Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
izbacena voda se lako nadoknadjuje
onaj ko izgubi kile gubitkom tecnosti nije izgubio kile

smisao skidanja je skidanje masnih naslaga a ne izbacivanje vode iz orhganizma.

nisi pratio..objasnjenje je samo kako je moguce u prva dva dana skinuti i do 6 kg..i to je upravo ta voda koja se oslobadja iz tkiva zato sto se ne unose materije koje je vezuju u organizmu..i to jeste smisao kod dijeta koje treba da oslobode telo viska nagomilane vode..
skidanje masti ide posle..
restriktivan rezim ishrane i fizicka aktivnost su jedini nacin da se visak masti skine..
pitao si gde su joj proteini u onoj dijeti - u jajima..

izbacena voda se lako nadoknadjuje
onaj ko izgubi kile gubitkom tecnosti nije izgubio kile

smisao skidanja je skidanje masnih naslaga a ne izbacivanje vode iz orhganizma.

e, zena prica sasvim realnu stvar
a ta je, koliko znam, da tijelo zene
zbog...kojecega, drukcije vezuje vodu od tijela muskarca
to je istina
u slucaju kad nakupimo, naglo, brzo, dosta kilograma
npr. uslijed nekog zdravstvenog problema
to obicno jest mahom voda...
al treba skontat zasto nam se to dogadja...u cemu je problem...

pomenutom dijetom to relativno brzo ode, cak i kod muskih...
npr. moj drug je tako skinuo oko 30 kg za dva mjeseca...
sto je, po meni, shasavo malo, al ajde....

al recimo ja nema shanse da se ovakve dijete pridrzavam
ni 7 dana, a kamoli 15...
radije sam napravila neke...sustinske promjene i trajne restrikcije
al sebi dopustam povremen izlete...al ne ko npr. sinoc
kad sam utamanila pola velike pizze i tri plaacinke....
pa danas patim zbog toga, bukvalno...posto mi nije dobro...
i vjerojatno cu citav dan unosti samo caj i vodu...:lol:

pitao si gde su joj proteini u onoj dijeti - u jajima..

nisam pitao za proteine nego za meso :hahaha:

salu na stranu, jaja su jedan od najdeltovronijih nacina ishrane kad je dijeta u pitanju (tvrdo kuvano jaje)
posto organizam za varenje kuvanog jajeta potrosi vise kaleorija nego sto se u organizam unese sa tim jajetom.
problem je zuc, krv itd... zbog cega jaje ne moze da se jede u velikim kolicinama.

naravno da su se vratili jer se organizam ponasa kao krtica.
sto manje unosis on sve vise cuva.

ljudi trebaju da shvate da je najbolja dijeta jesti normalno u manjim kolicinama i puno se kretati.

a ko hoce da skine na "brzinu" trcanje, cross trenazer ili bicikl.
Samo aerobne vezbe uspesno skidaju kile, stomak i butine.

Kada imas veci visak pametna dijeta ide u tri koraka, prvi korak je izbacivanje vode i to je ono sto Boka radi - taj deo dijete je stetan po organizam pa zato kratko traje ali stvara podlogu za drugi deo koji traje najduze, tj. zavisno od broja kg koji se mora skinuti, u tom periodu se ne bi smelo gubiti vise od 1-1,5kg masti nedeljno jer jedino toliki gubitak telo ne dozivljava kao stres.. Treca faza pocinje kada se dostigne zeljena kilaza i traje od sest meseci do godinu dana, zavisno od toga koliko je coveku potrebno da se adaptira na novi unos kalorija kako bi se sprecio jo-jo...ko je tako gubio kile taj iste nije ni vracao, ko je odradio samo prvu fazu logicno je da su se ne samo vratile vec i pretekle masu sa samog pocetka.

