joiv
Iskusan
- Poruka
- 5.265
Pojela tanjir pasulja i parce tonus hleba.
Za dorucak popila caj, nisam bila gladna.
Veceru nemam blage sta cu....
Hrono se vise ne pridrzavam... znala sam ja da ce biti tako... al ajd guram nesto svoje sama par dana pa cu opet poceti hrono.
Sta mi je znacila hrono za ovu sedmicu?
Ne jedem izmedju obroka, zamenila hleb, ne kupujem vise indekse i bureke za dorucak i veceru, izdrzim tri sata od rucka do vocke, pijem vodu, ne jedem posle deset uvece najkasnije.... malo li je
Za mene ovo je veliki uspeh, jer meni se cini da nista ne jedem a u stvari jedem tri obroka dnevno plus uzinu... tek sad vidim koliko sam ranije "prozdrnula" svega u toku dana, dok nisam otisla na hrono delovalo mi je da ja uopste ne jedem puno
Za dorucak popila caj, nisam bila gladna.
Veceru nemam blage sta cu....
Hrono se vise ne pridrzavam... znala sam ja da ce biti tako... al ajd guram nesto svoje sama par dana pa cu opet poceti hrono.
Sta mi je znacila hrono za ovu sedmicu?
Ne jedem izmedju obroka, zamenila hleb, ne kupujem vise indekse i bureke za dorucak i veceru, izdrzim tri sata od rucka do vocke, pijem vodu, ne jedem posle deset uvece najkasnije.... malo li je

Za mene ovo je veliki uspeh, jer meni se cini da nista ne jedem a u stvari jedem tri obroka dnevno plus uzinu... tek sad vidim koliko sam ranije "prozdrnula" svega u toku dana, dok nisam otisla na hrono delovalo mi je da ja uopste ne jedem puno

za vikend nisam bila rigirozna ali sam ipak pazila....danas ovsene pahuljice sa mlekom + sargarepa sveza + voce: jabuka, banana, narandza (ako budem jako gladna, ne mora sve) i to do pola 5...onda sledi kuvano: dinstana govedina sa gljivama i pirincom i za veceru vocni jogurt....da se zasladim uzmem red spavanje ekspandiranu rizu sa cokoladom....malo kalorija a sasvim zadovolji zelju za slatkim.....zeleni caj popijem usput iako je uzasno gadan....bljaks....