Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
-2, napokon:D
ulazim u stare farmerke, broj 28:klap:. malo kipi visak koze i salce sa stomaka, ali za to su potrebne vezbe, koliko god da smrsam. posle prvog porodjaja taj visak nisam imala, ali kontam da je to bilo pre skoro 9 godina kad sam bila mladja i zategnutija.

super za Kvinsi, a super i za mene :klap:
juče sam šetala i šetala, od Železničke stanice do Sava centra.. po posle još malo u lokalu i vaga jutros pokazala 1 kg manje. Naravno, nije to sam od jedne šetnje, ma kako duga bila, nego i zbog oskudne ishrane.
Nema bolje stvari nego biti van kuće... ali ne može se uvek

Moj sin je kupio kućnu vagu "Medisana" koja analizira telesnu masnoću, količinu vode,mišićnu masu itd, vaga je lepo dizajnirana, koštala je oko 3.500,00 din. ima garanciju 36 meseci. Jedina mana je što ćeš vagu morati malo proučavati :roll: zbog njenih 12 memorija. Detaljnije možeš videti na sajtu: http://www.iasc-shop.com/ ili pozvati telefonom 011/ 244 76 46 011/ 38 36 377 ili mob. 064 127 15 15 . A pasulj je super hrana ja ga obožavam, nabacam još dosta povrća jnjnnjamm
[URL="http://zdravorazmisljanje-magda.blogspot.com/"

hvala za ove informacije. Skoro sam gledala digitalne vage samo za merenje težine, pa i njih ima baš skupih. Onda ovo nije strašno.
Inače pasulj je jako zdrav. To mi je rekla nutricionista i kaže kad ne znam šta da kuvam, da slobodno skuvam pasulj. I sinoć sam ga večerala i evo sad opet ručala na poslu, a ješću ga i kad dodjem kući. A i noćas ću ustajati... hahaha... sad sam kao Taško Načić u Radovanu III.
Inače nisam uopšte preterani ljubitelj pasulja.

Zdravo žene :) Ja slabo svraćam na temu, nemam puno vremena, sad uhvatila slobodno na poslu :)
Bila sam juče na tretmanu kavitacije i elektrostimulacije, i videću dal daje rezultate za nekih nedelju dana :lol:
Iskreno nemam pojma, ali sam svakako uživala tih sat vremena :lol:

Danas doručkovala voće, ručala pileće belo na grilu i rendanu cveklu i šargarepu.
Posle idem na trening :zurka:

Nisam mogla da izdrzim ( s obzirom da sam mesec ipo bez slatkisa, hleba, brasna, testa, kolaca i ostalo)
pa sam uzela par komada... a citala sam da je bas kaloricno to sve jako...pa reko da se ubijem...ili ne :D
Ти лешници, као и бадеми или ораси су тако безазлени ако су пресни и ако је количина онолика колико стане у шаку да је то тешко описати речима, иако је српски, лексички, један од најбогатијих језика.
Уосталом, то је и Мр Би помињала ако већ треба да споменем још кога.

Ти лешници, као и бадеми или ораси су тако безазлени ако су пресни и ако је количина онолика колико стане у шаку да је то тешко описати речима, иако је српски, лексички, један од најбогатијих језика.
Уосталом, то је и Мр Би помињала ако већ треба да споменем још кога.
osim toga lesnici su jako zdravi i sta vise se preporucuju u svakodnevnoj ishrani u manjim kolicinama....jako puno ljudi gresi u koracima kada su na dijeti, ali to je mnogo vise cinjenica da se ozderavaju od ugljenih hidrata a izbace pritom namirnice koje su mnogo bolje za dijetu...i pritom vecito gladni, jer ti prazni ugljeni hidrati protrce kroz organizam a ni osetio ih nisi....i onda opet u ftizider.

uf sad ste me namamile da kupim lešnike
znači---moram pod obavezno
inače volim koštunjavo voće, semenke
a često mi se desi da mi se jede nešto, a ne znam šta bih, a nisam gladna
sem toga lešnike daaavno nisam jela

meni prvi novembra pred nosom i od tada počinjem, sa jedne strane jedva čekam sa druge strane mislim da uopšte nisam motivisana i da ću da popuštam svako malo, al ajd da sačekm prvi i da vidim..

badem je isto fantastičan, mi ga imamo u kući redovno, muž ga kupuje i svako jutro pojede po 5 (sirovi bademi su u pitanju)
navodno, on je najefikasniji u borbi protiv holesterola ima najviše omega 3 masnih kiselina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back