Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam posebno tvigi :roll:

Btw, kupila danas banane u Maxiju - ljudi, devojke, zene :lol: - gore banane u zivotu nisam jela :eek: Ne znam ni sta je ono. Tvrde, imaju neki ukus gume,
negde u daljini se oseca banana...uzas..
Vise ni voce ni povrce nije kao nekad..:(

Pitam se ima li uopste zdrave hrane..

Btw, kupila danas banane u Maxiju - ljudi, devojke, zene :lol: - gore banane u zivotu nisam jela :eek: Ne znam ni sta je ono. Tvrde, imaju neki ukus gume,

...ako su zelene, i ako imas jednu papirnu kesu, stavi ih u nju, i medju te banane, ubaci jednu jabuku.....sutra ces se iznenaditi kakve su....

Hvala affro :) ali nisu zelene..Deluju skroz zrele..

...e, onda ne znam, sta moze biti, mada oni drze i voce i povrce u komorama, koje su jako
hladne skoro kao friz...i mnogo toga tamo promrzne...pa zato kad banane kupis nekad u
Maxi-ju vec sutra bude crna kora...
..jedino da vidis tamo na dip, mislim da je Margot pisala na temi o ishrani beba, kako
je kuvala banane, mozda ti se dopadne, probaj, sve je bolje nego da propadnu...:D

Dobar dan :)

Kad vidim koji se brojevi ovde nose - imam osecaj da sam promasila temu :lol:
Ko ono nosi 28, 39 :eek:

Ja nosim 32 mada zavisi od proizvodjaca..Mogu da se uvucem i u 31 ali sve puca :mrgreen:
Хебга, а висина, грађа...
И то се рачуна.
Сем тога ви жене преоштро судите о себи.
Мсм видимо ми све, али није то баш такИ ужас к'о што се вама чини.

Хебга, а висина, грађа...
И то се рачуна.
Сем тога ви жене преоштро судите о себи.
Мсм видимо ми све, али није то баш такИ ужас к'о што се вама чини.

a i više volite da ljulja nego da žulja :zper::per:

ja večeras bila na nekom koktelu i sve uzela umereno. Roštilj, salatica, (pite i suhomesnato preskočila), jedan kolačić, jedna čaša vina, ponosna sam na sebe :klap:

e i ja sam kupila neke takve
ono što je najzanimljivije na istom grozdu par banana jestivo, ali par...spolja takođe lepe, žute, a unutra drvo, ali bukvalno drvo

Dobar dan :)

Kad vidim koji se brojevi ovde nose - imam osecaj da sam promasila temu :lol:
Ko ono nosi 28, 39 :eek:

Ja nosim 32 mada zavisi od proizvodjaca..Mogu da se uvucem i u 31 ali sve puca :mrgreen:

...ma neeeee, broj farmerica 29 je ekvivalent konfekcijskom broju 38. Na farmericama pise il' 38 il' 29...sve u svemu isti djavo...farmerice 32 bi trebalo da odgovaraju konfekcijskom broju 42 ako ne gresi moj proracun...

...isto tako nemacki broj 38 je francuski (koji mi koristimo) 40, italijanski 42 je srpski 38, britanski 10 odgovara nasem 38, americki 8 je srpski 38...razliciti merni sistemi...

Čitala sam da su se ti brojevi u nekim zemljama povećali, da se gospodje ne bi osećale tako krupne. Mislim, umesto da uzme 46 koji inače nosi, ona lepo uzme 40 ili 42 (koji je u stvari 46, samo piše 42) i mnogo se bolje oseća. Ne znam ko tu koga zavarava, vidi valjda kolika je, pogleda se u ogledalo. Samo se zbunjuju ljudi.

...ma neeeee, broj farmerica 29 je ekvivalent konfekcijskom broju 38. Na farmericama pise il' 38 il' 29...sve u svemu isti djavo...farmerice 32 bi trebalo da odgovaraju konfekcijskom broju 42 ako ne gresi moj proracun...

