Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče dijetalke :D
Ja malo pre došla sa zumbe, i mogu da vam kažem da je super :D
stvarno se iskačeš, itmoriš, preznojiš, ali sve uz super muziku i super korake :)
baš baš sam zadovoljna!

Inače, danas na meniju juneće šnicle u saftu, ja uzela samo jednu uz paradajz salatu, bez priloga kao što su krompir i tako to

Cruela bre, pa zna se da smo svi različiti, imamo različit metabolizam, način života i ne može da postoji jedno pravilo koje je primenjivo na svakoga. Jer da je tako, svi bi bili mršavi.
Nego ti lepo sebi ugodi, gledaj da smanjiš koliko možeš ili tako nešto.
Pa svi mi najbolje znamo šta nas goji i kako možemo skinuti kile.
A inače ako se nešto radi zbog drugih, a ne zato što smo mi tako odlučili, ode mas' u propas'...:rtfm:

Ево мени досадно па гледам кога да убијем у појам, а како сам за два месеца скинуо 15 кг и никада више нећу дозволити себи да се угојим више од 1-2 кг, рећи ћу Вам само ово, све те Ваше програмиране дијете и остале глупости су најобичније сра.ње, све је у Вашој глави, и док не будете начисто са собом од мршављења нема ништа! Оног тренутка кад донесете одлуку (али стварно) пола посла је завршено, имаћете чупаву прву недељу, а касније када се организам навикне на мањи унос хране схватиће те да то и није тако велики проблем, обавезно уз "гладовање" натерајте себе и да вежбате у почетку барем по мало, касније (када буде лакше) више ............................... Елем хтео сам рећи да ако не помогнете сами себи нико други Вам неће помоћи:)

Mister Corleone, svaka čast na uspehu...
Cruela, potpuno se slažem sa ovim što kaže Eli. Znači, dobro je što sam postavila ono istraživanje, da se vidi da i naučno može da se potkrepi drugačiji način. Ipak svako mora da pronađe svoj put koji mu odgovara.
A i Corleone je u pravu. Mora prvo da se donese čvrsta odluka.
Cruela izgleda pokušava da smrša zbog drugih. Kad već nemaš zdravstvenih problema, nemoj da ih stekneš nervirajući se zbog nečega, do čega ti u suštini nije stalo.
Usmeri se za početak na to da održiš postojeće stanje, da ne dobiješ još kilograma.
Ja sam zadovoljna i kad uspem samo u tome.

Ja samo da prijavim da sam opasno grešila.:rumenko:
U sredu sam zaspala pored moje bebe i nisam otišla na aerobik, a sinoć sam muža ispratila u život i udarila po coca coli, grickalicama, čokoladi.... Ma izvadila sam sve što sam našla u špajzu i očistila ga fest. Ali sam zato juče i prekjuče za ručak jela samo boraniju bez zaprške pa me valjda stigla glad. :think:
I tako...nadam se da ću večeras otići na aerobik....ipak osećam blage upale mišića po celom telu, a taj osećaj vooooooleeeem :zaljubljena:

Bilo bi boolje kad te uhvati glad da pojedeš parče mesa ili nešto drugo konkretno, možda kuvano jaje... nego grickalice...

A i ja sam juče ručala i užinala na poslu grisine... :rumenko: ja sam našla da pričam nekom.
Bila sam pozvana na večeru, pa nisam ništa ponela za ručak na poslu, a ušla u Soko Štark da kupim čokolade za decu domaćina, pa videla da ima novih grisina sa paradajzom, i integralnih, pa proverene s kikirikijem, pa sam morala da probam kakve su ove nove.... a posle sam se još i fino najela (a bo'me i napila) na toj večeri...
Sad mi se ništa ne jede, a trebalo bi da doručkujem...
Stavila sam da se kuva fitnes mix, a uz njega ću integralni pirinač... to baš volim, a nisam odavno. Tako da će to biti za ručak i da se ponese na posao...

http://www.sparkpeople.com/

Evo nam link za jedan od najboljih sajtova za podrshku za dijetu, skoro su dobili i nagradu za svoj rad. Sve je besplatno i bez smaranja s njihove strane.
Jako puno informacija, dobijete lichni plan ishrane i vezzbi bazirano na podatcima koje unesete, dobijete online dnevnik ishrane, sistem za rachunanje kalorija, grafikone napretka, recepti, ma sve na jednom mestu!
Osim toga, imaju moguchnost da se ulogujesh mobilnim na dnevnik ishrane, tako da uvek sve mozze biti azzurirano na vreme.
Nakon moje posete nutricionisti sam otkrila ovaj sajt i njihov plan ishrane za mene se poklapao sa planom koji sam dobila od nutricioniste.
Prezadovoljna!

