Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bravo Cru :D :klap: :D
Iako ti ne zelis da priznas, verovatno iz straha da umisljas :lol:, definitivno ima pomaka :aha:
Ja sam juce u pozitivnom smislu iznenadila supruga... isla sam bosa po kuci i on mi kaze da je hladno, bla bla truc, jelte pazi na mene i kaze "Necu pricam sa tobom dok ne obuces kucne papuce!" :lol:
Inace mrziiiiiiiim papuce :lol: elem ja ih obukla, on sedi za kompom i ne gleda me, tapkam ja u mestu, da bih cuo da sam ih obukla, on i dalje nista...
Pridjem ja tako lepo blizu njega i dignem nogu na njegovo rame dok je sedeo :lol: a on :eek: i meni bilo smesno kako sam lako digla nogu i da sam uopste to i uspela bas tako bez pomuke i bola da uradim :lol: ali eto... :zper: :prstic:

Hvala draga :zag:
Moguce je da je tako...kad god sam se obradovala, kilaza se vratila brzinom svetlosti.
A sad ne priznajem, kad mi neko kaze "Ti si smrsala ? ja odgovorim, pa samo malo, par kila...a nije par nego 10...ali to je dugorocno 10 u zadnjih mesec i po celo kilo :roll:

A bravo i za tebe, vidis kako se elasticnost povecava cim kilogrami malo spadnu :D

Hvala draga :zag:
Moguce je da je tako...kad god sam se obradovala, kilaza se vratila brzinom svetlosti.
A sad ne priznajem, kad mi neko kaze "Ti si smrsala ? ja odgovorim, pa samo malo, par kila...a nije par nego 10...ali to je dugorocno 10 u zadnjih mesec i po celo kilo :roll:

A bravo i za tebe, vidis kako se elasticnost povecava cim kilogrami malo spadnu :D

Nema na cemu draga, samo sam iskrena :zag:
Znam kako ti je, isto tako i jedan deo mene non stop govori "Ma sta ti je pa tek si 4tinu skinula" a drugi deo kaze "Wow to je super" i tako se taj mali djavolak i andjelcic svadjaju non stop iznad moje glave :lol: :prstic: cinjenica jeste da kad se obradujes, dopustis sebi malo vise, a onda jos malo vise, onda vidis da si se ugojio mozda, pa se smoris, pa opet jedes i sve ode niz reku... zato te i razumem i bitno je da samo radis ono sto ti prija... bila da stajes na vagu svaki dan, iako ti svi pricaju da ne treba, bilo da negiras kolko si smrsala dok ne dodjes do kg koju vise ne mozes da ignorises itd. itd. :mrgreen:

Sto se elasticnosti tice... nisam sigurna dal je to to :think: uvek sam ja bila elasticna, mislim da sam jedna od onih ludih dembelih zena koje mogu uraditi bas elasticne stvari, vise me je iznenadila cinjenica da sam to HTELA da uradim, pre sam bila vise lenja i ne bih digla nogu osim u krevetu :lol: :rumenka: :lol: a i bilo je lepo da me nista nije bolelo :aha:

Od cega si se umorila, dijete?
Eh to je normalno :aha:
Ovo je sad bitan period koji treba da izguras... to je bas period u kojima sam ja odustajala i ugojila se jos puno vise nego sto sam smrsala :sad2:
Tako da samo napred, ne daj se pls, evo mi smo tu za tebe :zag:

Pa da, od dijete. U stvari problem je sto sam sama kriva, moglo je sve to i krace da traje, ali sam npr, kada sam bila na moru 2 nedleje pouptno batalila dijetu, pa onda povremeno nesto prekrsim tako da se razvuklo :(. Da sam se drzala skroz spartanski verovatno bih odavno vec zavrsila sa skidanjem kg a ovako se vucem, ajde, valjda cu za ovih 6 nedelja napraviti dobar rezultat.

Pa da, od dijete. U stvari problem je sto sam sama kriva, moglo je sve to i krace da traje, ali sam npr, kada sam bila na moru 2 nedleje pouptno batalila dijetu, pa onda povremeno nesto prekrsim tako da se razvuklo :(. Da sam se drzala skroz spartanski verovatno bih odavno vec zavrsila sa skidanjem kg a ovako se vucem, ajde, valjda cu za ovih 6 nedelja napraviti dobar rezultat.

Ok te 2 nedelje mozda jos i mogu malo da te unazade :aha:
Ali ako imas meru onda cak i kad povremeno prekrsis nije strasno :D
Spartanski nek se drze dijeta oni koji mogu, neki od nas nisu roboti :ok: tako da se nemoj smarati oko toga, jer i stres zna da utice na tezinu vec radi kako znas, umes i mozes, a vremenom ce se to srediti :D

Nisam se nagrdila za te dve nedelje, vratila sam se samo sa 1 kg vise nego pre nego sto sam otisla na more. Problem je sto sam skapirala da mogu da tako smiram a da to mnogo ne utice, odnosno da i dalje uspevam da idem u - i onda se covek opusti, malo ovde, malo onde, sve kao nije strasno, pa ne gojim se i onda to ukupno gledano ide sporije nego sto bi moralo. Al sto kazes nismo roboti :cmok2::zag:, pa kako ko moze on i mrsavi.

