Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pojela tanjir pasulja i parce tonus hleba.
Za dorucak popila caj, nisam bila gladna.
Veceru nemam blage sta cu....
Hrono se vise ne pridrzavam... znala sam ja da ce biti tako... al ajd guram nesto svoje sama par dana pa cu opet poceti hrono.
Sta mi je znacila hrono za ovu sedmicu?
Ne jedem izmedju obroka, zamenila hleb, ne kupujem vise indekse i bureke za dorucak i veceru, izdrzim tri sata od rucka do vocke, pijem vodu, ne jedem posle deset uvece najkasnije.... malo li je :lol:
Za mene ovo je veliki uspeh, jer meni se cini da nista ne jedem a u stvari jedem tri obroka dnevno plus uzinu... tek sad vidim koliko sam ranije "prozdrnula" svega u toku dana, dok nisam otisla na hrono delovalo mi je da ja uopste ne jedem puno :zcepanje:

juce sam bila bas disciplinovana, za rucak pirinac sa dva jaja i kiselim koja nisam mogla pojesti pa je ostalo za veceru...grickala malo zute semenke i pojela jednu bonzitu sa pirincom cisto da se zasladim....danas je novi dan :)

popila kafu sa mlekom jutros a do pola 5 imam konzervu tunjevine sa povrcem (jescu bez hleba), sargarepu, bananu i jabuku.....usput cu piti caj sa limunom....ima da bude dovoljno :)

Poslednja izmena:
..dobro drugarice dijetalke, kakvo je ovo zatisje pred buru...?:lol:
..samo da izjavim, od danas krecem u pokusaj da izbacim sve sto bi trebalo
da bi se vratila na staro do proleca...bice teze skinuti ova 2-3kg, nego onih 10:(

z:) za vikend nisam bila rigirozna ali sam ipak pazila....danas ovsene pahuljice sa mlekom + sargarepa sveza + voce: jabuka, banana, narandza (ako budem jako gladna, ne mora sve) i to do pola 5...onda sledi kuvano: dinstana govedina sa gljivama i pirincom i za veceru vocni jogurt....da se zasladim uzmem red spavanje ekspandiranu rizu sa cokoladom....malo kalorija a sasvim zadovolji zelju za slatkim.....zeleni caj popijem usput iako je uzasno gadan....bljaks....

...meni taj zeleni nije bio strasan moram opet da pocnem da ga pijem, nisam odavno....

..danas rucala corbu od puno povrca i parce razanog hleba, ako budem gladna, onda cu za veceru isto,
samo bez hleba...
..penjala se 2x i tacno vidim cim ne izadjem par dana iz kuce, teze mi je..

....zna on da ces ti:mrgreen:

...sneg sa terase treba cistiti, da se ne zavlaci vlaga u stan, da ne pucaju plocice od leda koji ce se stvoriti
kad pocne sneg da se topi....ja sam moju redovno cistila i prala vrucom vodomm kad izbacim sneg..:)

...dobro je to, uvek sam volela da cistim sneg...ustvari ja ga volim, nikad mi nije smtao, mada mnogo vise volim leto i vrucine...ali
znam da uzivam i u zimskim radostima...moram da nadjem neko drustvo da odemo malo na sneg, ovde je na 20km...

Između toga da razbijem vagu koja je juče pokazala 67 kg i da se prijavim na ovu temu, kao što vidite, evo me ovde. A vaga će fasovati sledeći put ako ne pokaže dobar broj ;)
Kada sam na dijeti, i moj ukućani su isto, samo što to ne primete odmah, tek nakon par dana čorbi shvate šta im se dešava. Ili da im ovaj put kažem pa da se snabdeju suhomesnatim proizvodima ? Kolače svakako neće videti neko vreme i peciva koje sam nemilice mesila u poslednje vreme.

..koliko kalorija moze biti u jednom normalnom tanjiru corbe od povrca, bez zaprske, bez pavlake...zgusnute sa malo pirinca..al' bas malo na celi lonac..??

povrce uglavnom ima negativne kalorije a pirinac se i tako napije vode pa ih ima malo....jako dobro za dijetu je da se jede sirova sargarepa, dobro popuni zeludac a ona pored jabuke i grejpfruta (ima ih jos) spada u namirnice sa negativnim kalorijama...

386676_195233640563219_157078037712113_427872_1078962751_n.jpg

Između toga da razbijem vagu koja je juče pokazala 67 kg i da se prijavim na ovu temu, kao što vidite, evo me ovde. A vaga će fasovati sledeći put ako ne pokaže dobar broj ;)
Kada sam na dijeti, i moj ukućani su isto, samo što to ne primete odmah, tek nakon par dana čorbi shvate šta im se dešava. Ili da im ovaj put kažem pa da se snabdeju suhomesnatim proizvodima ? Kolače svakako neće videti neko vreme i peciva koje sam nemilice mesila u poslednje vreme.

...znam da sve zavisi od visine, ja sam prezadovoljna kad je 67 i kad ne mrda sa te brojke, ustvari kad ne ide navise:)
...bas zbog toga, a i zbog ledenog vetra koji duva ne znam ni koliko km/h...nista od kolaca za koje sam pitala na onoj temi,
danas opet corba od povrca...i kupus salata...donela sinoc cera ogromnu glavicu ima da rendam i zvacem po celi dan...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back