Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kockice nemoj da te porocna srbija puna pekara rostilja i predivnih kolaca pokvari
Ne daj se!!! I sve lose jedi do 14
Inace meni komp radi Lose , ne znam da stanem s jelom, zanesem se
I stalno mi se gricka
Danas Sam bila dobra, sem jedne irske kafe, pozvala Sam jednog decka posle posla n'a pice pa mi se to pilo :rumenko:
Slucajno je taj decko moj muz, al ovako bolje zvuci :mrgreen:

...ja sam odusevljenja paprikama punjenim sampinjonima.....isto tako mogu i tikvice i paradaiz....a verovatno bi mogao cak i punjen krompir, samo malo izmenjena masa...mada
se krompir ne racuna u dijetalno povrce ipak bi mogao tako punjen ispecen u rerni, bez ulja i naravno da se jede bez hleba....
...uh sad mi se svasta nesto mota po glavi, samo je sreca sto ja kujnu izbegavam ko najvece zlo, i boravim u njoj samo koliko je nuzno potrebno....
:) Vidim ja da si ti dobila inspiraciju, pa samo redjaš šta bi moglo....

Moja je u rerni :) al mi sad ovo dalje više za onu drugu temu o kuvanju. Ali za ovu temu samo dijetalne: napunila sam tri paprike šampinjonima i integralnim pirinčem i zabola stabljike peršuna u njih da znam koje su da mi ih neko ne uzme na obostrano razočarenje. Sve sam stavila u djuveče i gurnula u rernu. Tako su mi lepše.
Još jedan prodje dan bez slatkiša. Mislim da neću doći u iskušenje do odlaska na spavanje

Moja je u rerni :) al mi sad ovo dalje više za onu drugu temu o kuvanju. Ali za ovu temu samo dijetalne: napunila sam tri paprike šampinjonima i integralnim pirinčem i zabola stabljike peršuna u njih da znam koje su da mi ih neko ne uzme na obostrano razočarenje. Sve sam stavila u djuveče i gurnula u rernu. Tako su mi lepše.
Još jedan prodje dan bez slatkiša. Mislim da neću doći u iskušenje do odlaska na spavanje

Jao Bi fenomenalno:zcepanje:

Kockice nemoj da te porocna srbija puna pekara rostilja i predivnih kolaca pokvari
Ne daj se!!! I sve lose jedi do 14

Inace meni komp radi Lose , ne znam da stanem s jelom, zanesem se
I stalno mi se gricka
Danas Sam bila dobra, sem jedne irske kafe, pozvala Sam jednog decka posle posla n'a pice pa mi se to pilo :rumenko:
Slucajno je taj decko moj muz, al ovako bolje zvuci :mrgreen:

E mnogo je slatko zvucalo ovo za pice :lol:

Evo svecano obecavam Linda da cu se paziti! :aha: rostilj ne volem, kolace necu kupovati, samo 1 vece i to bas ponedeljak cu pojesti parce (ili 2 :lol:) vocne torte, posto pravim zurku za moje unapredjenje i narucila sam tortu od jedne forumasice :D e sad za pekaruuu... uh one cetvrtaste pogacice :lol: trudicu se da se obuzdam 100% :flert:
Imam samo par zelja tj stvari sta mi se bas bas jede (a to su mahom stvari koje ovde u Becu ne postoje uopste ili ne tako): mladi kajmak na parcetu Sava hleba (1 parce), jogurt kravica, mamin grasak i bundevara :aha:
Sve ostalo mi i ne treba! Gledacu da se vidjam sa dosta ljudi tako da i ne budem puno oko hrane :D
Ma i da se ugojim 1kg to je jos ok, ali cu se i tamo meriti svaki dan da ne bih izgubila osecaj :aha: bice to ok :ok:

Jaoooo ovo tako fino izgleda :)

Hvala mila :zag:

Poslednja izmena:
pa podeli onda,svaki dan po jedno
u ponedeljak parce torte
u utorak za dorucak sava i kajmak
u sredu pogacice i jogurt
u cetvrtak bundevaru
grasak mozes i ovako
i nemas neke zelje
ja kad dodjem ja bih sve :) i njegusku,i cajnu,i peciva,i euro krem,i torte,i kajmak...
ali dobro,isto podelim+ponesem pa onda polako degustiram kod kuce,tj ovde
:lol: ova tema ce polako da preraste u "cega ste zeljne" :mrgreen:

pa podeli onda,svaki dan po jedno
u ponedeljak parce torte
u utorak za dorucak sava i kajmak
u sredu pogacice i jogurt
u cetvrtak bundevaru
grasak mozes i ovako
i nemas neke zelje
ja kad dodjem ja bih sve :) i njegusku,i cajnu,i peciva,i euro krem,i torte,i kajmak...
ali dobro,isto podelim+ponesem pa onda polako degustiram kod kuce,tj ovde
:lol: ova tema ce polako da preraste u "cega ste zeljne" :mrgreen:

E bas tako cu :D
I to cu da vidim da sve cega sam zeljna uvek bude za rucak, a da ostanem pri vocu za dorucak :aha:
Uvece onda samo salata i eto... ne bih trebalo previse da se ugojim :D
Auh... osim slave... dan pred polazak :lol: i to moji slave.... jadna ja :flert:

Curvy, ti ćeš za slavu morati da spremaš i služiš, neće ti biti do jela i nećeš imati vremena !
Inače, te stvari u pekarama su sada grozne, sve prenaduvano, ništa ne valja. Nije onako kako vi pamtite. Vi koji ste van Srbije sve te stvari malo idealizujete. Nije to tako lepo.
Hleb Sava se isto pokvario, ništa ne valja. Kajmak je još uvek dobar, mamina bundevara i grašak, to se naravno ne menja.

