mene ne, ja sam ženamene goje hormoni

...ma da, samo se ti teši....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene ne, ja sam ženamene goje hormoni

...ma da, samo se ti teši....

Bre Afro
Vidis da gosn Korleone kaze da je to tako

A što sam ja nekad bila pivopijaaa, sad kad bih popila kao što sam mogla nekad, skupljali bi ste me po ulici.
Nije da se hvalim
A što imam upalu mišića, sva sam kao na iglama.
Večeras ću malo da razbijem sa nekim vežbicama, samo da dečko ode na posao.

Aaaaaaaa....doso si da nam otvoris oci.
Pa fala vi, al neje trebalo, vidimo mi, neko sa oci a neko s naocare
Ne vidim to licemerje,i koji se to prevaranti obogacuju na nasoj malodusnosti? Prodavci hrane?
P.S. Hormoni kod zena, a pivo kod muskaraca.......hoces da kazes da zene pivo ne goji...i mi smo kolektivno stigli do tog zakljucka na Beer festu

!
!

...ma pusti ti njega šta on priča...lako mu je sa 20 godina da se ovuda hvali,
ja kad sam imala i 20 i još toliko nisam držala dijetu, i šta sad, nismo svi isti,
al to ne znači da sad treba ovde da ove mlade cure kritikujem, kao šta ćete vi
na dijete..ja sam ovo, ono...
 Gladne zzene na gomili, pa to ti je ravno samoubistvu!
Gladne zzene na gomili, pa to ti je ravno samoubistvu! 
Ниси пратила рекао сам да ми са 20 дијета није ни требала, сада ми треба зато што имам ихај више од 20 и зато што сам ждрао и нисам радио на себи, ал ето пре 2 месеца рекао, е неш га мајчин сине више, и ћао/здраво!
Мсм немо се љутите, поента је да највећа помоћ треба да будемо сами себи, то ми је била једина намера!

...moguće da mi je to promaklo...
...slažem se uglavnom preterivanjem dobijemo taj višak koji nam posle zadaje muke, ali
eto ja baš nisam nešto više jela nego što sam jela pre godinu ipo dana...mada kod mene
nije baš kao kod devojaka prirodno usporen metabolizam....tako da se ja trenutno borim
da povratim rad štitne žlezde i uz vežbe i smanjenu ishranu, vratim i normalnu kilažu...
...jeste tačno je da je sve u glavi..ali eto ja prva nisam karakter ili bolje rečeno teško
se navikavam da ne jedem u pola noći..jedva sam prihvatila činjenicu da ne mogu više
da slistim Milku od 300g..ma ni od 100g..i da očekijem da se ništa ne odrazi na kilažu..
...dobronamerni savetu su uvek dobro došli...
 , ал више неће да може!
, ал више неће да може!

...znaš kako ja više ne patim za milkom ni bilo kojim grickalicama, ne kupujem ih
i tako sam rešila taj problem..kad nema, onda nema šta da me mami...kad prođe
ovaj period...mislim da će moći da bude puna kuća slakiša, a da me ne dotakne
ni najmanje....
....tačno je rekoh već sve je u glavi i želji da se vratiš u normalu...

zgreši.
 zgreši. 

Ето како смо се лепо сложили, а мене плашили да са "жена" жив не можеш изаћи, мада госпоџа Круела делује захебано
Поз

, hvala, od sad cu da budem
, hvala, od sad cu da budem 

Mozda samo tako delujem...ali nisam
Samo mi je zlo od padobranaca koji upadnu ovde i krenu da "prosipaju pamet" a nemaju pojma sa mi ne pijemo sredstva za mrsavljenje, da se trusdimo, zaista...a imamo muke sa motivacijom i karakterom...pa sta?
Da nemamo ne bismo bile (i kukale) ovde.
kad bi se tako resavao poroblem sto neko dodje i kaze mi : Ti nisi karakter, a moras da budes! ...A ja kazem: "Aaa nisam znala, hvala, od sad cu da budem
i ja budem karakter.....de bi mi kraj bio.
Zato moji postovi zvuce tako. Bez lose namere...
Volimo mi dobronamerne...al znas ono...sa predavanjem krenes malo po malo. Sto kaze Pipi...pazljivo sa gomilom gladnih zena
Inace ja sam jos uvek na UN dijeti , a dokle cu ne znam...ali potvrdjeno jutros 2 kg manje

A što bi nas neko vezivao za radijator?
Mi nismo mazohisti, pa ne volEmo da nas vezuju...
I ko kaže da nema rezultata-malo li je u mojim godinama skinuti 9 kg?
sve ste vi u pravu, ali nas pustite bwe da se batrgamo kako znamo i umemo...
To ti je isto kao kad odeš na nepušački kutak pa kreneš ljudima da soliš pamet kako pušenje nije zdravo-nije i nema pušača koji to ne zna-svi znaju i bolje od tebe koliko je to štetno, ali je teško boriti se protiv bolesti zavisnosti...
jedne sam se rešila-pušenja, kao i Cruella, negde u isto vreme smo...
sad opet zajedno pokušavamo da se rešimo i bede zvane višak kilograma-i uspećemo i u tome-svaka na svoj način!!!
 kao sto kazes svaka na svoj nacin..tako i svako na svoj nacin daje podrsku za dijetu..ako vam se ne dopada grublji..citaj efikasniji rigorozniji pristup..vi ga zaobidjite i idite linijom manjeg otpora
kao sto kazes svaka na svoj nacin..tako i svako na svoj nacin daje podrsku za dijetu..ako vam se ne dopada grublji..citaj efikasniji rigorozniji pristup..vi ga zaobidjite i idite linijom manjeg otpora