LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
najvise mi se dopada ona s kolacima steta sto niste sve na toj Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najvise mi se dopada ona s kolacima steta sto niste sve na toj to i ja moram,tacno se vidi da sam prestala da trcim
je l mislite da trudnice smeju da se bave nekim sportom
sem setnjom (i ne nisam jos,ali u planu je)

Pogledajte prilog 209401 Pogledajte prilog 209402
Evo i nasih fotkica![]()
Bas je bilo super, hvala vam svima jos jednom![]()
!!!...hvala, hvala...a ja videh samo ove ovde..ajde baci mi ih na pp...![]()

najvise mi se dopada ona s kolacima steta sto niste sve na toj
![]()

jao zene sto ste lepe i vesele
bas vam zavidim na druzenju![]()
Mrnjau kakve macke a i kolaci!!!
ja se jutros merila, i pored mojih čestih padova, vaga stoji na isto
dobro je dok nije otišlo u +, ali ustavri to nije dovoljno, treba još dosta da skinem

Ma mislim na FB lujkice![]()

...ih to, pa nemas pojma koliko puta se skljocne dok se ne dodje do "normalne" slike da bi osvanula tamo![]()

Izskljocacu te ja pa ces da vidis![]()
![]()
Dobro je da stoji na istom
Samo polako, kolko hoces da skines?!![]()
...odoh u prodavnicu, znaci silazak i penjanje, pa spremanje rucka koji bas i nije dijetalan, ali ce bar biti bez hleba...
...danas mi predstoji par puta gorre dole, vraticu se ja na staro nece me zeznuti ovaj kilogram...
..![]()
Pogledajte prilog 209401 Pogledajte prilog 209402
Evo i nasih fotkica![]()
Bas je bilo super, hvala vam svima jos jednom![]()

sad, kad bismo gledali preporučenu težinu, trebalo bih još 20-22kg minimum, a ja bih bila zadovoljna i 10 još da skinem, ne bi meni bio problem samo da ne mrdam gore, msm da ne dodajem posle
a ako nastavim ONAKO neću dugo ostati ni na ovome

Hvala i tebi i za druzenje i za slike
Paaaa....... bas smo lepe![]()

A zasto zelis da smrsas?!
Ne mislim na preporuke sajtova, BMIa ili lekara, nego zasto bas TI to zelis?!![]()
e ja namerno idem npr, da izbacim prvo kantu iz kujne, pa drugi put iz kupatila, pa treći put npr praznu flašu...

Inace , ja sam se malcice rzbolela...tako da se trenutno moja dijeta sastoji iz supica, serbeta, cajeva, voca...i ostalog sta dohvatim.
Necu ni na zumbu danas , to ce biti prvi put da propustim trening![]()

To je duh! Ne posustaj!!!!...odoh u prodavnicu, znaci silazak i penjanje, pa spremanje rucka koji bas i nije dijetalan, ali ce bar biti bez hleba...
...danas mi predstoji par puta gorre dole, vraticu se ja na staro nece me zeznuti ovaj kilogram...
..![]()
To je duh! Ne posustaj!!!!

A zasto zelis da smrsas?!
Ne mislim na preporuke sajtova, BMIa ili lekara, nego zasto bas TI to zelis?!![]()
)a pikiram jedan kompletić suknja i sako sladak je mnogo...ako se taj proda dok ja smršam, biće drugi, lepši A i zbog njega![]()

....evo me nazad...nego na koji sprat se penjes?![]()