ovo sto rece smokva,dijete su go kupus,samo promenanacina ishrane i metabolizma u kombinaciji sa svakodnevnim jakim znojenjem ,koje cisti organizam od prezagadjenosti,daju rezultate,ostalo je mucenje

dijete su tu upravo zato da bi pokrenule masinu i ubrzale metabolizam..a kad se stvari regulisu, niko osobi koja je bila na dijeti ne preporucuje stari nacin ishrane, nego usvajanje potpunih promena..
za nekoga je dijeta i zdrav i dobro izbalansiran obrok jer mu je do tada ishrana bila bazirana na pecivu, przenom i pohovanom..
ne cisti znojenje organizam..koza na takav nacin samo odaje visak toplote i rashladjuje se..bubrezi su organ koji je glavni precistac..
zato je bitan sto veci unos biljnih cajeva i ciste vode, jer se na takav nacin bukvalno ispere ceo sistem..
i da ne bude zablude - kod takvog povecanog vode unosa - NISU optereceni..jer filtriraju mnogo manje stetnog i otpada nego sto to rade kada se u organizam unosi sve ono sto je dovelo do nagomilavanje masti..

dijete su tu upravo zato da bi pokrenule masinu i ubrzale metabolizam..a kad se stvari regulisu, niko osobi koja je bila na dijeti ne preporucuje stari nacin ishrane, nego usvajanje potpunih promena..
za nekoga je dijeta i zdrav i dobro izbalansiran obrok jer mu je do tada ishrana bila bazirana na pecivu, przenom i pohovanom..
ne cisti znojenje organizam..koza na takav nacin samo odaje visak toplote i rashladjuje se..bubrezi su organ koji je glavni precistac..
zato je bitan sto veci unos biljnih cajeva i ciste vode, jer se na takav nacin bukvalno ispere ceo sistem..
i da ne bude zablude - kod takvog povecanog vode unosa - NISU optereceni..jer filtriraju mnogo manje stetnog i otpada nego sto to rade kada se u organizam unosi sve ono sto je dovelo do nagomilavanje masti..
ziva istina.
ni jednu ozbiljnu dietu u zivotu nisam odradila, a da je nisam pocela sa nekim drakonskim smanjenjem prvih7-15 dana..meni tu najvise igra kupus dijeta, a posle se nastavlja na drugi nacin..

veruj marlonu ako nesh nox aurei... 13 kila nestalo i nikad se ne vraca iako jedem ko da sam doso iz konc logora :lol:
ako treba da te stresnem samo reci... ekspert sam :lol:

ma da, nemam dovoljno stresa, samo si mi ti falio:zcepanje:
evo ti podaci>
95 pre oluje imala sam 56 kila
godinu dana posle imala sam 66 kila, i astmu.
2004 , goidnu i po posle porodjaja, i mesec dana pre pre razvoda imala sam 76:rumenko: kila.
godinu dana posle, 61
nema lazi nema prevare..:)

misim ti ovako iz neba pa u rebra,kad bi znala koliko je samo literature napisano na ovu temu prvog boldovanog
drugo
slazem se za cistu vodu medjutim ako se organizam osloni samo na bubrege,onada je kao po nekom pravilu zagarantovan kamen u istom,
jos nesto hholesterol nije mast
po hemiskom sastavu je kiselina koja se vremenom talozi i kristalise u bubrezima,i krvnim sudovima generalno,zato bubrezima treba pomoci aktivnim svakodnevnim znojenjem,:heart:

u ostalom nebitno,
))

ko mene obratno
svaki veci stres sam platila kilazom...
sto i nije previse zabavno posto, jelte, ta klopa nekud mora otici, a
ima i boljih nacina da provedes dan od brojenja plocica..po kupatilu...: (

a ne, ja nisam povracala ni u trudnoci..a i drugi nacini za izbacivanje napolje, slabo ferceraju..:confused:
sto u moj organizam udje, ne izlazi tako lako:lol::dash:

ma da, nemam dovoljno stresa, samo si mi ti falio:zcepanje:
evo ti podaci>
95 pre oluje imala sam 56 kila
godinu dana posle imala sam 66 kila, i astmu.
2004 , goidnu i po posle porodjaja, i mesec dana pre pre razvoda imala sam 76:rumenko: kila.
godinu dana posle, 61
nema lazi nema prevare..:)

evo ti recept.. probaj pozu... :lol: dobro necu ovde javno... ukljestice ti se jedan nerv i imaces ishijagu de nesh 6 meseci znati de si. posle toga ima da budes ko leptirica veru mi. ja sam danas ko preporodjen.
jedino zaebano kad naletis na zenku koja voli da musko bude ko stoka da je gnjavi i ostavi bez daha kad se svali na nju :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back