phenomenon
Domaćin
- Poruka
- 4.711
Ja da se pohvalim da uredno vezbam, jupijejejeeej i povecevam vreme provedeno u vezbanju i bolje mi ide. Ali uredno i krsim dijetu, sve onako na po malo malcice i to me bas nervira...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja da se pohvalim da uredno vezbam, jupijejejeeej i povecevam vreme provedeno u vezbanju i bolje mi ide. Ali uredno i krsim dijetu, sve onako na po malo malcice i to me bas nervira...

...joooooj kako volim takve kometare, sva

ma da, sve znam i verujem da ce se to meni dopasti itd samo da se nateram da odem taj prvi put
ona drugarica koja zivi bliu nece na jogu tako da nema nista od toga da idemo zajedno, da se teramo itd...

Кад ти се баш приједе слатко узми неку воћку, најздравији, најбољи и најдиететскији десерт.Ja da se "pohvalim" da imam 6kg viška. Više nisam pile nego prase
Nakupilo se tokom zimskih meseci, te sarmica, te podvarak, pa slaninica, pa napolju mećava a mogli bismo kiflice sa sirom, pa odeš u goste a tamo te čekaju sa vrućim krofnama.
A pride nisam vežbala dobrih 6 meseci i sada "tananaaa", kukaj Pile, tako ti i treba.
Bila juče u Zdravoj hrani po pšenične mekinje. I dok čekam u redu tužno zurim u napolitanke sa čokoladom, ali ne, ne i ne, nema odustajanja.
Na zumbu sam već krenula ima par meseci ali ni tu nisam bila dosledna. Dve nedelje bolesna, i nikako da se ustalim sa terminima. Ali sada je definitivno "doteralo cara do duvara". Nisam bila ovoliko debela ima 7, 8 godina. Osećam se ko burence neko.
Кад ти се баш приједе слатко узми неку воћку, најздравији, најбољи и најдиететскији десерт.
Зависи после које.Ja sam posle vocke nevidjeno gladna...
pravilna i redovna ishrana + pravilno i redovno vežbanje = nepromašivo dobra linija, raspoloženje na nivou i velika mentalna snaga
bez:
- ikakvih dijeta (samo usporava metabolizam i ništa dobro se ne dešava)
- izgladnjivanja organizma sa premalim i jednoličnim obrocima
- unošenja visoko kaloričnih namirnica
Ja ulete na brzaka i odgovorila na naslov teme. Nema potrebe za cinizmom. Posebno ne od nekog ko se bavi jogom (ne idu joga i cinizam zajedno).zezas?
pa gde si ti do sada da nam oci otvoris?
Mada, kad se već nađoh tu, ajd ipak da ti malo otvorim oči. Naravno da treba biti bos. Možeš li zamisliti kako su pre 5000 godina indijci jogirali sa "posebnom obućom" sa vazdušnim ili ispupčenim đonovima ili specijalnim ulošcima i sjedinjavali se sa svojom obućom? Teško.idem na jogu definitivno
e sada, imam jedno pitanje genijalno : ) da li jogu vezbamo bosi? da znam da ne nosim obucu posebnu
kad mi neko kaže ovako nešto =/Кад ти се баш приједе слатко узми неку воћку, најздравији, најбољи и најдиететскији десерт.