Ja se uvek setim kako je Tara danima jela eklere ili tako neke kolače za doručak i ipak je slabila. Tako da, svašta može da se izvede kad se pravilno rasporedi.(Ne sećam se dal je osim toga jela još nešto tokom dana)

Curvy, ti ćeš za slavu morati da spremaš i služiš, neće ti biti do jela i nećeš imati vremena !
Inače, te stvari u pekarama su sada grozne, sve prenaduvano, ništa ne valja. Nije onako kako vi pamtite. Vi koji ste van Srbije sve te stvari malo idealizujete. Nije to tako lepo.
Hleb Sava se isto pokvario, ništa ne valja. Kajmak je još uvek dobar, mamina bundevara i grašak, to se naravno ne menja.

Ja se uvek setim kako je Tara danima jela eklere ili tako neke kolače za doručak i ipak je slabila. Tako da, svašta može da se izvede kad se pravilno rasporedi.(Ne sećam se dal je osim toga jela još nešto tokom dana)

I to sto kazes za slavu :lol:
Stvarno?! Stvari u pekari grozne?! :eek: kad se to desilo?! :sad2: :lol:
Ok onda mi ostaje da se radujem kajmaku, bundevari i grasku :zaljubljena:

Kako si ti Bi?! Kako napreduje odoljevanje vecernjim napadima?! Drzim ti figeeee :zag:

Hvala na pitanju, dosta dobro odolevam večernjim napadima. Tri dana bez slatkiša. Nekako sam sad kad radim pre podne stalno zaokupljena nekim aktivnostima i to mi mnogo pomaže da ne mislim na hranu. Ponedeljak- joga, utorak - masaža. E, danas mi dolazi brat na ručak, ali ja imam paprike punjene šampinjonima, ali znajući njega, otimaćemo se za to. On inače posti velike postove i voli tu hranu bez mesa i kad nije post. U petak opet imam jogu, a za sutra ću da smislim neko skitanje po radnjama ili možda da se vidim s nekom drugaricom.
A pekare su naš najveći neprijatelj. To je mojoj koleginica rekla nutricionista kod koje je išla i ja sam to zapamtila i zaista se trudim da ih maksimalno izbegavam. Sve je to puno aditiva, previše slano ili slatko, naduvano... a posle sat vremena si gladna, kao da nisi ništa jela. Hleb od 500 grama je dvostruko veći od onog iz moje pekarice iste težine. I ja sam ubedjena da isto tako kako je taj hleb naduvan, naduvamo se i mi kad ga pojedemo.

I to sto kazes za slavu :lol:
Stvarno?! Stvari u pekari grozne?! :eek: kad se to desilo?! :sad2: :lol:
Ok onda mi ostaje da se radujem kajmaku, bundevari i grasku :zaljubljena:

Kako si ti Bi?! Kako napreduje odoljevanje vecernjim napadima?! Drzim ti figeeee :zag:

Za pekare je tacno...to jest...treba pronaci pekaru sa pogacicama (i burekom) kakve ti pamtis...postoje (predpostavljam) ali su u izumiranju.
Poslednja za koju ja znam se zatvorila pre par meseci.
Kazu da postoje jos, a mozda je i urnbana legenda :lol:

Dobar dan dijetalke :)
Ja sinoć u ponoć kuvala čorbu za danas, i zaboravim da ponesem :dash:
A i danas imamo neki događaj pa sam van kancelarije do 2, kontam da ću posle da sednem negde na salatu, ili grilovanu piletinu, ili tako nešto.

Dečko kaže da se malo primećuje da sam smršala, a on je najstroži kritičar :mrgreen:
A i gleda me svaki dan pa mu je najteže da primeti :)

...ja sam odusevljenja paprikama punjenim sampinjonima.....isto tako mogu i tikvice i paradaiz....a verovatno bi mogao cak i punjen krompir, samo malo izmenjena masa...mada
se krompir ne racuna u dijetalno povrce ipak bi mogao tako punjen ispecen u rerni, bez ulja i naravno da se jede bez hleba....
...uh sad mi se svasta nesto mota po glavi, samo je sreca sto ja kujnu izbegavam ko najvece zlo, i boravim u njoj samo koliko je nuzno potrebno....

moja mama puni paprike i orasima

Kupila si hleb i mirisala si ga?! :D cool :lol:
Ja sam juce u prodavnici se trljala o pakovanje bombona koje mi se bas jelo, suprug mi se smejao, ali hvala Bogu me niko drugi nije video :prstic:

Majke mi.... to sam provalila recimo moji jedu cokoladu a ja mirisem papir od cokolade i to mi dodje kao da sam jela :lol:

i shvatila sam da miris ima puno znacaja dovoljno mi je da pomirisem i zadovoljim se :D

Kokos ne volim pa mi ono ...ali recimo imala sam jednu kremu mirisala je na vanilu jeeeeeee
pa da umrem ili reicmo sjaj za uste od dinje ili tako nesto slatko,.jagoda..mmmmmmm :D

Koliko kalorija ima sjaj za usne ako se pojede sa usana??? :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back