misticlady
Ističe se
- Poruka
- 2.450
sta reci a da to zvuci ne zavidno...bravo,bravo,bravo...jak karakter nema sta46.dan,proteinski dan..14kg ukupno..jos jedan kg pa sam ispunila plan za ovaj mesec..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta reci a da to zvuci ne zavidno...bravo,bravo,bravo...jak karakter nema sta46.dan,proteinski dan..14kg ukupno..jos jedan kg pa sam ispunila plan za ovaj mesec..
joj dita kad te vidim ovde meni se onda ni ne kuva...hehehehe
Doruckovala sam ovsenu kasu..a za rucak peceni krompir..
Neka se dolce vita javi kad proba onaj home made proetinski sejk, bas me zanimaju utisci.
Meni je, btw, muslija preko glaveIzgleda da sam 'malo' preterala i sad mi se smuci kad pomislim na njega
![]()
Mljac... mljac...
46.dan,proteinski dan..14kg ukupno..jos jedan kg pa sam ispunila plan za ovaj mesec..
E da si mogla da me vidiš kad sam ovo pročitala. Zinula sam i ostala tako otvorenih usta. Zadivljena! Nema reči da ti kažem kako sam oduševljena što je jedna od nas tako uspešna!!!
Ne znam jesi li pisala na početku, koliko kg ti je cilj i koliko ti je još ostalo?
Ja doručkovala čuvene ovsene pahuljice sa kompotom od jabuka... ja sam od toga gladna. Uopšte sam nešto jako gladna ovih dana. Celo pre podne nisam imala struju, pa sam otišla u skitnju i ručala u meku. Ali!!! garden salatu sa balsamico prelivom. Molim, dijetalno i posno! I ostala gladna. Onda na poslu nes kafa. Nekako mi ta kafa ispada najzasitnija od svega što pojedem i popijem. Posle šejk sa sokom od višnje opet. Napravila ja taj kompot od jabuka i spakovala i da ponesem na posao pa da pravim šejk sa njim. Ali, pošto sam išla u skitnju (kao što sam već rekla) bilo mi teško da ga nosim. Pa ondad jednu mandarinicu, ostala mio od juče. A za večeru... moraću da pojedem nešto konkretno, već me bolucka glava od gladi.

[/U][/B][/COLOR]
....ovo je ustvari najgore, bar meni, a onda sednem da se najedem kao da sam
iz gladi utekla....
....nego meni nije jasno zasto ste gladne kad jedete kasu...?? jel vi to pravite
samo sa vodom....ja ne...doduse skuvam je sa vodom u mikro., ali onda dodam
kiselo mleko i ono smrznuto voce bude dosta...onako kolicinski....ne puna
cinija ali sasvim dovoljno za dorucak....![]()
pa ja sad prestala da jedem sa mlekom... i gladnija je bez mleka. A vidiš, sad sam se setila da nisam dodala ni bademe ili orahe. Zaboravila potpuno. A znači i to, kako da ne. Mislim, neka kaže ko šta hoće, ali tri ravne kašike muslija skuvanih u kompotu od jabuka, pola kašičice meda i malo cimeta, je malo. MALO!
A i mozda su mi oni dani u mesecu kad sam gladnija. To se kod mene više ne zna tačno

46.dan,proteinski dan..14kg ukupno..jos jedan kg pa sam ispunila plan za ovaj mesec..

kako zasto?znas kad je klopa u pitanju,a dijeta mi je potrebna...ma eto to je to.ne znam sta si ti mislila,ja nista lose.....zasto mistic...???
Sinoc sam smuckala sejk, ali sam turila samo 1 kasiku Herbalajfa i 2 kasike soja proteina... kakao, ellu, ovsene mekinje... To je neko prelazno resenje, ali moram tuzna srca da konstatujem da je ovaj Herbalajf kao Vegeta, ulepsava klopu 100 %...
Uzmi u obzir da ja nisam pila mleko od kako sam prestala da sisam (6 meseci) ni jela kravlji sir (osim u bureku iliti gibanici).
Mozda je samo stvar ukusa.
....nego meni nije jasno zasto ste gladne kad jedete kasu...?? jel vi to pravite
samo sa vodom....ja ne...doduse skuvam je sa vodom u mikro., ali onda dodam
kiselo mleko i ono smrznuto voce bude dosta...onako kolicinski....ne puna
cinija ali sasvim dovoljno za dorucak....![]()
kako zasto?znas kad je klopa u pitanju,a dijeta mi je potrebna...ma eto to je to.ne znam sta si ti mislila,ja nista lose...
Dolce,
a sto ne pijes mleko? Jel si alergicna ili..?:

Bravo devojko...pomisli samo kako ces mace da budes...a sad si carica sa takvom voljom...p.s. hvala vam svima na podrsci..super ste..jutros stala na vagu,smesi mi se i petnesti kg..a imam u cilju jos ovoliko da skinem..pozdrav svima

Aha, vikend, odmor od dijeta.. ja tamo na drugoj temi pišem šta sam kuvala, jela, kupila...
E ima nešto i za ovu temu: kupila sam sveži ananas, za njega kažu je dobar za dijetu. Ne znam što ja to češće ne kupujem, baš ga volim. Nego se setila kad sam videla da je na akciji u Maxiju. Pa sam jutros pravila one moje ječmene pahuljice pa sa seckanim svežim ananasom, pa dosta toga, pa me i zasitilo.

...al sreca u nesreci je sto nisam