drago da ti se svidelo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кад ти неко нешто каже као што сам ти рекао, а ти себе цениш као апсолутни некарактер, онда немој у кући/стану имати никакве слаткише.kad mi neko kaže ovako nešto =/
to je najbeskorisniji savet ikada
jer onda samo pojedeš i voćku i nešto slatko
nem pojma koja vam je motivacija za ta pametovanja =(
Hmm, zeleni čaj. Ooodlična ideja.
Nego, jedno pitanjce za vas: kada vodite računa o ishrani (tačnije držite dijetu) da li jedete testenine? Istraživala sam malkice na tu temu ali su mišljenja oprečna. Pojedini nutricionisti preporučuju testenine (u maloj količini i kombinovane sa povrćem) dok drugi su u fazonu "no, no". Isto je i sa voćem.
Idi bre ZD, pa ti si srećna žena , kad pored tolikog jela nemaš 150 kg. Tako isto i mm, a ja kad pojedem desetinu od toga, sutra sve to vidim na bokovima.Mislim da je to sve individualno. Kod mene "radi" smanjena količina hrane, a ne moram ničega da se odričem. Kod mene i jeste problem što sam nebaždarena, i ne umem da stanem, a volim sve.Kada umem da se kontrolišem, onda mogu da doručkujem slaninicu, da ručam šta se kuva, uopšte nije važno, i za večeru da pojedem JEDNU pogačicu sa droždinom i da popijem jogurt, sa 2,8%mm. I sutradan da pojedem 2 vanilice, i za neki dan parče torte, i da popijem ČAŠU kole....Uz fizičku aktivnost, preko proleća/leta sezonskih poslova, a ove jeseni/zime dugih šetnji malo žešćim tempom, nema problema. Ali...
Kada večeram 4 pogačice sa droždinom, ili 10 kiflica sa šunkom, ili kao sinoć 10 jastučića, pa sam noćas mislila da ću dumrem, kada od tri torte moram da probam po parče od svake, a od neke i po dva, kada popijem 2l kole danas sama, onda da ne prestajem sa fizičkom aktivnošću nema šanse da se ne ugojim.
Kod mene je tako. I odlično je što to odlično znam teoretski. Što imam problem sa odmicanjem od astala, to je druga priča...![]()
Ja odradilal Sindin drugi serijal vježbi.
Ruke ne osjećam... imam tegiće od po dva kilograma, i sve mi se čini da mi je to mnogo... večeras sam uspjela uraditi dvije od tri serije vježbi za ruke.
Dive, šta ti misliš o Sindinim vježbama? Jesi li gledala njen program? U jednom treningu radi vježbe za noge, ruke a na kraju trbušnjake... od svega po malo.
Koliko je ok takav program u odnosu na to da se svakog dana radi samo jedna grupa?
Večeras nisam imala snagu za bajs ili steper nakon ovog, baš me izmorila.
Нпр банане?!?
. U slobodno vreme cesto grickam suve brusnice, em su zdrave em ih jako volim. Medjutim, skoro sam procitala etiketu i blago se sokirala - dodat secer, neka kiselina, cuda...jel postoji u nekim radnjama varijanta osusenog voca bez dodataka?Вероватно су оне које се продају мерење(рецимо, не знам одакле си, у НС их на футошкој пијаци продају тако, и немају шећера) добрим делом без наведеног, мада би чисте добила само од неког произвођача из прве руке, иако и ту има мало хербицида.Poznavaoce imam pitanje za tebe. U slobodno vreme cesto grickam suve brusnice, em su zdrave em ih jako volim. Medjutim, skoro sam procitala etiketu i blago se sokirala - dodat secer, neka kiselina, cuda...jel postoji u nekim radnjama varijanta osusenog voca bez dodataka?
Pozdrav svima.
Ja sam prije 2 godine odlucila da pocnem da drzim Atkinsovu dijetu. Odgovarala je mojoj krvnoj grupi. U pocetku je malo bilo teze, tj prvih 15-20 dana a kasnije sve lakse i lakse. Zahvaljujuci njoj sam smrsala 40 kila i sve se zavrsilo fantasticno. Cak sam nakon toga radila i nalaze krvi koji nikad nisu bili bolji![]()
Zavrsila u bolnici zbog Atkinosonove dijete. Kasnije je rekla da joj je u stvari najvise poslo po zlu onda kad je ubacila neku zelenu kafu, pored te dijete koju je drzala.Нпр банане?!?
Шаке бадема?!?
Шаке лешника?!?
Неколико сувих шљива, урми, смокви, мало сувог грожђа?!?
Ти баш имаш неке незгодне родитеље.Jes i od banane, bademe, lesnike i sl ne smem, suvo voce me muci kada ga pojedem pa ga izbegavam.
Znam ja sve te "cake" ali dzaba kada mi je dosta toga zabranjeno.
Ти баш имаш неке незгодне родитеље.

), ručak fitnes mešavina sa pirinčem a za večeru kesica suvog grožđa.
) ali definitivno će mi bolje stajati sa 2kg-5kg manje.