Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
fantasticno, prosto ne mogu da poverujem da sam naleteo na ovu temu, to je neki znak sigurno :rumenko:
pa ja sam danas poceo sa jednom vrlo rigoroznom dijetom, ali ujedno i vrlo efikasnom :)
pa ako neko ima neko pitanje nek me kontaktira rado cu pomoci :)

jao pobro :heart:
mogo bi i neku sliku da staviš
ako te sramota da kačiš celo telo, jer znam da si ti jedan stidljivi momak pobro, ondak bar krtičnih delova, stomak, zadnjica i to, da vidimo kolko ti kipi i sve : )

ja završila sa prvih 15 dana dijete, rezultat je -5 kg...
ne znam da li je to malo ili mnogo, sećate se da je kao bilo predviđeno da se smrša 15kg, što bi svakako bilo previše
meni je važno da se dobro osećam i da mogu da nastavim
pretpostavljam da će sad ići još sporije, te ću svakako uključiti i fizičke aktivnosti u vidu plivanja

Nikada nisam imala ravan stomak kao daska :( uvek je bilo malce mekanog ravnomerno rasporedjenog za "tek pod glavu" da ne žulja :hahaha: )

Plivanje i masaža su idealni načini (po meni) za kompletni relax..( kao i oni spa-programi...joj hedonizma mmmm) no ovi bazeni su puni hlora...reke zagadjene..pa sad, na more nemam još izgleda da idem...GDE plivati :( (sem u znoju) ;)

edit: Zoki ne budi neprijatelj grozni...no turaj recePat (sem ako nisi glavni investitor i tražiš podizvodjače) ;)

pa evo ovako, sve je to pocelo juce ( misim na izvodjenje) ujutro a ima bogatu zaledjinu :rumenko:
ja sam prosle godine skinuo sto kila za dve nedelje i to sad i nije neka tajna, jeo sam samo sledece - kupus, sargarepa, beli luk, crni luk, pola paradjza za dva dana, sirce, zacini, kafa i caj.
naseckam kupus, sargarepu, lukove i paradajz i to sve skuvam te dodam bibera i vegete i to sam jeo 5 dana, pored toga sam pijo samo kafu bez mleka i cajeve.
isao na duge setnje oko ade i igrao stoni tenis i fudbal, uzasan perijod 5 dana mi je telo bilo utrnulo skroz i jos sam i na posao iso :(
ali dalo je rezultate nevidjene :)
a da pijo sam i oligogal se :)

i sad prosle godine se sa svojom :heart: opkladim da vidimo ko moze duze dizdrzi - naravno ona se drugi dan nacijepa kikirikija i ja izadjem ko pobednik :)))))
a od juce ujutro je pocela nova trka, javicu ko je pobedijo ali vec se sebi namecem ko potencijalni kandidat :)
eto i ne pokusavajte ovo kod kuce :)

ja završila sa prvih 15 dana dijete, rezultat je -5 kg...
ne znam da li je to malo ili mnogo, sećate se da je kao bilo predviđeno da se smrša 15kg, što bi svakako bilo previše
meni je važno da se dobro osećam i da mogu da nastavim
pretpostavljam da će sad ići još sporije, te ću svakako uključiti i fizičke aktivnosti u vidu plivanja

Nadam se da ce dive bese ovo procitati jer ona rece da se opusteno skida 15 za 2 nedelje..inace pravo je vreme za skidanje jer se unosi tona tecnosti na ove vrucine+voce

kod brzo dobijenih kilograma jako je veliki procenat vezane vode..
iz tog razloga vrlo lako moze da se skine citavih 5-6kg samo za dva dana..nema unosa onoga sto tu vodu vezuje, vise hidriranja procisti sistem, metabolizam se polako ubrza i onda je sa bokinom dijetom moguce istopiti preostalih 10kg za dve nedelje..jos ako ubaci 5km brzog hoda svaki dan..
boko drzim palceve da istrajes..vreme ti ide na ruku..

nisam ubacila 5 km brzog hoda:(

ali ću da istrajem svakako

pa evo ovako, sve je to pocelo juce ( misim na izvodjenje) ujutro a ima bogatu zaledjinu :rumenko:
ja sam prosle godine skinuo sto kila za dve nedelje i to sad i nije neka tajna, jeo sam samo sledece - kupus, sargarepa, beli luk, crni luk, pola paradjza za dva dana, sirce, zacini, kafa i caj.
naseckam kupus, sargarepu, lukove i paradajz i to sve skuvam te dodam bibera i vegete i to sam jeo 5 dana, pored toga sam pijo samo kafu bez mleka i cajeve.
isao na duge setnje oko ade i igrao stoni tenis i fudbal, uzasan perijod 5 dana mi je telo bilo utrnulo skroz i jos sam i na posao iso :(
ali dalo je rezultate nevidjene :)
a da pijo sam i oligogal se :)

i sad prosle godine se sa svojom :heart: opkladim da vidimo ko moze duze dizdrzi - naravno ona se drugi dan nacijepa kikirikija i ja izadjem ko pobednik :)))))
a od juce ujutro je pocela nova trka, javicu ko je pobedijo ali vec se sebi namecem ko potencijalni kandidat :)
eto i ne pokusavajte ovo kod kuce :)

El to ona kupus djeta koja je bljak ..pa 100 kg..malo morgen za 10 dana...smanji cigo ;) to si mogao samo uz dobru aktivaciju svih mišiće u maratonskom telesnom proklizavanju face-to-face sa tvojim :heart: :hahaha: ( znaš ono: ona hekla ili čita Tolstojevskog a ti se zauzeo pa crnčiš ) ;)

nisam ubacila 5 km brzog hoda:(

ali ću da istrajem svakako

Da smo blize pa da hodamo zajedno. U drustvu je lakse.