...isto tako nemacki broj 38 je francuski (koji mi koristimo) 40, italijanski 42 je srpski 38, britanski 10 odgovara nasem 38, americki 8 je srpski 38...razliciti merni sistemi...

e hvala ti boze da neko odgovori,pa nema veze ni dal si u pravu.bas mi nesto bilo strasno za tih mojih 42

Pretpostavljam da se skapirale, mislila sam na 29

Ja nosim 29 sto ne znaci da izgledam kako bih volela da izgledam...nema svako isti skelet, moj skelet je sitan, glava mi je manja spram tela a salo vidljivo, nisu svima kosti identicne kao ni odnos struk-kuk, butine - listovi...broj koji nosi veliki broj zena nema veze sa tim ko kako izgleda u ogledalu...Da imam 20kg vise nemam ali nije bas ni da sam mrsavica, naprotiv. Ukoliko brojevi farmerica krecu pocev od broja 24 ne vidim zasto bi neko bio apsolutno zadovoljan svojim izgledom ako nosi, recimo, broj 29. Nekome lepo stoji i broj 34 a meni, eto, ne stoji lepo ni broj 29. Trebalo bi da nosim 28 koji takodje spada u kon. broj 38, to je ono sto bih ja volela. Da li cu uspeti pitanje je.

...evo nadjoh na netu.... http://www.jeanshub.com/SizeChart-InternationalConversions.aspx

Poslednja izmena:
Ja nosim 29 sto ne znaci da izgledam kako bih volela da izgledam...nema svako isti skelet, moj skelet je sitan, glava mi je manja spram tela a salo vidljivo, nisu svima kosti identicne kao ni odnos struk-kuk, butine - listovi...broj koji nosi veliki broj zena nema veze sa tim ko kako izgleda u ogledalu...Da imam 20kg vise nemam ali nije bas ni da sam mrsavica, naprotiv. Ukoliko brojevi farmerica krecu pocev od broja 24 ne vidim zasto bi neko bio apsolutno zadovoljan svojim izgledom ako nosi, recimo, broj 29. Nekome lepo stoji i broj 34 a meni, eto, ne stoji lepo ni broj 29. Trebalo bi da nosim 28 koji takodje spada u kon. broj 38, to je ono sto bih ja volela. Da li cu uspeti pitanje je.

...evo nadjoh na netu.... http://www.jeanshub.com/SizeChart-InternationalConversions.aspx
sad su mi malo jasniji ovi brojevi, ja sam odavno digla ruke od istih, jer svaka marka ima svoja pravila. moja filozofija je da otvorim farmerke, procenim velicinu da li je oko onoga sto mi treba, i uzmem onda i broj vece i manje za svaki slucaj da ne moram da izlazim pet puta...mada uglavnom gledam konfekcijski broj kao orijentaciju, jer odavno ne videh to sa brojevima farmerki, doduse uvek ih i kupujem u sklopu kuca koje se bave svime a ne samo pantalonama...

Dobro, to je tacno..ali ja gledam farmerke od moje sestre 28..To je malecno..

Sta znam, ja bih bila zadovoljna sa 30 :D Malo sam Rubensovski gradjena :lol: Imam butkice i zadnjicu - jednostavno sam tako gradjena,
i nikad (posebno butkice :butkice: :mrgreen:) znam da nikad necu moci da skinem koliko bih htela..

nego, jel ikom jasno sto vazda ostanu ti...pigmejski brojevi odjece na rasprodajama, a
ovi... dzinovski se oma razgrabe...meni tu stosta nije jasno;
od "logike" koja stoji iza odluka proizvodjaca, do...hrabrosti distributera...
mislim, ja tesko da bih nabavljala u tom omjeru robu koju nemam kome prodat...: )))

nego, jel ikom jasno sto vazda ostanu ti...pigmejski brojevi odjece na rasprodajama, a
ovi... dzinovski se oma razgrabe...meni tu stosta nije jasno;od "logike" koja stoji iza odluka proizvodjaca, do...hrabrosti distributera...
mislim, ja tesko da bih nabavljala u tom omjeru robu koju nemam kome prodat...: )))
Можда је у питању циљана распродаја?!?
:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back