dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
pa dobro bre ovo je totalno kontraproduktivno za dijetu, sad sam se oma uplasila da cu da budem ko ona i pozelela da smazem bar dva marsa iz momenta za svaki slucaj
nemoj, ako pojedes mars izgledaces kao ona

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro bre ovo je totalno kontraproduktivno za dijetu, sad sam se oma uplasila da cu da budem ko ona i pozelela da smazem bar dva marsa iz momenta za svaki slucaj

nemoj, ako pojedes mars izgledaces kao ona![]()
Hmmm.....ja pustim da budem gladna toliko da se tresem od gladi...i svi mi tvrde da se bas zbog toga gojim i da ne smem da dozvolim da budem gladna jer onda nemam osecaj koliko mi je dosta i da steti zelucu.
kad god sam uspevala da nateram sebe da jedem na tri - cetiri sata, mrsavila sam bez dijete (naravno grickalice gazirani sokovi i slatkisi ne dolaze u obzir sa dijetom ili bez nje).
A pre par stotona godina retko ko je imao normalnu ishranu, to je tacno...ali su i umirali kao muve. A od tada potice izreka da zdravlje na usta ulazi.
Nema to veze sa evolucijom, nego sa nemastinom.
izmedju ta 3-4 sata i budes gladna ako jedes malo kalorija....o tom ja govorim a ne da se jede jednom dnevno....
ti si jos mlada,pa mozes,zamisli da ja dnevno jedem 4 bananePošto me slatkiši uglavnom najviše uništavaju, zamenila sam ih bananama i super mi je (pojedem oko 3 dnevno, ponekad 4), imam mnoooogo manju potrebu za slatkišima. A vidi mi se i po stomaku, koji mi je kritična zona.

SKINULA JA NEKE SILNE PROGRAME NA ANDROIDU, GDE UNOSIM SVAKI DAN KILAZU, TEMPERATURU I SL
IZVINJAVAM SE NA VELIK SLOVIMA, UKLJUCIO MI SE CAPS LOCK
e sad je bolje, taj program mi je pomogao da shvatim koliko mi kilaza varira u toku jednog meseca
uglavnom, znate da sam imala skoro 3 kg vise na dan kad sam trebala da dobijem i posle menstruacije, opet dodjem na svoju kilazu, i danima sam imala istu sve do juce,
sad sam na sredini ciklusa, i tacno kao da je neko samo pucno prstima, vec imam 1 kg vise sa tendencijom porasta
sto je najgore, imam samo stomak, tj. ne salce, nego kao balon da sam progutala
i tako svaki mesec
drugi deo cilusa sam kao naduvana zaba
stomak, tri broja veci
i to bas pocinje da me nervira... solim stvarno minimalno, kolko moram i sta moram da ne bude bljutavo
on voli vise slano, ali sam dodoljava, tako smo se dogovorili
slatkise sam rekla da necu praviti u ovom drugom delu ciklusa, to sam odlucila
pijem uvek dosta tecnosti, ne zato sto tako treba, nego sam uvek pila dosta....

Prekjuce sam izbacio slatkise,skroz.
Ali sam se prebacio na suvo voce,pretezno grozdje.[/QUOTE
E moj Mirko, muke su to...jedan šećer si zamenio drugim, tako moja kuma kupi cigarete sa manje katrana i kaže e ove su zdravije![]()
Prekjuce sam izbacio slatkise,skroz.
Ali sam se prebacio na suvo voce,pretezno grozdje.[/QUOTE
E moj Mirko, muke su to...jedan šećer si zamenio drugim, tako moja kuma kupi cigarete sa manje katrana i kaže e ove su zdravije![]()
Pa meni je sa kilazom problem bas zbog toga,prestao sam da pusim pre godinu i kusur.I ode 10 kila uvis.![]()
eo pojela palačinak sa pečenicom šampionima...malo kačkavalja i brdo salate(urolano)..i onesvestih se od 'ranemljac!
kupih nekoliko šnicli lososa...KAKO da ih spremim...kako se to sprema...ide li u neki marinat malo? .može li u rernu?..i sa čim?..bareni krompir i zelje?

Pa meni je sa kilazom problem bas zbog toga,prestao sam da pusim pre godinu i kusur.I ode 10 kila uvis.![]()
I ja sam se ugojila 10 kg i kad sam prestala da pusim.
Inace nista od moje dijete po ovoj hladnoci...ne gojim se ali i ne mrsavim.
Danas jedem celo popodne, nemamo grejanje...smrzoh se i imam osecaj da me hrana greje![]()
I ja sam se ugojila 10 kg i kad sam prestala da pusim.
Inace nista od moje dijete po ovoj hladnoci...ne gojim se ali i ne mrsavim.
Danas jedem celo popodne, nemamo grejanje...smrzoh se i imam osecaj da me hrana greje![]()
Da, da mene frka hvata od tog ostavljanja cigareta, sto zbog kriza sto zbog kg...mada znam dosta njih koji se ni 2 kg nisu ugojili nakon ostavljanja, to valljda mi sto volimo da krkamo imamo izgovor![]()
E a Nada Macura lepo kaze da treba da se jede jaca hrana, i mi na poslu kad sednemo da klopamo, pa dodajemo jedno drugom namaze i tako to, kad neko odbije svi skoce kao ajde bre jedi nemoj Macura da ti naidje
I ja jedem a nije mi hladno imam i grejanje i dogrevanje pa mi opet toplije kad nesto čapnem![]()