...evo mene iz setnje, rucak danas se krcka polako...pa posle podne ili setnja ili sredjivanje terase...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) oduska..
Jutros doruckovala kiflu sa sirom a za rucak..videcu sta cu..
Danas je mojoj mami rodjendan pa cu da dam sebi malo (a mozda i malo vise) oduska..
![]()

...neka ti je ziva i zdrava..
....ja rucala manji tanjir onog beckog kupusa, i parce crnog hleba...
....uz ovo stvarno ne mora meso....
....sad treba smisliti sta za veceru...
Neka ste mi sve zive i zdrave 
Hvala affroNeka ste mi sve zive i zdrave
Btw, za veceru mozes neke virsle..
cure ,ja sam jos na dijeti,53.dan,skinula sam 16kg...da se javim samo..nisam jos prekrsila nista...naprotiv krenula sam ludacki da pesacim..![]()

cure ,ja sam jos na dijeti,53.dan,skinula sam 16kg...da se javim samo..nisam jos prekrsila nista...naprotiv krenula sam ludacki da pesacim..![]()
...neka ti je ziva i zdrava..
....ja rucala manji tanjir onog beckog kupusa, i parce crnog hleba...
....uz ovo stvarno ne mora meso....
....sad treba smisliti sta za veceru...
Bravo, baš sam se raspitivala za tebe. Svrati češće da nam se pohvališ i daš podstrek
Afro, još od juče sve hoću da te pitam, kakav je to bečki kupus?
Ja sam se jutros vratila na moje ovsene pahuljice s puno svežeg voća i malo krupno melvenih badema i cimetom.
Za ručak sam napravila mnogo lep bućkuriš, od onog što sma imala u kući: isekla bukovače, praziluk na kolutiće, šargarepa i celer na štapiće i kelj na rezance, sve to prodinstala na malkice maslinovog ulja, dodala soja sos, celerovu so, kurkumu, kari, uz to integralni pirinač. Ručala kod kuće i ponela na posao. Nisam stigla da napravim neku čorbu, a mogla sam od istog tog, samo sa vodom.
Imam pitanje za te čorbice što ste mi preporučivale.. ja pravim redovno, od raspoloživog svežeg povrća (ili ono smrznuto za minestrone, mnogo mi se svidja sastav), ali vrlo retko blendiram. Ima li to blendiranje neki drugi smisao, osim da se sakrije šta ima unutra. Znam da tako mame sakrivaju kelj, karfiol i ostalo što deca obično ne voli.
Mislim, ja sa zadovoljstvom pojedem svo to povće u izvornom obliku.

Онда и треба тако.Bravo, baš sam se raspitivala za tebe. Svrati češće da nam se pohvališ i daš podstrek
Afro, još od juče sve hoću da te pitam, kakav je to bečki kupus?
Ja sam se jutros vratila na moje ovsene pahuljice s puno svežeg voća i malo krupno melvenih badema i cimetom.
Za ručak sam napravila mnogo lep bućkuriš, od onog što sma imala u kući: isekla bukovače, praziluk na kolutiće, šargarepa i celer na štapiće i kelj na rezance, sve to prodinstala na malkice maslinovog ulja, dodala soja sos, celerovu so, kurkumu, kari, uz to integralni pirinač. Ručala kod kuće i ponela na posao. Nisam stigla da napravim neku čorbu, a mogla sam od istog tog, samo sa vodom.
Imam pitanje za te čorbice što ste mi preporučivale.. ja pravim redovno, od raspoloživog svežeg povrća (ili ono smrznuto za minestrone, mnogo mi se svidja sastav), ali vrlo retko blendiram. Ima li to blendiranje neki drugi smisao, osim da se sakrije šta ima unutra. Znam da tako mame sakrivaju kelj, karfiol i ostalo što deca obično ne voli.
Mislim, ja sa zadovoljstvom pojedem svo to povće u izvornom obliku.
Онда и треба тако.
Иначе и мене мучи тај ,,Бечки купус"?!?
У противном, прогласићу ове преостале остатке остатака мог киселог купуса за ,,прави Бечејски купус"!!!
Да, али брзина ме уби....napisala sam u postu iznad tvog...![]()