Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja se sećam da si ti jednom napisala da si obukla neku trenerku veličine 38 !! a ja te zamišljam sa 120 kg, dobro, bar 90 :zag:

....nemam bre kakvih 90...imam 69, ustvari to je bilo kad sam se zadnji put merila,
a od tad se dosta toga promenilo..možda sam skinula jedno 2kg još....a trebalo bi
bar još toliko :think:

Ahahaha, Affro je k'o moja mama:
"Ugojila sam se kao prase, imam 60kg, a u srednjoj školi sam imala 56kg". Stvarno je strašno kad za 40 godina nabaciš 3-4 kilograma. :lol:

....ahahahah...slatko si me nasmejala...ali ja sam u srednjoj imala jaaaakoooo malo
kilograma i nebi bilo dobro da ih imam toliko, ali bi volela da imam maximum 60-62:heart:

dakle vratila sam se od kuće, bila tamo 5 dana, doručkovala eklere i minjone i masne bureke, večerala pice, palačinke, gibanice i na vagu ne smem da stanem: I
garant sam ne samo vratila nego i dodala kilograme, ljuta sam na sebe jer sam preterivala do krajn jih granica

ja upravo razmishljam kako ne mogu dochekati da dobijem, pa da izgubim i taj jadni izgovor pms-a kojim opravdavam ovonedeljno divljanje po frizideru i odtalim kuhinjskim delovima:evil:
a kad smo kod bureka, reche mi tata da ce nam sutra zahvalna pekarka poslati tepsiju:vudu:

Meni se uveče otvori apetit, pa ne znam šta je dosta. Nikako to da prevaziđem. Jedino da legnem čim dođem s posla. A ne mogu, kad moram da radim... a spava mi se. Nemam problema sa spavanjem, uvek bih mogla još.

Sofffy, sad sigurno još spavaš, a što piješ nes tako kasno, bolje jogurt ili mleko kao Afro...

Ja, kao što sam i obećala sinoć, jutros lubenicu i sad kafu... posle će biti čorba za ručak... na poslu sam ostavila breskve za užinu, ali to će mi biti malo, ništa konkretno, ipak mora da se pojede neko parče 'leba, sira, mesa, jaje... ima svega pa ću nešto smisliti. Radim i vežbe, ali sam na jako malom broju.. trbušnjaci 20-ak, čučnjevi 10-ak...

Afro, isla sam do one radnje sportske opreme... imaju stepere, i to tri vrste... obicni sto mu papucice idu samo gore-dole, onaj kojem se krecu i u stranu, i takav sa sipkom i rukohvatom
cijene su im 4000 i 6000dinara
zena za kasom je bila jako zauzeta i cijene mi je procijedila kroz usne dok je govorila koliko je umorna i iznurena od posla... tako da je rekla da je ovaj sa rucicama jeftiniji

moj je ovaj skuplji, sa papucicama koje idu u stranu, bez rukohvata, vec samo gumenim trakama koje sluzeza jacanje ruku.... iako mi je malo nelogicno da on bude skuplji, ali ona je tako rekla

to je radnja pri vrhu bulevara, jedna tramvajska stanica prije ustanicke

Meni se uveče otvori apetit, pa ne znam šta je dosta. Nikako to da prevaziđem. Jedino da legnem čim dođem s posla. A ne mogu, kad moram da radim... a spava mi se. Nemam problema sa spavanjem, uvek bih mogla još.

ako vjezbas, onda jedi ili meso ili bjelance za veceru
meni su rekli da mi je bolje pojesti citav batak bez kozice u devet navece, nego neki hljeb i sir

ja sam sinoc treniraka
20min bajs+20min steper+ cucnjevi iz dva navrata radjeni
malo sam posustala kod istezanja, pa sam tiih deset minuta sjedila na tepihu i odmarala se: )

skupila petlju,izmerila se jutros i nisam se ugojila ni grama za ovih nekoliko dana, a jela sam ljudi moji koliko sam jela ali sam se kretala, tri puta uz brdo, nizbrdo, do grada i nazad
sad mi je lakše, mnogo mi je lakše : )

ako vjezbas, onda jedi ili meso ili bjelance za veceru
meni su rekli da mi je bolje pojesti citav batak bez kozice u devet navece, nego neki hljeb i sir

ja sam sinoc treniraka
20min bajs+20min steper+ cucnjevi iz dva navrata radjeni
malo sam posustala kod istezanja, pa sam tiih deset minuta sjedila na tepihu i odmarala se: )

ova vežba mi se sviđa :super:

To - proteini za večeru se stalno provlači ovuda i uvek uz vežbe. Pa ja ne mogu da kažem da vežbam, tih par trbušnjaka ili čučnjeva ja ne bih nazvala vežbanje. Ipak verujem da je čak i bez vežbi bolje jesti meso nego keks... :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back