Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kao moja priajteljica koja je bila na krfu sa deckom :D
kad su se vratili imali su kg - 2 vise, a obecali sebi da ce oslabiti..
sta ste jeli?
- ma nija nam jasno, zdravo smo se skroz hranili..cak smo ubacili i maslinovo ulje..dva litra smo POJELI samo umacuci hleb u njega dok smo cekali rucak i veceru!
pa jeste jeli zdravo, ali i mnogo :D

:hahaha::super:e to ti kazem mada meni nije licno zao ako se ugojim od zdrave hrane koja ima nesto u sebi kvalitetno..sad tipa jedem voce i povrce..ribu i ugojim se..znam da to ima svasta nesto u sebi sto mi prija organizmu i pokrece ga..u odnosu na pekaru sine 5 sati mi treba svarim:evil:

Ja uopste ne prepoznajem taj osecaj sitosti posle 20 minuta, kao da ga nema...a sve sam to pokusavala sto kazete...i brojanje zvakanja i sipanje manje kolicine, i manje tanjire (umesto velikog, desertni), ali....nije potrajalo. Jednostavno, meni je dosta kad osetim da je stomak pun...a to je previse.

Znam verujem i meni je tako bilo oduvek i mnogo godina mi je trebalo samo da pocnem doruckovati..pa onda ceo dan gladan i nesto bih grickao..zato sad bukvalno..ali bukvalno posle 5 zalogaja osetim sitost i da mi ne treba vise..pa opet za 2 sata nesto ubacim nek je banana ili jabuka..bonzita..ali ne treba mi pola kile heba ko nekad

Pun stomak znaci zadovoljna ja ??
Poznat mi je i taj osecaj
Nigde nisam rekla da konstano tako zivim ... inace ne bih dodala tih nekoliko kg koje me cine nesrecnom jer mi se komplet garderoba penje prema vratu umesto da se spusta prema struku :rotf:
Pre neko jutro sam oplela po cevapima i sudzukicama u natopljenom somunu ... a godinama jedem voce kao prvi obrok i tako mi i organizam sam trazi ... ali nisam robot i volim lepo da pojedem ... sto ne znaci velika kolicina

Polako se vracam .... nadam se ... jer mi je panika zbog godina da mi se ne zalepe kg i ostanu tu vremenom deformisani i ko zna kakvi .... necu ni da mislim na to ...nego AKCIJA :lol:

Ja ocu da se roknem :dash::dash::dash::besna::besna::besna:/
Produzeni vikend na planini i +1,8 kg?!
Pa majku mu zar za 4 dana skoro pa 2 kg vise...Pri tom nije da nisam vodila racuna, da neko ne pomisli da sam se razbaskarila. Jednostavno nisam se pridrzavala izbora namirnica koje bi inace trebalo a o kolicinama sam stvarno vodila racuna, po malo od svega, bez dopunjavanja tanjira, po pola porcije kad sednemo u restoran. Bas sam se s*****la kad sam stala na vagu :(.

A i kad pomenu krf tako u grckoj sine giros nikad manji ali u kombinaciji meso+pomfrit+tortilja ubija..uvek nabacim koji kg a nekad samo po 2 jeo i pomfrit

Evo i ovo da odkomentarisem. Letos na moru u Grckoj posle 15 dana ne pridrzavanja dijete, sa sve jedenjem gorepomenutih girosa sa tortiljom i pomfritom zalivenih pivom sam dosla sa +1 kg i zato sam mislila da me ovo kratko svrljanje ne moze upropastiti ni toliko, kad ono...

Poslednja izmena:
A i kad pomenu krf tako u grckoj sine giros nikad manji ali u kombinaciji meso+pomfrit+tortilja ubija..uvek nabacim koji kg a nekad samo po 2 jeo i pomfrit
ja sam jela sad za vikend giros posle ne znam koliko godina, bila na putu, budzet skroman i otisli mi da rucamo giros. posle me boleo stomak dok nisam sve svarila jer mi se zeludac odvikao od masnog jos davno, da sada ne bih pojela giros da mi platis. mada cudno mi ove arapske shawarme u opste nisu toliko masne ko grcki giros, ne znam iz kog razloga plus ih sluze sa mnogo vise svezeg povrca a bez krompira i meso je nekako suvlje a i grci trpaju vise hleba :confused:
kad se jednom organizam navikne na laganu hranu posle se tesko izbori sa svim sto je masno, przeno itd...meni sama pomisao na bol i tezinu u stomaku dovoljna da se ne upustam u takve momente...kad god sam se zeznula da pojedem nesto tesko, lose sam se provela :neutral:

Jeste bas tako ono kad pliva u ulju zaboli me stomak odma..a obavezno ga iseckaju da padne u onu mochu..ono sad prolazim gradom na par mesta se otvorilo i bas na 20 metara se siri miris..ono jak je i ne prija bas al opet mi se jede

ove arapske shawarme u opste nisu toliko masne ko grcki giros, ne znam iz kog razloga plus ih sluze sa mnogo vise svezeg povrca a bez krompira i meso je nekako suvlje a i grci trpaju vise hleba :confused:
kad se jednom organizam navikne na laganu hranu posle se tesko izbori sa svim sto je masno, przeno itd...meni sama pomisao na bol i tezinu u stomaku dovoljna da se ne upustam u takve momente...kad god sam se zeznula da pojedem nesto tesko, lose sam se provela :neutral:
ne znam tačno šta su shawarme, ali znam da mi je jako prijala hrana u Tunisu. Malo mesa, ribe i puuuuno povrća. Sad se stalno trudim da pravim nekako slično.
A ja sam se jutros već iskukala na rebarca.

mi cemo naredna dva dana da uzivamo u pasulju
ima papaka, slanine i suvih rebara u njemu
ja papke obozavam, i za moju dusu sam ih stavila u pasulj
mljac
znaci te papke ne bih menjala za brdo karamela :)

Bokice, promašila si temu, ovaj post ti je za kuvanje.
Mada, pasulj je jako zdrav i svi ga preporučuju, i u onom tekstu koji je george postavi se pominju dobre strane mahunarki. Ali se tu misli na klot pasulj, rebarca, slaninica i papci, tu neamju mesta :(

ne znam tačno šta su shawarme, ali znam da mi je jako prijala hrana u Tunisu. Malo mesa, ribe i puuuuno povrća. Sad se stalno trudim da pravim nekako slično.
A ja sam se jutros već iskukala na rebarca.

Bokice, promašila si temu, ovaj post ti je za kuvanje.
Mada, pasulj je jako zdrav i svi ga preporučuju, i u onom tekstu koji je george postavi se pominju dobre strane mahunarki. Ali se tu misli na klot pasulj, rebarca, slaninica i papci, tu neamju mesta :(
ma ovi papci su dijetalni :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back