Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cek, jedes ko...biljojed (koliko vidjeh...), a imas visak kilograma?
mislim, sta uopce jedes?
aj opisi svoj uobicajeni jelovinik...
jer ako stvarno jedes malo proteina, malo ugljikohidrata i mahom prijesno povrce, voce u normalnim kolicinama
a gojis se, mozda je citava prica ozbiljnija nego sto mislis
i odgovor trebas potraziti u lijecnickoj ordinaciji :((((

Draga, nisi čitala prethodno što napisah...sada držim kardio djetu i silaze kilogrami (uz auto masažu)
Jelovnik je vegetarijanski, pretežno, skoro celog života..tek po nekad pojedem malo ribe i kuvane piletine...voće povrće su baza

Išla sam na sva moguća ispitivanja jer sam zbog hormona i depresije dobila 12 kg..(inače ceo život sam bila fit)..no sve je ok.."majka priroda" kažu, a ja to ne priznajem i želim svoje demenzije da barem 70% vratim ..ali samo NAČINOM zdrave, balansirane ishrane :)
Za sada uspevam...:)

Draga, nisi čitala prethodno što napisah...sada držim kardio djetu i silaze kilogrami (uz auto masažu)
Jelovnik je vegetarijanski, pretežno, skoro celog života..tek po nekad pojedem malo ribe i kuvane piletine...voće povrće su baza

Išla sam na sva moguća ispitivanja jer sam zbog hormona i depresije dobila 12 kg..(inače ceo život sam bila fit)..no sve je ok.."majka priroda" kažu, a ja to ne priznajem i želim svoje demenzije da barem 70% vratim ..ali samo NAČINOM zdrave, balansirane ishrane :)
Za sada uspevam...:)

e, izvini
stvarno nisam pratila od pocetka...
ako si tako krenula i vratit ces se na ono sto zelis...;)

ovo boldovano; zato sam i napisala da bi trebala lijecniku, ako se hranis
kako si opisala, a kilogrami idu gore...
moja sestra je imala u jednom trenutku slican problem - uzrok su bili policisticni jajnici
ali se kasnije sve "samo" sredilo...tj. kad se pozabavila uzrokom problema...

sto se suplemenata tice; ni ja nisam iz te price
prosto, smatram da ne moram gutat suplemente ako dovoljno raznovrsno i izbalansirano jedem...

ja završila sa prvih 15 dana dijete, rezultat je -5 kg...
ne znam da li je to malo ili mnogo, sećate se da je kao bilo predviđeno da se smrša 15kg, što bi svakako bilo previše
meni je važno da se dobro osećam i da mogu da nastavim
pretpostavljam da će sad ići još sporije, te ću svakako uključiti i fizičke aktivnosti u vidu plivanja

Za manje od mesec mi je rodjendan a za mesec i po idem na more i zelim bas ovih -5kg. Obicno to skinem brzo nekom od strogih kraatkotrajnih dijeta ali sad bas nesto i ne smem. Ne podnosim ih dobro kao nekad. :(

Moja keva je neku kupus dijetu jela Izgubila 5 kg za 1 mesec.. Nemam pojma sta je to bilo, al je omrsala. Kao, jedes tog kupusa koliko hoces, a ostale namirnice po rasporedu. Smrdi, al ako hocete, zvacu kevu da pitam

ma Andro, treba imati para i SVE se onda može...:(

Videh da jako reklamiraju ono zatezanje i taj rad(lice telo)..sa nekim talasima(radiotalasi čini mi se)...
navodno kompletan kulturni svet time reguliše(bez skalpela i botoxa) sve anomalije i viškove...

Ко о чему, жена о парама...:)
Сва здрава храна је јевтинија од нездраве. Пусти радио таласе и фото подмлађивање, ништа те не кошта вежбање у стану или у природи, трчање, вожња бицикла, секс и сл...:)
Јаооо, што волим такве као ти што за све имају "оправдање"...:D

Izvini, ali dijete su skupe. I to je cinjenica. najjeftinije je za dorucak pojesti dva parceta hleba sa malo margarina i dva koluta salame podriguse. Ili pocacice, burek i sl.

Sa ovom mojom platom, cim promenim rezim ishrane na zdraviji, to me osetno udari po dzepu. O parama se mora pricati jer nece sa neba da padnu.
Teretane i aerobici su jos skuplji.
Bicikl nemam, da trcim ne smem ,a ni aerobik...u svom "stanu", tj sobi nemam mesta za vezbanje. Jedino sto mogu je brzi hod, ali to nema nekog efekta, s obzirom da ja uvek hodam brzo i mnogo, pa nikom nista.

Ко о чему, жена о парама...:)
Сва здрава храна је јевтинија од нездраве. Пусти радио таласе и фото подмлађивање, ништа те не кошта вежбање у стану или у природи, трчање, вожња бицикла, секс и сл...:)
Јаооо, што волим такве као ти што за све имају "оправдање"...:D

A ja "obožavam" ovakve komentare pogotovo kada ne poznaješ onoga kome upućuješ.

DA imam izlaza ne bih sigurno bila ovde..iako neću više ni pisati...lebiga...lako je sve kada imaš materijalnu satisfakciju...takvi nemaju milosti niti ih je briga za one one koji je nemaju. Baš si dušmanin Andro.Baš ti hvala.
dovidjenja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back