sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
ijaojjjj 
probaću je naći
probaću je naći

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jeste, ali je Ella odvratno bezukusna, vecina ljudi uopste ne moze da je jede.
Jedino ako se izmesa sa nekim biljnim zacinima, persun, beli luk u prahu, ili sta vec ko voli...
meni je extra a moze se i maslinovo ulje dodati..neko voce..ili tzatziki napravitiKoja to vecinameni je extra a moze se i maslinovo ulje dodati..neko voce..ili tzatziki napraviti
Vecina ljudi kojima pisem dijete kad pomenem Ella sir samo prevrne ocima, a i meni je grozan tako sam.
Moze da se popravi, tj. mora da se popravi nekako, ne moze se nekom ko zeli da smrsa preporucivati bezukusna hrana, samo ide kontraefekat, brze odustanu.
Bolje voce ili ubaciti u salatu, maslinovo ulje pre preliti preko svezeg ili barenog povrca, nego bezveze trpati u obezmascen sir, gubi se poenta.

Убило се за кока кола-кола, хамбургер генерације!Kako su vješto napravili reklamu za ella jogurt sa onom ogromnom nulom koja je u stvari jedinica: )
ali ja sam ga malo dopunila mirodjijom i timijanom 

Inace noga i dalje plava... ako ne i vise plava... otici cu u ponedeljak kod lekara![]()
A sto tek u ponedeljak? Zakazivanje?

tako da ja posle posla zurim kuci da je nahranim itd. jer tata i deda znaju i hoce da se igraju sa njom ali te bitnije stvari se ne usudjuju 
Inace noga i dalje plava... ako ne i vise plava... otici cu u ponedeljak kod lekara![]()
ako se nisi udarila negde, pa nije posledica traume moze da bude vezski zastoj usled xx razloga..poplavela boja u tom slucaju je signal za zastoj sirkulacije..ne zezaj se..neka tata nahrani dete, a ti odmah kod dr!

Mnogo faktora
Dete mi je tu, pa sa njom treba biti posle posla... a ove nedelje radim od 7h do 17h skoro bez pauze svaki dan i nemam snage vise ni za sta posto ono malo sto mi ostane ode na igranje sa smizlomtako da ja posle posla zurim kuci da je nahranim itd. jer tata i deda znaju i hoce da se igraju sa njom ali te bitnije stvari se ne usudjuju
![]()
) kao da su u pitanju prosirene vene...nije ni to utesno, al ajde

ma ima bisera kolko hoces, moram da ih pisem sad 
A pile malo je opiceno na kvadrat
Pre neki dan ujutro trazi caj, napravi joj baka caj od Kajsije a ne onaj od Maline koji je htela, jer ga nije bilo vise... i pije ona taj od Kajsije onako bez emocija i kaze babi "Bako... chajko mi ne ide"
A inace posto zna da izbroji do 10 na srpskom, engleskom i nemackom ima samo problem sa brojem 6, umesto six i sechs kaze Seskma ima bisera kolko hoces, moram da ih pisem sad
![]()
, dobro jes da nisam slatko jela od onog
...hehhe....cajko ne ide...dusa mala
...a ti javi sta je rekla doktorka, i bas se zezas....
...inace samo da se upisem ovde, sinoc sam bila malo napolju i pojela najveci vulkano kolac ikada, dobro jes da nisam slatko jela od onog
kolaca, i da se tesim kako mogu ponekad, jutros me nesto grize savest..![]()

pa si ovde dosla da se zalis, da nam zazubice pravis![]()

...hehhe....cajko ne ide...dusa mala
...a ti javi sta je rekla doktorka, i bas se zezas....
...inace samo da se upisem ovde, sinoc sam bila malo napolju i pojela najveci vulkano kolac ikada, dobro jes da nisam slatko jela od onog
kolaca, i da se tesim kako mogu ponekad, jutros me nesto grize savest..![]()

...moram negde sta cu![]()

A koji je to vulkano kolac uopste?!
E ja kad se setim one veceri u poslasticarnici, uvek se nasmejem, bas nam je bilo supeeer![]()