Meni je sutra dan za merenje :ok: nadam se najboljem... e pih nema smajli koji drzi fige :lol:

Drzimo, drzimo
fingers-crossed-emoticon.gif

Tooooo :D :zag:

Cru* i Curvy, super ste. :worth: Ja sam pojela moju papriku s šampinjonima i sa parčetom hleba i gladna sam :jede:

Hvala mila na podrsci :zag:
Evo sad sam pojela parce pileceg belog, parce Zwiebacka i kasiku kecapa :aha:
A da ne pricam da sam bila mrtva gladna dok nisam dosla kuci, vec sam se razmisljala sta ako padne u nesvest, ko ce me dici ovoliku :sad2: :lol:

Ja popustila, posle četiri i po dana bez slatkiša pojela sam parče torte (eno je na kuvanju) :whistling:

I evo veza jedenja i kompjutera. Sad mi sinulo, kad sam razmišljala imam li još nešto u kući što bih mogla da gricnem.
Imam neki prevod koji moram da uradim i odmah mi se jede. Da nije toga, nego da sam uzela da sredjujem ormar kako sam planirala, ne bih uopšte razmišljala o jelu.

Poslednja izmena:
Ja popustila, posle četiri i po dana bez slatkiša pojela sam parče torte (eno je na kuvanju) :whistling:

...Bi ja mislim da ona torta i nije bogznakako kaloricna, vise pudinga, nego piskota, a ni one nisu onako "hlebaste" kao drugi keksi, pa ne
moze to bas da ti pokvari nesto....inace ni ja joj ne bih odolela....
...danas setala, pentrala se par puta, sad cekam drugaricu da mi nesto donese, znaci sledi jos jedno silazenje i penjanje.....

...e, da primetila sam da niko nece da dodje u goste, sve zive odbise stepenice:(((

Jutro devojke :cao: :D
kako ste mi sve?! :zag:

Vaga me je slusala moje kukanje vama juce izgleda i pokazala mi jutros jos 400g manje u odnosu na juce, sto znaciiiii... ukupno tacno 18kg za 14 nedelja do sad sam smrsala :zurka: :zaljubljena:
Jos malooooo i nadam se da to zaokruzim na 20kg, e onda cu tek biti ubeeeeer ponosna :mrgreen:
Borba KvsK (Krivudava vs. Kilogrami :lol:) se nastavlja!!!! :cvet: :cao:

ja nisam nikako,sve sto pocnem mi ne uspe,ni dijeta,ni odvikavanje od slatkisa-pffff
nisam dovoljno cvrsto odlucila to je u pitanju
a za tebe bravo,to je stvarno uspeh,znam da ces hteti sad da se cascavas ali polako,nemoj da shebes sav taj trud,pomisli samo koliko odricanja pa zakoci kad treba

Linda problem je uvek u pocetku... ako krenes na nesto zato sto moras, to u startu, makar kod mene, izaziva odboj i nista od toga :ljutko:
Od kad sam krenula zato sto hocu, e tooo je druga stvar... iako nisam ni ja suncica i imam dane kad prekrsim necim, ali se opet zahvaljujuci suprugu i vama ovde vratim na pravi put :prstic:

Bravo Curvy :klap:

:super:

A za cascavanje, neeeee, nikako .....nesto razmisljam jutros...onu kilazu koju sam uspesno nabila za 6 meseci, sad treba da skidam 2 godine :roll: Prodje mi ovaj ostatak mladosti u dijetama

Pa sad Cru, kretenu, gledaj da li ces da se cascavas :ljutko:

Mislim naravno da postoje specijalni slucajevi... ide mi rodjendan, jescu ja tu tortu, ali samo tada.
Ionako meni slatko nije problem, treba se resiti slanog.

A sada sam gladna i silno mi se jede vruc zu-zu :besna:

Linda problem je uvek u pocetku... ako krenes na nesto zato sto moras, to u startu, makar kod mene, izaziva odboj i nista od toga :ljutko:
Od kad sam krenula zato sto hocu, e tooo je druga stvar... iako nisam ni ja suncica i imam dane kad prekrsim necim, ali se opet zahvaljujuci suprugu i vama ovde vratim na pravi put :prstic:
svako se pali na neki okidac,sad ja ne mogu da se setim na koji sam se palila :lol:
nervira me mm,njemu je svejedno,i kad smrsam on kaze pa ok,kad se ugojim on kaze ma nije strasno
pitam ga je l mu svejedno kaze da,sve dok nisi debela :besna:
mislim nije mi on kriv,ali sto me malo ne pogura :evil:
i sad s ovim novim poslom mnogo manje radim,vise sam slobodna,manje se krecem i firma je nekako usporenija,svi idu 2km/h
a nisam se upisala na onaj sport,a u teretanu-zao mi da uplatim pa posle da ne mogu da idem jer sam trudna :roll:
veceras idem u diskoteku,tu cu da se istrosim sigurno :D (a usput i da radim ono sto nije dobro-da pijem,da pusim+mi drugarica donela punu kesu poklona iz brazila,medju njima i dosta toga jestivog i ta kesa ce mi stici danas)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back