Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao a meni miris ima bas suprotan efekat....tek tada imam potrebu da jedem.

Mnoge domacice kazu da se zasite od mirisa kad spremaju, pa ne mogu da jedu...a kod mene je suprotno.....sto vise njuskam, vise mi se jede.

I najmanje sam gladna kad nema hrane oko mene.

Koliko kalorija ima sjaj za usne ako se pojede sa usana??? :eek:

:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
Zenooo breee... pa hoces fras od smeha da dobijem?! :lol:

Inace evo par zanimljivih sajtova na tu temu: http://www.ehow.com/how_5630834_lose-weight-food-scents.html
Sto se tice kcal sjaja ima ovo: No worries. I have never seen a lip balm that contained actual sugar. Most are sweetened with a sugar substitute like saccharin and are calorie-free. And it's not like you're whipping out your cupcake-flavored lip balm and taking a huge bite out of it, anyway (at least I hope you aren't!). When it comes to delicious-flavored lip stuff, feel free to use 'em liberally. No need to go overboard stressing over things like that... trust me. And if flavored lip stuff helps curb your cravings for sweet stuff, check this out NOW. Good luck!
Tako da predpostavljam da nema puno :ok:

Jao a meni miris ima bas suprotan efekat....tek tada imam potrebu da jedem.

Mnoge domacice kazu da se zasite od mirisa kad spremaju, pa ne mogu da jedu...a kod mene je suprotno.....sto vise njuskam, vise mi se jede.

I najmanje sam gladna kad nema hrane oko mene.

...ja tako, ako kuvam ne mogu da docekam da bude gotovo i da jedem...ako ne, nikom nista nisam ni gladna ni ne jede mi se....
...nema sanse da bi mogla da mirisem omot od cokolade i da mi je to ok...ni nista slicno...
...sto je fizider puniji meni se svasta jede, cim se isprazni, nekako mogu bez svega toga,
nekad mi se bas iz tog razloga ni ne kupuje nista u frizider, ono kao neka se nadje...eee, ne moze to tako...

..i da izjavim da danas mrdnula iz kuce nisam, i da se celi dan nesto vucem po kuci, iako je suncano i lepo
napolju, nemam volje ni za sta...sto bi rekli ovi ovde, nesto mi pao zivot...

Nemoj tako, Afro, moraš bar dva penjanja da održiš tu finu liniju

...e,pa zezaj ti samo, al' stvarno nesto nemam volje ni za sta, cak sam od jutros samo nesto mrljnula
ni jednom nisam jela ko covek....tek da ostanem u zivotu....

...mozda i sidjem ako mi nestane cigara, ili se cera javi da ce kod mene pa da ponesem cupavicu gore:heart:,
hoce ona kao oseti da nesto ne valja, zna da me to skroz vrati u normalu:)

...ja tako, ako kuvam ne mogu da docekam da bude gotovo i da jedem...ako ne, nikom nista nisam ni gladna ni ne jede mi se....
...nema sanse da bi mogla da mirisem omot od cokolade i da mi je to ok...ni nista slicno...
...sto je fizider puniji meni se svasta jede, cim se isprazni, nekako mogu bez svega toga,
nekad mi se bas iz tog razloga ni ne kupuje nista u frizider, ono kao neka se nadje...eee, ne moze to tako
...

..i da izjavim da danas mrdnula iz kuce nisam, i da se celi dan nesto vucem po kuci, iako je suncano i lepo
napolju, nemam volje ni za sta...sto bi rekli ovi ovde, nesto mi pao zivot...

E bas tako. kad nemam i ne moram, a kad imam nikad dosta i sve bih.

Provalila sam da se brze zasitim kadane stavljam serpe i cinije na sto, nego sipam u tanjir pa donesem za sto.

Taman sam to ukapirala...al ne lezi vraze.

Ona skontam, da sam sita ali idem ponovo da sipam jer sam za moje shvatanje pojela bas malo ...valjda mislim da mi nece biti dosta:roll:

Stvarno nisam normalna :dash:

Provalila sam da se brze zasitim kadane stavljam serpe i cinije na sto, nego sipam u tanjir pa donesem za sto.
Ona skontam, da sam sita ali idem ponovo da sipam jer sam za moje shvatanje pojela bas malo ...valjda mislim da mi nece biti dosta:roll:

:lol: sasvim si ti normalna mila :zag:
To ti je borba protiv starih navika :aha:

..kad ovo prevazidjes onda si na konju...:D

....aaaaaaaaaaaaaaa...cekaj pa ti to TEK SAD KAZES....braaaavoooooooooooooooooo:zag:

...ja ne bih izdrzala morala bih odma cim sam videla da vam javim:rumenko:

:zcepanje: a sta cu... reko necu da se hvalim previse... ko zna mozda opet pokleknem ili se opet pojavi ono da mi skoci kilaza :roll:
A evo vec 6ti dan tetka Crvenka tu i izgleda da nema nameru da ide jos :sad2: poludecu... ako i dalje bude tu dok se vratim u Bec 1.11. ima 2.11. da idem kod lekara :histericna:

:zcepanje: a sta cu... reko necu da se hvalim previse... ko zna mozda opet pokleknem ili se opet pojavi ono da mi skoci kilaza :roll:
A evo vec 6ti dan tetka Crvenka tu i izgleda da nema nameru da ide jos :sad2: poludecu... ako i dalje bude tu dok se vratim u Bec 1.11. ima 2.11. da idem kod lekara :histericna:

...malo si pod stresom zbog odmora koji se blizi i moguce da je zbog toga, sve zna da se porementi.....a ako ne prodje naravno kod lekara...

Ne smaras bre...pa to je sjajno :super: I treba da budes ponosna :D
:klap:

:vatromet:

Hvala mila :prstic: nadam se da cu mozdaaaa uspeti 20kg do ponedeljka :lol: znam da preterujem ali puno bi mi znacilo tako da bas malo jedem...
Sad sam ko one deMbele u onoj serijji sto je george pricao, padacu u nesvest :lol: ali samo jos to malo i onda mogu u Beogradu da uzivam :D

Ne znam dal sam to samo ja ali jesu li i vama brojke bitne? Neke onako, 10kg, 20kg... pazi mene lujke... okkk da prefolmulisem... dal bi vam BILO bitno?! :zcepanje:

Pa sta i ako pokleknes?
Kad padnes, bitno je da odmah ustanes, otreses prasinu sa kolena i nastavis dalje.
Svi smo mi ljudi sa svojim slabostima

Znam znam to sam do sad naucila :D
Ali opet... bas me briga da pokleknem u Srbiji, pa cak i da se tamo ugojim do 2kg maximalno... necu se nerviram, ali ako pokleknem pa ne uspem da se dignem, e onda cu biti besna samu na sebe! :aha:
Samo da vidim vise tu magicnu 3 :zaljubljena:

Hvala mila :prstic: nadam se da cu mozdaaaa uspeti 20kg do ponedeljka :lol: znam da preterujem ali puno bi mi znacilo tako da bas malo jedem...
Sad sam ko one deMbele u onoj serijji sto je george pricao, padacu u nesvest :lol: ali samo jos to malo i onda mogu u Beogradu da uzivam :D

Ne znam dal sam to samo ja ali jesu li i vama brojke bitne? Neke onako, 10kg, 20kg... pazi mene lujke... okkk da prefolmulisem... dal bi vam BILO bitno?! :zcepanje:

kako bre nije bitno...pa nisam priznavala da sam smrsala dok se nije zaokruzilo na 10 :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back