Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo da se i ja pridružim podrškama, svima onima kojima ona treba ali i da primim podršku za dijetu
ono jes da sam dosta skinula, ali treba to skidati još, a što je , čini mi se najteže, treba to kasnije održati

Ja ne da sam omanula nego samo tako...danas me uvatilo pa ne pusta, em sam od ujutru samoinicijativno u kuhinji spremala sa apetitom sve i svasta, em sam sa jos vecim apetitom i jela ceo dan...i sad kad razmislim nije mi ni malo zao:)
sutra jovo-na-novo (bdw sto se uopste kaze jovo, ko je jova, jel od uvek sve radio ispocetka?)

Ja ne da sam omanula nego samo tako...danas me uvatilo pa ne pusta, em sam od ujutru samoinicijativno u kuhinji spremala sa apetitom sve i svasta, em sam sa jos vecim apetitom i jela ceo dan...i sad kad razmislim nije mi ni malo zao:)
sutra jovo-na-novo (bdw sto se uopste kaze jovo, ko je jova, jel od uvek sve radio ispocetka?)

Pa bilo cesto ime...a rimovalo se lepo :lol:

Pa Nije strasno ti si bas dugo izdrzala sve po jusu nekad dodje taj Dan kad ti se sve jede al Nije strasno dok je izuzetak
Kazu da sutradan treba da se jede dosta kiselog mleka i jogurta i sve ok
To mi nutricionista rekla
Koliko jos zelis da skines ?

Pa nemam pojma iskreno, po proracunu nutricioniste jos koliko se secam 4 kg, a ja bih da se osiguram za zimu dodatno sa jos minus 2 bar...videcu sta ce da kaze na kontroli 04.11, mislim da bi bilo dobro da do kraja godine budem na ovom rezimu, ne verujem da ce ta 4 tako brzo da mi spadnu.
U prve tri nedelje je islo bas brzo, al tu je bila i voda, sada sporije., ne merim se, ali osecam..mislim, meni je ok, odgovara mi ovaj rezim skroz, samo mi je stvarno jako cudno sto nisam gladna (mislim nisam ni danas bila, ali mi bio neki dan onako, najzad kuci ceo dan, napolju hladno, unutra toplo sve mirise, filmovi, napokon oboje kuci...neko mi je bio trip "topli dom", a di ces topli dom bez klope nemaaaaa)., al pitacu na kontroli, mozda mi nesto izmeni, a mozda je to u stvari poenta te ishrane. Vidis kako mozak bez secera ne funkcionise, mada bi danas jadan treabao da radi, dobio je finu dozu goriva za rad.

Bice da je to:lol:

ps - kacamak nije greh, meni je to propisano ili za dorucak ili za veceru kako hocu, doduse sa mladim sirom, cvarke nije pominjala, mozda je zaboravila, moram i to da pitam na kontroli;)

Pa i ja sam imala mlad sir...onda su samo cvarci tu greh, a pojela sam samo jedan od toga.
meni je greh sama vecera, jer ja ne veceram uopste, sada mi bas tesko pada. a i planiram kalorije tako da vecernjeg obroka nema...samim tim sam preterala

Pa i ja sam imala mlad sir...onda su samo cvarci tu greh, a pojela sam samo jedan od toga.
meni je greh sama vecera, jer ja ne veceram uopste, sada mi bas tesko pada. a i planiram kalorije tako da vecernjeg obroka nema...samim tim sam preterala

Ako si uzivala onda bez sekiracije, jedan je zivot...sutra (moram opet mog Jovu da pomenem) Jovo na novo:)

Ved,imaš li neki režim ishrane,šta te najviše dovodi u iskušenje?
Pokušaj da napraviš sebi neki plan ,ali neka bude dostižan,tipa da smršaš za početak 1 kg za 7 dana,mnogo je lakše ići ka nečemu što nije naučna fantastika.:bye:

jos jedna gresnica se prijavljuje :mrgreen:
naj.ebala je cokoladna torta juce, castila sam se velikim parcetom-mislim, morala sam da probam pre gostiju, da budem sigurna da je dobra, da mozda nisam sipala so umesto secera ili tako nesto:mrgreen:

izbacila sam meso i rafinisan šećer i ulje
znači 100& prirodno i vegetarijanski, puno sirovog voća ipovrća, i pomalo mleka i nemasnih mlenih proizvoda
skiula sam zaista puno, u početku sam padala u iskušenja, ali to su zaista bili izuzeci
međutim sad, kako je hladno, kako sirovog voća ima sve manje (ustvari to mi i nije veliki problem--izbor koliko moja neka potreba koja nem pojma odakle izvire
deci napravim palačinke i onda se ja suzdržavam, suzdržavam i na kraju punkem i nije mi dosta jedna, nego moram da se prejedem
ne vredi ni da im napravim manje tih jebenih palačinki, oni ko da namerno ostave :mrgreen:
to mi je najgore kad ostave ono što ja ne bih smela da jedem, a žao mi da bacim. Imam moto: greh je baciti hranu, ali još veći greh je baciti u sebe. Ima efekta, ali i pored toga ja ponekad pojedem ono što ne smem, a što oni ostave (i muž i deca)
kad sam kod majke, lakše mi je, maknem se iz kujne, sem toga ona ima psa, pa sve što pretekne, ide njemu (iako sam se bojala da ona, ko i svaka majka neće imati razumevanja za moj režim ishrane, tipa brinuće što malo jedem)
vodila sam i dnevnik ishrane, pravila plan, držala se toga negde oko deset dana
ono čega se panično bojim je da ne povratim mukom skinute kile
inače da napomenem da je režim ishrane na moju ruku, ali u dogovoru sa mojom komšinicom, koja je doduše lekar opšte prakse. Ona mi je napomenula da postepeno radim, da ne smem da gubim više od 6 kg mesečno. U samom startu je tako i bilo...postepeni prelaz na ovakav režim ishrane, (u početku sam menjala jedan obrok salatom, pa dva, pa skroz prešla na sirovo) letos sam se lepo držala svega, ali me muče ove sve češće krize

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back