Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
6a00d810.jpg

e sad mozda ga nema tamo al mozda neka druga mlekara

Koja to vecina:lol:meni je extra a moze se i maslinovo ulje dodati..neko voce..ili tzatziki napraviti

Vecina ljudi kojima pisem dijete kad pomenem Ella sir samo prevrne ocima, a i meni je grozan tako sam.
Moze da se popravi, tj. mora da se popravi nekako, ne moze se nekom ko zeli da smrsa preporucivati bezukusna hrana, samo ide kontraefekat, brze odustanu.
Bolje voce ili ubaciti u salatu, maslinovo ulje pre preliti preko svezeg ili barenog povrca, nego bezveze trpati u obezmascen sir, gubi se poenta.

Vecina ljudi kojima pisem dijete kad pomenem Ella sir samo prevrne ocima, a i meni je grozan tako sam.
Moze da se popravi, tj. mora da se popravi nekako, ne moze se nekom ko zeli da smrsa preporucivati bezukusna hrana, samo ide kontraefekat, brze odustanu.
Bolje voce ili ubaciti u salatu, maslinovo ulje pre preliti preko svezeg ili barenog povrca, nego bezveze trpati u obezmascen sir, gubi se poenta.

Vecina ljudi koji imaju visak kg BILO STA da pomenes sto ne goji ce reci bljak:lol:

Devojke, sa 117 na 87...
Samo izbacite slatkishe, hleb, brzu hranu.... Kad bolje razmislim... Bolje da ne jedete nishta :)
Shalu na stranu...
Vechera ne postoji, sokovi ne postoje osim onog shto same napravite (cedjeno voce i sl).
I shetajte se, vozite biciklo, trudite se oko tog detalja..
Rezulati ce sami doci. Valjda :D

A sto tek u ponedeljak? Zakazivanje?

Mnogo faktora :aha:
Dete mi je tu, pa sa njom treba biti posle posla... a ove nedelje radim od 7h do 17h skoro bez pauze svaki dan i nemam snage vise ni za sta posto ono malo sto mi ostane ode na igranje sa smizlom :lol: tako da ja posle posla zurim kuci da je nahranim itd. jer tata i deda znaju i hoce da se igraju sa njom ali te bitnije stvari se ne usudjuju :lol:

Mnogo faktora :aha:
Dete mi je tu, pa sa njom treba biti posle posla... a ove nedelje radim od 7h do 17h skoro bez pauze svaki dan i nemam snage vise ni za sta posto ono malo sto mi ostane ode na igranje sa smizlom :lol: tako da ja posle posla zurim kuci da je nahranim itd. jer tata i deda znaju i hoce da se igraju sa njom ali te bitnije stvari se ne usudjuju :lol:

Pile malo :D
meni to tvoje lici (zvuci:lol:) kao da su u pitanju prosirene vene...nije ni to utesno, al ajde

A pile malo je opiceno na kvadrat :lol:
Pre neki dan ujutro trazi caj, napravi joj baka caj od Kajsije a ne onaj od Maline koji je htela, jer ga nije bilo vise... i pije ona taj od Kajsije onako bez emocija i kaze babi "Bako... chajko mi ne ide" :lol:
A inace posto zna da izbroji do 10 na srpskom, engleskom i nemackom ima samo problem sa brojem 6, umesto six i sechs kaze Sesk :lol: ma ima bisera kolko hoces, moram da ih pisem sad :aha:

A pile malo je opiceno na kvadrat :lol:
Pre neki dan ujutro trazi caj, napravi joj baka caj od Kajsije a ne onaj od Maline koji je htela, jer ga nije bilo vise... i pije ona taj od Kajsije onako bez emocija i kaze babi "Bako... chajko mi ne ide" :lol:
A inace posto zna da izbroji do 10 na srpskom, engleskom i nemackom ima samo problem sa brojem 6, umesto six i sechs kaze Sesk :lol: ma ima bisera kolko hoces, moram da ih pisem sad :aha:

...hehhe....cajko ne ide...dusa mala:D
...a ti javi sta je rekla doktorka, i bas se zezas....

...inace samo da se upisem ovde, sinoc sam bila malo napolju i pojela najveci vulkano kolac ikada:rumenko:, dobro jes da nisam slatko jela od onog
kolaca, i da se tesim kako mogu ponekad, jutros me nesto grize savest..:(

...inace samo da se upisem ovde, sinoc sam bila malo napolju i pojela najveci vulkano kolac ikada:rumenko:, dobro jes da nisam slatko jela od onog

:zper:
pa si ovde dosla da se zalis, da nam zazubice pravis:eek:

Pisacu vam ovde bisere... bas je medena sad :zaljubljena:
Kaze suprug jaooo kolko prica, reko "Ma nije to nista, cek kad udje u onu "A sto?!" fazu!" :lol:
I evo ne zezam se... idem danas kod lekara...

A koji je to vulkano kolac uopste?! :think:
E ja kad se setim one veceri u poslasticarnici, uvek se nasmejem, bas nam je bilo supeeer :D

...to je onaj lepi cokoladni, koji se jede vruc,pa kad uzmes kasikom, a iz njega potece cokolada....ne pitaj nista bolje je i tebi i meni,
dok pisem vec mi ide voda na usta....a ne znam ni sta mi je to torebalo....al' ziva dusa, nekad bas ne mogu da odolim....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back