Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..cao drugarice dijetalke...samo da vas pozdravim, nemam net, pa sam se malo "ogrebala" u komsiluku:)
..inace vidim imamo ovde i novih clanova ili se to opet neko prenikovao, a ja nisam u toku...
..Emocijo bravo, nista lepse nego kad se stigne do cilja:D
..procitah Esterkinu semu "po mesecini":lol:..da to radi, ja bih uvek bila vitka, najvise sam jela u tim
periodima...sto ce reci posle ponoci pa dosla gde sam dosla...srecom pa me to proslo..al' mozda ko je
disciplinovan i da odradi posao....

..niti kuvam niti sta jedem kao sto bi trebalo, i samo se pitam na sta ce ovo da izadje, em ne stizem, em
nesto nemam ni volje da se sad bakcem sa tim........trenutno mi je jogurt i neke sardine, glavna hrana, kao
bolje to nego salame..valjda ne upropastim sve sto sam do sad postigla....

..budite mi dobre, svraticu kad stignem da pogledam kako napredujete....pozdrav svima..:D

affrodita, ako misliš na mene, nisam se ja prenikovala, ja sam baš nov član :)
ustvari moram da vam priznam da sam se na ovaj forum učanila baš zbog ove teme
naleteh slučajno na forum tražila nešto levo, na forumu vidim podrška za dijetu se vrlo živo daje...

E ja sam juce zaboravila da treba da idem peske od voza do kuce, ali danas cu to da popravim.

Patike spremne, lepo vreme...bice to lepa brza setnja

Inace, nista se jos ne vraca od onih 2 kg....samo nek tako nastavi

i dalje minus fakin 1, ali se ne sekiram.
ako bude -1 nedeljno, za mesec dana ispunjavam cilj, sto je odlicno. jos samo da se nateram da vozim onaj sobni bicikl i sagorim bar 200, 300 kalorija dnevno za pocetak

Pre 2 godine kupih onu spravu za vežbanje,ali nije se baš koristila a i zauzima mnogo mesta pa završi kod komšinice,da kao ona vežba,sad njoj skuplja prašinu.

w4a-slika-.jpg

i dalje minus fakin 1, ali se ne sekiram.
ako bude -1 nedeljno, za mesec dana ispunjavam cilj, sto je odlicno. jos samo da se nateram da vozim onaj sobni bicikl i sagorim bar 200, 300 kalorija dnevno za pocetak

čuj, pa bolje da ide polako
prvo nije šok za organizam drugo, to je sigurnije za održavanje
samo nemoj da te sporgubitak kg obeshrabri

danas stala na vagu -500g :eek:
umrecu koliko mi postaje em tesko em dosadno vec!

Malo li je? 500 po 500, sta si rekla koliko jos dana do dana D 40 i nesto, idi bre ima nove armanijevke da ti spadaju, i svi ce te zvati zgoljava:per:

@ ja sam dobra, stvarno sam dobra,nece mi se nedelja ponoviti, sad sam sve po ps-u, al imam neki osecaj za filing da ce moji hormoni da se urote protiv mene, ne kao hormoni=izgovor, nego stvarno, moram da uzimam progesteron, jel on goji zna li neko?

Bravo,svaka čast.:klap:

stvarno smo najgore,emocija dosla do cilja a mi se zapricale :)
bravo bre,sad na pametno odrzavanje ali sve je lakse kad si onako kao sto zelis

.
..Emocijo bravo, nista lepse nego kad se stigne do cilja:D

Hvala,mada je kod mene bilo samo 2-3 kg viska.
Tako svake godine ,na kraju zime imam par kg viska i do kraja leta nestane.
Ove godine do kraja oktobra :confused: ,vec sam se bila uplasila da ulazim u zimu sa viskom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back