Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hmmm,sinoć jela kokice, pila vodu i pojela malo nekog čokoladnog krema, napravila drugaricina mama... unutra bademi, lješnici i orasi i višnje....oooooo... oče, griješila sam. :D

danas nisam stigla doručkovati,a ručala sam tanjir paprikaša. kasnije pojela pola jabuke i 4 bajadere.
prošetala sam, čisto da se malo pokrenem...
petak je,a ja ostajem ćiku. :D

:lol:
A što sam ja nekad bila pivopijaaa, sad kad bih popila kao što sam mogla nekad, skupljali bi ste me po ulici.
Nije da se hvalim :p
A što imam upalu mišića, sva sam kao na iglama.
Večeras ću malo da razbijem sa nekim vežbicama, samo da dečko ode na posao.

Aaaaaaaa :idea:....doso si da nam otvoris oci.

Pa fala vi, al neje trebalo, vidimo mi, neko sa oci a neko s naocare :cistinaocare:

Ne vidim to licemerje,i koji se to prevaranti obogacuju na nasoj malodusnosti? Prodavci hrane?:think:

P.S. Hormoni kod zena, a pivo kod muskaraca.......hoces da kazes da zene pivo ne goji :think:...i mi smo kolektivno stigli do tog zakljucka na Beer festu :lol:

Нема потребе за захваљивањем, ово је мисија добре воље;)!

Нема лицемерја у томе што причате о дијетама, а мало, мало па их кршите у фазону, е само данас, е само сад, е само још ово парче торте (па слава је, па рођендан је .............) е од сутра ћу, е ова месна дијета је страва .........................

Ко се богати па разно разни продавци зелених и осталих кафа, турбо шланкова, слим фит јогурата и чајева, стручних часописа о дијетама ..................... ел треба још!

Ово за пиво и хормоне је главни изговор жена/мушкараца због чега имају вишак кг, нико да каже волем да једем и претерујем у томе!:dontunderstand:

.................. Ал свеједно отворио не отворио очи намера ми није била лоша, само сам хтео да Вам кажем да је све могуће, ако се ИСКРЕНО ЖЕЛИ, и да је кључ у глави сваког од нас, извинте на сметњи!:mrgreen:

...ma pusti ti njega šta on priča...lako mu je sa 20 godina da se ovuda hvali,
ja kad sam imala i 20 i još toliko nisam držala dijetu, i šta sad, nismo svi isti,
al to ne znači da sad treba ovde da ove mlade cure kritikujem, kao šta ćete vi
na dijete..ja sam ovo, ono...:think:

Ниси пратила рекао сам да ми са 20 дијета није ни требала, сада ми треба зато што имам ихај више од 20 и зато што сам ждрао и нисам радио на себи, ал ето пре 2 месеца рекао, е неш га мајчин сине више, и ћао/здраво!

Мсм немо се љутите, поента је да највећа помоћ треба да будемо сами себи, то ми је била једина намера!

Ниси пратила рекао сам да ми са 20 дијета није ни требала, сада ми треба зато што имам ихај више од 20 и зато што сам ждрао и нисам радио на себи, ал ето пре 2 месеца рекао, е неш га мајчин сине више, и ћао/здраво!

Мсм немо се љутите, поента је да највећа помоћ треба да будемо сами себи, то ми је била једина намера!

...moguće da mi je to promaklo...:ok:
...slažem se uglavnom preterivanjem dobijemo taj višak koji nam posle zadaje muke, ali
eto ja baš nisam nešto više jela nego što sam jela pre godinu ipo dana...mada kod mene
nije baš kao kod devojaka prirodno usporen metabolizam....tako da se ja trenutno borim
da povratim rad štitne žlezde i uz vežbe i smanjenu ishranu, vratim i normalnu kilažu...
...jeste tačno je da je sve u glavi..ali eto ja prva nisam karakter ili bolje rečeno teško
se navikavam da ne jedem u pola noći..jedva sam prihvatila činjenicu da ne mogu više
da slistim Milku od 300g..ma ni od 100g..i da očekijem da se ništa ne odrazi na kilažu..
...dobronamerni savetu su uvek dobro došli...:think:

