kamenicvet
Iskusan
- Poruka
- 5.440
Organizuj se, pa šalji na pp, koji deo grada ,kad...Evo dolazim u ponedeljak![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Organizuj se, pa šalji na pp, koji deo grada ,kad...Evo dolazim u ponedeljak![]()
![]()

Organizuj se, pa šalji na pp, koji deo grada ,kad...![]()
Evo sad cemo se dogovoriti nesto sa jos par zenica odavde pa da se nadjemo![]()

.Ja se prijavljujem za kafu u bg a ako omasimo moze i u Becu, dolazim sledeceg meseca.

bilo bi lepo onda u subotu ili nedelju da se nadjemo \samo da posle duuuuuugo vremena izjavim nesto
pobegla sam sa krstarice ybog ove teme
uvek sam osecala grizu savesti i pomalo zavist dok sam je citala
ja osim zelje za manjkom kg nista ne radim po tom pitanju
uvlacim se i dalje u staru garderobu osim indikatorski 501 iy srednjoskolskih dana
nisam zadovoljna sobom ali sam nula od karaktera koja ne doruckuje, jede malo, ali....
cesti odlasci u kafane i koliko god se trudim tamo da ne jedem tesko ide....ne znam ko je karakter da odoli pogači ispod sača, vreloj i krckavoj (kući hleb ne jedem i lako odolevam testima) starim prevrelim slanim sirevima, salatama svih vrsta, telećim repovima, telećim glavama, rebarcima na kajmaku....
uz to ubiše me sokovi
koliko god se trudim tri dana i izdržim bez nji pa jovo nanovo
slatkiše ne jedem
samo čokoladu, ali ona nije slatkiš ona je potreba nasušna, najveća na svetu
sve sma u kontri, sve ste vi istrajne i idete ka cilju, samo sam ja od onih što kao Piroćanac mole bog da dobiju premiju, a bog im kaže da kupe srećku...
e ja nikako da je kupim
sad sam se malo isposipala pepelom, možda se postidim i od same sebe

donamileva:osim indikatorski 501 iy srednjoskolskih dana

dođemo kući u 20h svaki dan, danas smo kao poranili dosli u 19...nemam pojma, a bas bih isla...i nemam ni stepenice, mislim nesto malo, i stalno se neko setka po zgradi kako ko ludaca da idem gore dole i da vicem dobro vece, dobro vece,udah dobro vece,izdah dobro vece...
pa da virkamo koja narucuje salatu a koja kajmak i prsute i ono po redu 

Debele moje pa ocu i jà s vamapa da virkamo koja narucuje salatu a koja kajmak i prsute i ono po redu
Volela bih da Sam s vama a vi se ne ljutite za ovo debele to je uz miloste i tu racunam i sebe
Sinoc Sam vecerala Ali to je zbog izlaska, dosta se potrosi djuskajuci a i popije se pa ne sme prazan stomak
I stvarno nisam uopste razmisljala i pila i pusila i plesala
A jutros n'a posao,takoreci iz nocnog zivota glavobolja od mesanja pica, n'a pore mi izlazi duvanski dim,mucnina i nisam ni rucala, tek sad Sam jela
I predvece mi bilo Malo bolje (ne smem da kazem od cega)
Al bas me briga jà se bre osecam zivom, kad skocim medju ONU déçu n'a dance floor sve dok mi noge ne otpadnu i grlo se sasvim osusi
I nekoliko tura tako i Linda se oseca ko da opet ima 20 al mocnije
A od sutra opet pokusavam da dovedem sebe u neki red mislim po pitanju navika
Pa cu mozda jednog dana i da uspem
je l vidis,moracu da predlozim ideju za reklamu za novi i phone "s njim nikada niste sami,sam i ali su uvek tu"sta te briga, vazno da ste ti, Sam, Ali i Linda uzivali u svemu![]()

sta te briga, vazno da ste ti, Sam, Ali i Linda uzivali u svemu![]()

no stress,ne mora to nista da znaci,moraju i tih 18 da se ustale da ti se organizam navikne,sve je to frazilno jos uvek
samo ti pici napred
je l radis onu masinu?
i sto si stavila tog medveda,stavi onu ribetinu sto si postavljala pre neko vreme(ona sto hoces da budes ko ona),to si ti,a ne okruglo meche![]()
no stress,ne mora to nista da znaci,moraju i tih 18 da se ustale da ti se organizam navikne,sve je to frazilno jos uvek
samo ti pici napred
je l radis onu masinu?
i sto si stavila tog medveda,stavi onu ribetinu sto si postavljala pre neko vreme(ona sto hoces da budes ko ona),to si ti,a ne okruglo meche![]()

moracu kad dodjem iz Srbije da nazovem da proverim zasto je jos nema, ali sam kupila hula hup i pokusavam svaki dan pomalo to, ali se brzo iznerviram jer ne ide
vise malo hodam nego inace, a u Srbiji cu biti u speedu non stop tako da za tamo se ne brinem 
tako sebe dozivljavam (okrugla i slatka jelte
), a obozavam lubenice (i hranu
) i rodjena sam na prolece a to iznad njega je tresnja 
to sam zadala sebi tek na skinutih 50% Slazem se u potpunosti
Htela sam i ja da pitam, sto bas medved, pa jos sa okriglom lubenicom...jeste da je sladak, al ne daje motivaciju

sta te briga, vazno da ste ti, Sam, Ali i Linda uzivali u svemu![]()

Majke mi ja mislila da se o meni radi zbog ovog SAM![]()

))))Devojke ko bude hteo sledeci vikend se dogovaramo, verovatno subota uvece na jedno lepo vidjanje![]()