....dobar dan devojke...;)
....ja jutros popila nes, i odjurila u grad, bilo nekih obaveza, usput kupila jednu integralnu
pogačicu, toliko je "ukusna" da sam imala osećaj da žvaćem zemlju, al' savladah je
nekako...:mrgreen:
....sad ću da ručam onu testeninu od juče, sa šampinjonima, ima taman da se ne
prejedem....a poenta i jeste u tome, meni se to čini najbolji način, samo jesti dok
se ta prva glad zadovolji...
.....možda je dobar taj sajt koji Pipi predlaže, ali ja čim imam zabranu, čim ubacim
u glavu samo reč dijeta, gladna sam kao nikada...psiha je čudo:mrgreen:
.....što se tiče tih medenjaka, neukusni su i žilavi, ali svejedno ako ih kupim, zalud
stavljam na tacnicu 2-3 komada kad se vraćam i dopunajvam sve dok ne vidim dno
kesi...propast...
....juče sam dobila od drugarice veliku kutiju sladoleda, i naravno morala sam malo
da uzmem inače bi crkla...e nadam se da danas neću...neka ga tamo, samo da probam
da zaboravim na njega...:think:

dobar dan :)
ja bila jutros na praksi, nestalo mi muslija pa sam doručkovala usput neki sendvič.
imam malu upalu mišića od zumbe, ali neka, valja to :D
Za ručak ću da jedem pileće belo sa salatom (meso proprženo na malo ulja)
Večeras dečko ide na posao, pa ću ja da sređujem stan i vežbam malo :)

Pa i oni to znaju :lol:

Samo nije svakom sve izvodljivo

Razliciti metabolizmi, navike...godine

Sa 20 godina sam i ja primenjivala tvoj sistem bez problema :aha:

Са 20 дијета ми није ни требала, а ти метаболизми, хормони код жена и пиво код мушкараца (нико се бре од ране не гоји :hahaha:), су сјајни, али сјајни изговори:mrgreen:. Реално само сам дошао да би указао на лицемерје везано за ову тему, а највећа подршка коју ја нудим је то да себи, а и Вама кажем истину у лице са којом свако треба да се суочи! Снагом воље све је могуће, а то ја као вишеструки повратник најбоље знам! Једино што сам овај пут донео одлуку (коју раније нисам) да од сада нема теорије (па макар не јео ништа) да себи дозолим толике кг вишка!
Драги моји захебите разно разне преваранте који се обогађују на Вашој малодушности, донесите одлуку и не правите компромисе, али пре тога размислите да ли Ви уопште желите да будете мршавији! Срећно!

Са 20 дијета ми није ни требала, а ти метаболизми, хормони код жена и пиво код мушкараца (нико се бре од ране не гоји :hahaha:), су сјајни, али сјајни изговори:mrgreen:. Реално само сам дошао да би указао на лицемерје везано за ову тему, а највећа подршка коју ја нудим је то да себи, а и Вама кажем истину у лице са којом свако треба да се суочи! Снагом воље све је могуће, а то ја као вишеструки повратник најбоље знам! Једино што сам овај пут донео одлуку (коју раније нисам) да од сада нема теорије (па макар не јео ништа) да себи дозолим толике кг вишка!
Драги моји захебите разно разне преваранте који се обогађују на Вашој малодушности, донесите одлуку и не правите компромисе, али пре тога размислите да ли Ви уопште желите да будете мршавији! Срећно!

Aaaaaaaa :idea:....doso si da nam otvoris oci.

Pa fala vi, al neje trebalo, vidimo mi, neko sa oci a neko s naocare :cistinaocare:

Ne vidim to licemerje,i koji se to prevaranti obogacuju na nasoj malodusnosti? Prodavci hrane?:think:

P.S. Hormoni kod zena, a pivo kod muskaraca.......hoces da kazes da zene pivo ne goji :think:...i mi smo kolektivno stigli do tog zakljucka na Beer festu :lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back