Inace i ja stojim na -5, ali ruku na srce, bas nesto i ne gladujem:confused: Drzim se varijante bez grickalica, hleba, peciva i kolaca, jedino prekrsim sa sladoledom, kad sam celo popodne u gradu, jer ne znam sta bih drugo pojela, (a nekako ne mogu da jedem voce ulicom) posto mi pekare, hamburgernice, palacinkarnice, krofnice itd...dodju kao mnogo gora opcija

Mislim, ionako sam opsednuta hranom. Izem ti zivot kad jedino razmisljam o tome sta smem da jedem ...i kako da osmislim dorucak na poslu bez hleba, a da nije voce:roll:

Pa naravno, zasto uopste jesti sladoled (ili bilo koji drugi slatkis) pored tresanja, visanja, jagoda, kajsija, breskvi i lubenica na akciji u Maksiju :lol: Jun je zakon sto se tice voca.

Naravnoo u kucnim uslovima

meni nije muka ni posle tone sladoleda ni posle tone voća, i leto volim upravo zbog silnog voća i povrća
al kombinacija čokolade i slaodelade je najbolja, *** i toga se ne odričem, baš kao ni eklera ili cela dva jaja dnevno :lol:

To je dobra fora isto za mrsavljenje jesti voce do 12h kolko oces..ne znam ja izbegavam uopsteno ono posle cega mi je potencijalno muka to jes ono u cemu bas ne uzivam toliko ili mi se ne jede

Znam da se to preporucuje, ali ja to ne mogu nikako. I ja sam pocela da izbegavam sve sto mi potencijalno smeta, samo to me i nervira,
jer kad saberem ono sto ne smem jer goji i ono sto ne smem jer mi smeta, jako malo namirnica mi preostaje, tako da mi je ishrana postala neverovatno jednolicna , a samim tim i nezdrava :confused:

tara moj čoek! Sladoled OBOŽAVAM( iako ga retko jedem..i malo)..jedino slako šta pojedem je upravo sladoled (ae ok...1-2x god. i profiterolice u čoko musu..ali jako malo)
Ne znam za pojam: Uh ala sam se najela "do ušiju"..
Žitarice -ne smem nadimaju(sem ječmenih pahuljica) mleko-laktoza -ne, sirevi nikakvi(moja omiljena hrana)...pavlake su mi masne..povrće koje nadima-ne, hlebovi -ništa (sada sa ovom djetom ide komadić dvopeka i ne smeta)..testa mi smetaju ..kao i sve paste...pica samo sa sirom(koji ne smem)..burek ni pod razno..
meso..meso..meso..a NE VOLIM GA :(..i šta da jedem?...vege i presno..najviše..... JA ne znam koliko je to zdravo dopunski uzimati minerale i vitamine....jer imam fobiju na lekove...E pa pitam Vas: Kako da se živi sa viškom kg sa ovakvim ritmom ishrane..gde mi hrana NIJE prioritet...

El to ona kupus djeta koja je bljak ..pa 100 kg..malo morgen za 10 dana...smanji cigo ;) to si mogao samo uz dobru aktivaciju svih mišiće u maratonskom telesnom proklizavanju face-to-face sa tvojim :heart: :hahaha: ( znaš ono: ona hekla ili čita Tolstojevskog a ti se zauzeo pa crnčiš ) ;)
ma bre ne pricaj napamet ima ti poraste nos ili neshto vetj :))))
to je dijeta koju smo smislil moj drugar naucnik i ja i vrlo je odvratna ali je i vrlo efikasna, narocito u konbinaciji sa sportom a tolstojevskog i sam volim, volim sve rumunske pisce :rumenko:

tara moj čoek! Sladoled OBOŽAVAM( iako ga retko jedem..i malo)..jedino slako šta pojedem je upravo sladoled (ae ok...1-2x god. i profiterolice u čoko musu..ali jako malo)
Ne znam za pojam: Uh ala sam se najela "do ušiju"..
Žitarice -ne smem nadimaju(sem ječmenih pahuljica) mleko-laktoza -ne, sirevi nikakvi(moja omiljena hrana)...pavlake su mi masne..povrće koje nadima-ne, hlebovi -ništa (sada sa ovom djetom ide komadić dvopeka i ne smeta)..testa mi smetaju ..kao i sve paste...pica samo sa sirom(koji ne smem)..burek ni pod razno..
meso..meso..meso..a NE VOLIM GA :(..i šta da jedem?...vege i presno..najviše..... JA ne znam koliko je to zdravo dopunski uzimati minerale i vitamine....jer imam fobiju na lekove...E pa pitam Vas: Kako da se živi sa viškom kg sa ovakvim ritmom ishrane..gde mi hrana NIJE prioritet...

cek, jedes ko...biljojed (koliko vidjeh...), a imas visak kilograma?
mislim, sta uopce jedes?
aj opisi svoj uobicajeni jelovinik...
jer ako stvarno jedes malo proteina, malo ugljikohidrata i mahom prijesno povrce, voce u normalnim kolicinama
a gojis se, mozda je citava prica ozbiljnija nego sto mislis
i odgovor trebas potraziti u lijecnickoj ordinaciji :((((

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back