...moguće da mi je to promaklo...:ok:
...slažem se uglavnom preterivanjem dobijemo taj višak koji nam posle zadaje muke, ali
eto ja baš nisam nešto više jela nego što sam jela pre godinu ipo dana...mada kod mene
nije baš kao kod devojaka prirodno usporen metabolizam....tako da se ja trenutno borim
da povratim rad štitne žlezde i uz vežbe i smanjenu ishranu, vratim i normalnu kilažu...
...jeste tačno je da je sve u glavi..ali eto ja prva nisam karakter ili bolje rečeno teško
se navikavam da ne jedem u pola noći..jedva sam prihvatila činjenicu da ne mogu više
da slistim Milku od 300g..ma ni od 100g..i da očekijem da se ništa ne odrazi na kilažu..
...dobronamerni savetu su uvek dobro došli...:think:

Досада и депресија су највећи убица воље и мотива, али треба човек да се натера да пронађе мотив!
Мени Милка није била проблем, ал зато највећа могућа кутија сладоледа у 11 увече док си дланом о длан :dash:, ал више неће да може!:D
Натерајте се да будете карактер, резултати ће Вам бити много већа сатисфакција, него што ће бити патња за "Милком":D

...znaš kako ja više ne patim za milkom ni bilo kojim grickalicama, ne kupujem ih
i tako sam rešila taj problem..kad nema, onda nema šta da me mami...kad prođe
ovaj period...mislim da će moći da bude puna kuća slakiša, a da me ne dotakne
ni najmanje....
....tačno je rekoh već sve je u glavi i želji da se vratiš u normalu...:ok:

...znaš kako ja više ne patim za milkom ni bilo kojim grickalicama, ne kupujem ih
i tako sam rešila taj problem..kad nema, onda nema šta da me mami...kad prođe
ovaj period...mislim da će moći da bude puna kuća slakiša, a da me ne dotakne
ni najmanje....
....tačno je rekoh već sve je u glavi i želji da se vratiš u normalu...:ok:

Ето како смо се лепо сложили, а мене плашили да са "жена" жив не можеш изаћи, мада госпоџа Круела делује захебано:think:
Поз:)

...baš tako Elli;)
...dobro jutro....ja pijem nes pa ću klasično musli i mleko...šta ću za ručak
nemam pojma ne kuvam ga ja danas idem na ručak...mada znam da neće
biti ništa jako, teško, masno...tomao se tako ne sprema...savršeno za
dijetu;)

Ето како смо се лепо сложили, а мене плашили да са "жена" жив не можеш изаћи, мада госпоџа Круела делује захебано:think:
Поз:)

Mozda samo tako delujem...ali nisam :lol:

Samo mi je zlo od padobranaca koji upadnu ovde i krenu da "prosipaju pamet" a nemaju pojma sa mi ne pijemo sredstva za mrsavljenje, da se trusdimo, zaista...a imamo muke sa motivacijom i karakterom...pa sta?

Da nemamo ne bismo bile (i kukale) ovde.

kad bi se tako resavao poroblem sto neko dodje i kaze mi : Ti nisi karakter, a moras da budes! ...A ja kazem: "Aaa nisam znala :eek:, hvala, od sad cu da budem :idea:

i ja budem karakter.....de bi mi kraj bio.

Zato moji postovi zvuce tako. Bez lose namere...
Volimo mi dobronamerne...al znas ono...sa predavanjem krenes malo po malo. Sto kaze Pipi...pazljivo sa gomilom gladnih zena:lol:

Inace ja sam jos uvek na UN dijeti , a dokle cu ne znam...ali potvrdjeno jutros 2 kg manje :D

A što bi nas neko vezivao za radijator?
Mi nismo mazohisti, pa ne volEmo da nas vezuju...
I ko kaže da nema rezultata-malo li je u mojim godinama skinuti 9 kg?
sve ste vi u pravu, ali nas pustite bwe da se batrgamo kako znamo i umemo...
To ti je isto kao kad odeš na nepušački kutak pa kreneš ljudima da soliš pamet kako pušenje nije zdravo-nije i nema pušača koji to ne zna-svi znaju i bolje od tebe koliko je to štetno, ali je teško boriti se protiv bolesti zavisnosti...
jedne sam se rešila-pušenja, kao i Cruella, negde u isto vreme smo...
sad opet zajedno pokušavamo da se rešimo i bede zvane višak kilograma-i uspećemo i u tome-svaka na svoj način!!!

