Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja da se pohvalim da uredno vezbam, jupijejejeeej i povecevam vreme provedeno u vezbanju i bolje mi ide. Ali uredno i krsim dijetu, sve onako na po malo malcice i to me bas nervira...

Isto, jupijeee :lol:
Tako da eto vidis da je podrska uvek prisutna :mrgreen:
Ma svi mi krsimo, bitno da smo se pokrenuli... pa smao od sebe ce doci to regulisanje ishrane. Izbacis po malo i onda vidis da i nije tako strasno.

..samo da se upisem ovde, danas sam pojela sto nisam za nedelju dana...i do sutra necu ni da mislim o hrani..sreca
pa nije tako cesto..a i doslo lepo vreme, pa se nadam da se nece zalepiti nista...

..inace danas jedan lep kompliment..ti kao da si smrsala 2-3kg od letos:lol:...joooooj kako volim takve kometare, sva
se istopim od miline:lol:

nasla sam jogu u kraju, na 5 min od mene, odgovara mi lokacija, cena, termini, sve mi odgovara i propustila sam vec dva termina da odem da vidim kako to izgleda

danas ima opet i ja se kanim da odem a sve mi bzv jer nikada nisam isla na jogu i pojma nemam sta i kako i odrecicu se same sebe ako ni danas ne odem : (

ma da, sve znam i verujem da ce se to meni dopasti itd samo da se nateram da odem taj prvi put

ona drugarica koja zivi bliu nece na jogu tako da nema nista od toga da idemo zajedno, da se teramo itd...

Ma pusti drugaricu,većina žena ide na jogu samostalno,ne trba im društvo,joga je dovoljno društvo,a i one koje dolaze nisu neke nadrndane,ko što znaju biti na pilatesu i po teretanama,verujem da će ti biti super,idi na taj prvi probni čas i uživaj. :)

ma da, sve znam i verujem da ce se to meni dopasti itd samo da se nateram da odem taj prvi put

ona drugarica koja zivi bliu nece na jogu tako da nema nista od toga da idemo zajedno, da se teramo itd...

ništa gore nego kad ideš sa drugaricom na fitnes, uopšte ne ispadne da se terate nego jedna drugoj samo uvažavate izgovore
100x bolje sama
e a inače, mene opet hrani mama, ne smem ni da se pojavim ovde a o vagi da ne govorimo =/

Tara, bre, kupi se i idi na tu jogu, nakanjuješ se od kad sam ja na Krsti, a to je dve godine. I zamisli, ne svidi ti se!? I u pravu su kamenicvet i parka, ne treba ti društvo, nećete terati jedna drugu, nego ćete samo uvažavati izgovore jedna drugoj. Ja na šta god sam krenula, krenula sam sama i išla za sebe i zbog sebe. Pa posle kad sam prijavila drugaricama i krenule i one bilo je ono: "Ej meni se danas ne ide, oćeš ti ići?! Prosto me nagovara da ne idem ni ja. I onda tako i bude.
A drugo, kad si bez svoje drugarice, onda si otvorenija da upoznaš druge žene tamo. Jer kad tako dodje neki "klan" onda se one i ne upoznaju sa drugima, i ostale ih mrze. Mislim, ne mrze ih, ali... kvare kompaktnost grupe.
Jesam dovoljno obrazlagala?
Mi smo tokom februara imale samo jednom nedeljno jogu, nisu žene htele da dolaze po hladnoći i jedva čekam da se sad vratimo na 2 x. Prijalo bi mi i više, ali jedva izdvojim i ovo vreme i pare.
Ajd nešto i o dijeti kad sam se već javila. Juče sam postila prvi dan posta, pa ću nastaviti koliko mi bude prijatno i koliko mi ne bude komplikovalo život. I opet sišla sam 4 stanice ranije i prepešačila do kuće.

Ja da se "pohvalim" da imam 6kg viška. Više nisam pile nego prase:sad2:
Nakupilo se tokom zimskih meseci, te sarmica, te podvarak, pa slaninica, pa napolju mećava a mogli bismo kiflice sa sirom, pa odeš u goste a tamo te čekaju sa vrućim krofnama.
A pride nisam vežbala dobrih 6 meseci i sada "tananaaa", kukaj Pile, tako ti i treba.

