Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
\samo da posle duuuuuugo vremena izjavim nesto
pobegla sam sa krstarice ybog ove teme
uvek sam osecala grizu savesti i pomalo zavist dok sam je citala
ja osim zelje za manjkom kg nista ne radim po tom pitanju
uvlacim se i dalje u staru garderobu osim indikatorski 501 iy srednjoskolskih dana
nisam zadovoljna sobom ali sam nula od karaktera koja ne doruckuje, jede malo, ali....
cesti odlasci u kafane i koliko god se trudim tamo da ne jedem tesko ide....ne znam ko je karakter da odoli pogači ispod sača, vreloj i krckavoj (kući hleb ne jedem i lako odolevam testima) starim prevrelim slanim sirevima, salatama svih vrsta, telećim repovima, telećim glavama, rebarcima na kajmaku....
uz to ubiše me sokovi
koliko god se trudim tri dana i izdržim bez nji pa jovo nanovo
slatkiše ne jedem
samo čokoladu, ali ona nije slatkiš ona je potreba nasušna, najveća na svetu

sve sma u kontri, sve ste vi istrajne i idete ka cilju, samo sam ja od onih što kao Piroćanac mole bog da dobiju premiju, a bog im kaže da kupe srećku...
e ja nikako da je kupim

sad sam se malo isposipala pepelom, možda se postidim i od same sebe

\samo da posle duuuuuugo vremena izjavim nesto
pobegla sam sa krstarice ybog ove teme
uvek sam osecala grizu savesti i pomalo zavist dok sam je citala
ja osim zelje za manjkom kg nista ne radim po tom pitanju
uvlacim se i dalje u staru garderobu osim indikatorski 501 iy srednjoskolskih dana
nisam zadovoljna sobom ali sam nula od karaktera koja ne doruckuje, jede malo, ali....
cesti odlasci u kafane i koliko god se trudim tamo da ne jedem tesko ide....ne znam ko je karakter da odoli pogači ispod sača, vreloj i krckavoj (kući hleb ne jedem i lako odolevam testima) starim prevrelim slanim sirevima, salatama svih vrsta, telećim repovima, telećim glavama, rebarcima na kajmaku....
uz to ubiše me sokovi
koliko god se trudim tri dana i izdržim bez nji pa jovo nanovo
slatkiše ne jedem
samo čokoladu, ali ona nije slatkiš ona je potreba nasušna, najveća na svetu

sve sma u kontri, sve ste vi istrajne i idete ka cilju, samo sam ja od onih što kao Piroćanac mole bog da dobiju premiju, a bog im kaže da kupe srećku...
e ja nikako da je kupim

sad sam se malo isposipala pepelom, možda se postidim i od same sebe

Djes' Milevče kućo stara? :cmok2:

Nemaš sekiraciju ako ti nije "višak" mnooogo vidljiv...ubaci se u neko skakutanje tipa zumba..ili pilates...yoga..bazen..ima da budeš ki cvetitj :)

aha...oću....samo što ova Bolnja napravi od nas učiteljice....kad imaš 7 različitih predmeta koje držiš, a svi novi, znači spremanje predavanja, organizovanje vežbi...kad ti jedno dete pošlo u gimnaziju pa si tu za sve što zatreba a i da za svaki slučaj imaš uvid u to kako sve ide.....uz sve tekuće obaveze teško da mogu da stignem da sebi prigrabim vreme

Joj bre pa vi ste sve opičene, ja se slatko ismejem kad čitam :cmok:

Ja nema ništa smešno da kažem:(
Malo stojim sa kg koliko mi se čini, a neću da se merim do kontrole za 2 nedelje, imam neku vagu koja me ne voli i neću ni da je pogledam:ljutko:
E, sad dal stoji, zbog pms-a, zbog 2 kockice crne cokolade, ili sto poslednjih par dana ne jedem propisanu veceru vec sta imam od rucka ali bas, bas umanjeno nemam pojma...sve mislim da mi je ovo sto jedem ovih mecec dana mnogo, jer uopste nisam gladna, a valjda treba da budes gladan kad si na dijeti? Videcu na kontroli sta ce da mi kaze...
I ne krecem se, al nemam kad, nemam:( dođemo kući u 20h svaki dan, danas smo kao poranili dosli u 19...nemam pojma, a bas bih isla...i nemam ni stepenice, mislim nesto malo, i stalno se neko setka po zgradi kako ko ludaca da idem gore dole i da vicem dobro vece, dobro vece,udah dobro vece,izdah dobro vece...:(

A na tu kafu verovatno cete da idete u toku dana kad je ne mogu jel?

