Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
Bravo Cru![]()
![]()
Iako ti ne zelis da priznas, verovatno iz straha da umisljas, definitivno ima pomaka
Ja sam juce u pozitivnom smislu iznenadila supruga... isla sam bosa po kuci i on mi kaze da je hladno, bla bla truc, jelte pazi na mene i kaze "Necu pricam sa tobom dok ne obuces kucne papuce!"
Inace mrziiiiiiiim papuceelem ja ih obukla, on sedi za kompom i ne gleda me, tapkam ja u mestu, da bih cuo da sam ih obukla, on i dalje nista...
Pridjem ja tako lepo blizu njega i dignem nogu na njegovo rame dok je sedeoa on
i meni bilo smesno kako sam lako digla nogu i da sam uopste to i uspela bas tako bez pomuke i bola da uradim
ali eto...
![]()
![]()
Hvala draga

Moguce je da je tako...kad god sam se obradovala, kilaza se vratila brzinom svetlosti.
A sad ne priznajem, kad mi neko kaze "Ti si smrsala ? ja odgovorim, pa samo malo, par kila...a nije par nego 10...ali to je dugorocno 10 u zadnjih mesec i po celo kilo
A bravo i za tebe, vidis kako se elasticnost povecava cim kilogrami malo spadnu
, definitivno ima pomaka 
i meni bilo smesno kako sam lako digla nogu i da sam uopste to i uspela bas tako bez pomuke i bola da uradim

uvek sam ja bila elasticna, mislim da sam jedna od onih ludih dembelih zena koje mogu uraditi bas elasticne stvari, vise me je iznenadila cinjenica da sam to HTELA da uradim, pre sam bila vise lenja i ne bih digla nogu osim u krevetu

. Da sam se drzala skroz spartanski verovatno bih odavno vec zavrsila sa skidanjem kg a ovako se vucem, ajde, valjda cu za ovih 6 nedelja napraviti dobar rezultat.
tako da se nemoj smarati oko toga, jer i stres zna da utice na tezinu vec radi kako znas, umes i mozes, a vremenom ce se to srediti 
Ja sam pojela moju papriku s šampinjonima i sa parčetom hleba i gladna sam