Bila juče u Zdravoj hrani po pšenične mekinje. I dok čekam u redu tužno zurim u napolitanke sa čokoladom, ali ne, ne i ne, nema odustajanja.
Na zumbu sam već krenula ima par meseci ali ni tu nisam bila dosledna. Dve nedelje bolesna, i nikako da se ustalim sa terminima. Ali sada je definitivno "doteralo cara do duvara". Nisam bila ovoliko debela ima 7, 8 godina. Osećam se ko burence neko.

Ja da se "pohvalim" da imam 6kg viška. Više nisam pile nego prase:sad2:
Nakupilo se tokom zimskih meseci, te sarmica, te podvarak, pa slaninica, pa napolju mećava a mogli bismo kiflice sa sirom, pa odeš u goste a tamo te čekaju sa vrućim krofnama.
A pride nisam vežbala dobrih 6 meseci i sada "tananaaa", kukaj Pile, tako ti i treba.

Bila juče u Zdravoj hrani po pšenične mekinje. I dok čekam u redu tužno zurim u napolitanke sa čokoladom, ali ne, ne i ne, nema odustajanja.
Na zumbu sam već krenula ima par meseci ali ni tu nisam bila dosledna. Dve nedelje bolesna, i nikako da se ustalim sa terminima. Ali sada je definitivno "doteralo cara do duvara". Nisam bila ovoliko debela ima 7, 8 godina. Osećam se ko burence neko.
Кад ти се баш приједе слатко узми неку воћку, најздравији, најбољи и најдиететскији десерт.

pravilna i redovna ishrana + pravilno i redovno vežbanje = nepromašivo dobra linija, raspoloženje na nivou i velika mentalna snaga

bez:
- ikakvih dijeta (samo usporava metabolizam i ništa dobro se ne dešava)
- izgladnjivanja organizma sa premalim i jednoličnim obrocima
- unošenja visoko kaloričnih namirnica

pravilna i redovna ishrana + pravilno i redovno vežbanje = nepromašivo dobra linija, raspoloženje na nivou i velika mentalna snaga

bez:
- ikakvih dijeta (samo usporava metabolizam i ništa dobro se ne dešava)
- izgladnjivanja organizma sa premalim i jednoličnim obrocima
- unošenja visoko kaloričnih namirnica

zezas?
pa gde si ti do sada da nam oci otvoris?

idem na jogu definitivno
e sada, imam jedno pitanje genijalno : ) da li jogu vezbamo bosi? da znam da ne nosim obucu posebnu

inace, od danas sam opet na ovoj temi, doruckovala kasu, rucala corbicu pilecu, ali bas dobru, sa svim mogucim povrcem, vecera pecurke iz rerne i malo mocarele

sutra cu videti, verovatno dorucak opet kasa, rucak dinstana paprika i soja a vecera neka corbica

nedostaju mi ideje za rucak, skroz sam se prebacila na onu temu sve slasno i masno spremala pa sada treba da se prilagodim opet starim obrocima : S

Tara, najbolje je bosa, ali ćeš videti da li ćeš moći tako, meni je tokom zime suviše hladno pa ipak imam neke čarapke.
A nema šanse u nekoj obući, neophodno je stopalo prilepljeno za pod za gomilu vežbi.
I neophodna je i dobra pokretljivost tela pa bi i to bilo bolje nešto šljampavo ili barem lagodno (ako su i helanke da su neke mekane, da ti ne sputavaju pokrete)

zezas?
pa gde si ti do sada da nam oci otvoris?
Ja ulete na brzaka i odgovorila na naslov teme. Nema potrebe za cinizmom. Posebno ne od nekog ko se bavi jogom (ne idu joga i cinizam zajedno).

idem na jogu definitivno
e sada, imam jedno pitanje genijalno : ) da li jogu vezbamo bosi? da znam da ne nosim obucu posebnu
Mada, kad se već nađoh tu, ajd ipak da ti malo otvorim oči. Naravno da treba biti bos. Možeš li zamisliti kako su pre 5000 godina indijci jogirali sa "posebnom obućom" sa vazdušnim ili ispupčenim đonovima ili specijalnim ulošcima i sjedinjavali se sa svojom obućom? Teško.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back