Debele moje pa ocu i jà s vama :p pa da virkamo koja narucuje salatu a koja kajmak i prsute i ono po redu :)
Volela bih da Sam s vama a vi se ne ljutite za ovo debele to je uz miloste i tu racunam i sebe
Sinoc Sam vecerala Ali to je zbog izlaska, dosta se potrosi djuskajuci a i popije se pa ne sme prazan stomak
I stvarno nisam uopste razmisljala i pila i pusila i plesala
A jutros n'a posao,takoreci iz nocnog zivota glavobolja od mesanja pica, n'a pore mi izlazi duvanski dim,mucnina i nisam ni rucala, tek sad Sam jela
I predvece mi bilo Malo bolje (ne smem da kazem od cega)
Al bas me briga jà se bre osecam zivom, kad skocim medju ONU déçu n'a dance floor sve dok mi noge ne otpadnu i grlo se sasvim osusi
I nekoliko tura tako i Linda se oseca ko da opet ima 20 al mocnije :lol:
A od sutra opet pokusavam da dovedem sebe u neki red mislim po pitanju navika
Pa cu mozda jednog dana i da uspem

Debele moje pa ocu i jà s vama :p pa da virkamo koja narucuje salatu a koja kajmak i prsute i ono po redu :)
Volela bih da Sam s vama a vi se ne ljutite za ovo debele to je uz miloste i tu racunam i sebe
Sinoc Sam vecerala Ali to je zbog izlaska, dosta se potrosi djuskajuci a i popije se pa ne sme prazan stomak
I stvarno nisam uopste razmisljala i pila i pusila i plesala
A jutros n'a posao,takoreci iz nocnog zivota glavobolja od mesanja pica, n'a pore mi izlazi duvanski dim,mucnina i nisam ni rucala, tek sad Sam jela
I predvece mi bilo Malo bolje (ne smem da kazem od cega)
Al bas me briga jà se bre osecam zivom, kad skocim medju ONU déçu n'a dance floor sve dok mi noge ne otpadnu i grlo se sasvim osusi
I nekoliko tura tako i Linda se oseca ko da opet ima 20 al mocnije :lol:
A od sutra opet pokusavam da dovedem sebe u neki red mislim po pitanju navika
Pa cu mozda jednog dana i da uspem

sta te briga, vazno da ste ti, Sam, Ali i Linda uzivali u svemu :D

no stress,ne mora to nista da znaci,moraju i tih 18 da se ustale da ti se organizam navikne,sve je to frazilno jos uvek ;)
samo ti pici napred
je l radis onu masinu?
i sto si stavila tog medveda,stavi onu ribetinu sto si postavljala pre neko vreme(ona sto hoces da budes ko ona),to si ti,a ne okruglo meche ;)

sta te briga, vazno da ste ti, Sam, Ali i Linda uzivali u svemu :D

:lol:

no stress,ne mora to nista da znaci,moraju i tih 18 da se ustale da ti se organizam navikne,sve je to frazilno jos uvek ;)
samo ti pici napred
je l radis onu masinu?
i sto si stavila tog medveda,stavi onu ribetinu sto si postavljala pre neko vreme(ona sto hoces da budes ko ona),to si ti,a ne okruglo meche ;)

Slazem se u potpunosti :D

Htela sam i ja da pitam, sto bas medved, pa jos sa okriglom lubenicom...jeste da je sladak, al ne daje motivaciju

samo ti pici napred
je l radis onu masinu?

Eh... sve ja to znam, ali me nervira kad do toga dodje ;)
Doruckovala sam supu (106kcal) i vocni jogurt (100kcal) :D kombinacija je ubi boze ali eto bas to mi se jelo :lol:
Masinu jos ne radim jer je nema :sad2: moracu kad dodjem iz Srbije da nazovem da proverim zasto je jos nema, ali sam kupila hula hup i pokusavam svaki dan pomalo to, ali se brzo iznerviram jer ne ide :prstic: vise malo hodam nego inace, a u Srbiji cu biti u speedu non stop tako da za tamo se ne brinem :lol:
Meda je baaas sladaaaak :zaljubljena: tako sebe dozivljavam (okrugla i slatka jelte :lol:), a obozavam lubenice (i hranu :lol:) i rodjena sam na prolece a to iznad njega je tresnja :aha:
Hocu ja da stavim tu ribu, ali ne jos :aha: to sam zadala sebi tek na skinutih 50% :D

Slazem se u potpunosti :D
Htela sam i ja da pitam, sto bas medved, pa jos sa okriglom lubenicom...jeste da je sladak, al ne daje motivaciju

Devojke nisam ja ovde za motivaciju, vec za podrsku :zplez: :prstic:
Motivaciju ne moze niko da mi da osim ja sama sebi i za to mi ne treba slika na forumu, vec slika u mojoj glavi :aha:
Tako da ne brinite oko slicice, ona nije problem :D hvala vam sto brinete, obozavam vas :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back