Mozda samo tako delujem...ali nisam :lol:

Samo mi je zlo od padobranaca koji upadnu ovde i krenu da "prosipaju pamet" a nemaju pojma sa mi ne pijemo sredstva za mrsavljenje, da se trusdimo, zaista...a imamo muke sa motivacijom i karakterom...pa sta?

Da nemamo ne bismo bile (i kukale) ovde.

kad bi se tako resavao poroblem sto neko dodje i kaze mi : Ti nisi karakter, a moras da budes! ...A ja kazem: "Aaa nisam znala :eek:, hvala, od sad cu da budem :idea:

i ja budem karakter.....de bi mi kraj bio.

Zato moji postovi zvuce tako. Bez lose namere...
Volimo mi dobronamerne...al znas ono...sa predavanjem krenes malo po malo. Sto kaze Pipi...pazljivo sa gomilom gladnih zena:lol:

Inace ja sam jos uvek na UN dijeti , a dokle cu ne znam...ali potvrdjeno jutros 2 kg manje :D

Cruella, baš si lepo objasnila situaciju i karakter većine nas. Ako nekome i posle ovoga nešto nije jasno, onda znači da uopšte ne čita naše postove, nego samo dolazi da nas nervira.
Važno da smo tu uvek mi, mala družina koja se razume međusobno.

Ja sam juče bila dobra, jela fitnes mix sa integralnim pirinčem za ručak, užinu i večeru.. a možda ću i danas. Kupila sam 4 pakovanja kad je bilo na sniženju. Trebalo je još. Izgleda da se slabo prodaje (a i ovde su neki izjavili da im se ne sviđa), pa će valjda opet uskoro biti. Mada, sad baš ima svega i svežeg što tu dođe pa mogu i sama da ga napravim. Jedino što nemam uvek vremena.
Nego mene nešto zatežu butine sa zadnje strane... da li je moguće da je to od nekoliko čučnjeva koje sam radila ovih dana? Ako jeste, jako sam ponosna i nastavljam. A i ako nije - nastavljam! :brus:

ama ne čitaju uopšte-to su predrasude-aha, one su na dijeti, mora da se izgladnjuju i piju tablete, ajde da im kažem da to ništa ne valja-gde bre muškarci da se udubljuju u čitanje naših postova:)
kako si Bi?
Ja sam još bolesna, šmrljam i kašljem grozno

Dobro jutro dijetalke! Što sam se fino naspavala :)
Sinoć sam sređivala komplet stan, usisavala, ribala, peglala...
posle toga sam se okupala i sručila se u krevet, nisam mogla ni da pomislim na vežbanje.
E moram da vas pitam, koliko često brišete prašinu? Ja u ovom stanu moram bukvalno svaki dan,
a nikad nisam tako radila, nego dva puta nedeljno. Imam neki bež sto i komodu, mnogo su lepi al se
prašina skuplja ko nenormalna, opšte ne znam šta da radim.

Za doručak spremam kajganu od jednog jajeta (na kap ulja, samo da se ne lepi), i jogurt

edit: inače slažem se sa vama, ljudi su puni predrasuda, vide reč dijeta u naslovu teme i odmah paljba...
al ne damo se mi :D

A što bi nas neko vezivao za radijator?
Mi nismo mazohisti, pa ne volEmo da nas vezuju...
I ko kaže da nema rezultata-malo li je u mojim godinama skinuti 9 kg?
sve ste vi u pravu, ali nas pustite bwe da se batrgamo kako znamo i umemo...
To ti je isto kao kad odeš na nepušački kutak pa kreneš ljudima da soliš pamet kako pušenje nije zdravo-nije i nema pušača koji to ne zna-svi znaju i bolje od tebe koliko je to štetno, ali je teško boriti se protiv bolesti zavisnosti...
jedne sam se rešila-pušenja, kao i Cruella, negde u isto vreme smo...
sad opet zajedno pokušavamo da se rešimo i bede zvane višak kilograma-i uspećemo i u tome-svaka na svoj način!!!

Pa znas nije u redu da sede par zena na kafici u ubedjuju se kako nisu zgresile sto ce pojesti pola torte..jer je greota se baci..a tako je dobro ispala:lol:kao sto kazes svaka na svoj nacin..tako i svako na svoj nacin daje podrsku za dijetu..ako vam se ne dopada grublji..citaj efikasniji rigorozniji pristup..vi ga zaobidjite i idite linijom manjeg otpora;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back