Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...odoh u prodavnicu, znaci silazak i penjanje, pa spremanje rucka koji bas i nije dijetalan, ali ce bar biti bez hleba...

...danas mi predstoji par puta gorre dole, vraticu se ja na staro nece me zeznuti ovaj kilogram...

..:cao:

sad, kad bismo gledali preporučenu težinu, trebalo bih još 20-22kg minimum, a ja bih bila zadovoljna i 10 još da skinem, ne bi meni bio problem samo da ne mrdam gore, msm da ne dodajem posle
a ako nastavim ONAKO neću dugo ostati ni na ovome

A zasto zelis da smrsas?! :think:
Ne mislim na preporuke sajtova, BMIa ili lekara, nego zasto bas TI to zelis?! :aha:

Inace , ja sam se malcice rzbolela...tako da se trenutno moja dijeta sastoji iz supica, serbeta, cajeva, voca...i ostalog sta dohvatim.

Necu ni na zumbu danas , to ce biti prvi put da propustim trening :(

Inace , ja sam se malcice rzbolela...tako da se trenutno moja dijeta sastoji iz supica, serbeta, cajeva, voca...i ostalog sta dohvatim.

Necu ni na zumbu danas , to ce biti prvi put da propustim trening :(

..jel' te to capio neki virus???...kazu da bas lomi i da taje buze nego inace, znaci moralo bi to da se odlezi bas...:(

..nadoknadices trening kad budes bolje:heart:

A zasto zelis da smrsas?! :think:
Ne mislim na preporuke sajtova, BMIa ili lekara, nego zasto bas TI to zelis?! :aha:

1. zato što sam lakša, lakše se krećem
2. zato što imam veći izbor garderobe da kupim (već sam nabavila toliko pantalona nikad u životu nisam ovoliko imala, nisam ni brojala....imam valjda 20 beš mi mater :super:)a pikiram jedan kompletić suknja i sako sladak je mnogo...ako se taj proda dok ja smršam, biće drugi, lepši ;)
3. nešto sam ubeđena da mršaviji ljudi duže žive
:lol:
nije nego zbog sebe
....evo me nazad...nego na koji sprat se penjes?:)

pa nije visoko, na prvi samo
na koji ti i koliko puta?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back