..cao drugarice dijetalke...samo da vas pozdravim, nemam net, pa sam se malo "ogrebala" u komsiluku
..inace vidim imamo ovde i novih clanova ili se to opet neko prenikovao, a ja nisam u toku...
..Emocijo bravo, nista lepse nego kad se stigne do cilja
..procitah Esterkinu semu "po mesecini"
..da to radi, ja bih uvek bila vitka, najvise sam jela u tim
periodima...sto ce reci posle ponoci pa dosla gde sam dosla...srecom pa me to proslo..al' mozda ko je
disciplinovan i da odradi posao....
..niti kuvam niti sta jedem kao sto bi trebalo, i samo se pitam na sta ce ovo da izadje, em ne stizem, em
nesto nemam ni volje da se sad bakcem sa tim........trenutno mi je jogurt i neke sardine, glavna hrana, kao
bolje to nego salame..valjda ne upropastim sve sto sam do sad postigla....
..budite mi dobre, svraticu kad stignem da pogledam kako napredujete....pozdrav svima..

..inace vidim imamo ovde i novih clanova ili se to opet neko prenikovao, a ja nisam u toku...
..Emocijo bravo, nista lepse nego kad se stigne do cilja
..procitah Esterkinu semu "po mesecini"
..da to radi, ja bih uvek bila vitka, najvise sam jela u timperiodima...sto ce reci posle ponoci pa dosla gde sam dosla...srecom pa me to proslo..al' mozda ko je
disciplinovan i da odradi posao....
..niti kuvam niti sta jedem kao sto bi trebalo, i samo se pitam na sta ce ovo da izadje, em ne stizem, em
nesto nemam ni volje da se sad bakcem sa tim........trenutno mi je jogurt i neke sardine, glavna hrana, kao
bolje to nego salame..valjda ne upropastim sve sto sam do sad postigla....
..budite mi dobre, svraticu kad stignem da pogledam kako napredujete....pozdrav svima..