Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma znam keva jede nocu pa ubija,jos se cudi sto ne moze spava:dash::lol:e necete verovati ja posle par zalogaja osetim sitost:worth:samo vise malih obroka i pre svakog casa 2 tecnosti:ok:

Ja bar mogu da spavam. I uvek bih mogla još malo...
ma to što mi jedemo, uopšte nije glad ni potreba, nego nedisciplina. Zasitim se i ja posle par zalogaja, ali volem da jedem :heart:
Ipak se trudim da to sve bude u nekim granicama.... nekad mi uspeva, nekad ne... ali opet je bolje nego da uopšte ne pokušavam.

ma samo ubedi sebe da možeš i onda možeš
muž ti nije tu, deca nisu više mala, daj sebi malo oduška i možeš bar na bazen-to ti oduzme oko sat vremena u toku dana
odoh na pijac, treba štogod i ručati danas, kuckamo se kasnije:bye:

Ja došla sa bazena, a ovde se u međuvremenu niko nije ni pojavio. ;)
Bilo je lepo, samo malo dosadno.... ja preplivala bazen 10-ak puta, pogledam na sat, a ono prošlo jedva 15 minuta... Jedva sam provela sat vremena tamo. Ali sve vreme sam plivala.
A potpuno sam van dešavanja. Nisam ponela fen, rešila ja, kao neću kvasiti kosu.. aha, kad bi moglo. Nisam ponela ni papuče, ali to je bilo manje zlo nego nedostatak fena. Posle sam stavila kapuljaču na glavu i otišla na pijacu. Malo su me čudno gledali, a i tu imam prednost četrdesetih godina, jer me baš briga šta neko, naročito nepoznat, misli....
A pijaca skupa... paradajza nema ispod 100 dinara, samo neki polutruli za 50 dinara. Kako je na vašim pijacama?

....evo da se ja upišem, jutros popila nes i pojela musli, pa otišla čak do Zemuna,
tamo malo šetala, pa sa prijateljicom popila još jedan nes....onda sam prošla
pored jedne pekare gde me je privukao neki lep ražani hleb sa celim semenkama
suncokreta...kupila to i na pola puta do pijace shvatila da ja imam svašta nešto
kod kuće.....kupila još jogurt, i evo me sada stavila malo bećarca i imam neke
krmenadele...jedna će biti sasvim dovoljna uz to...

.....jeste slažem se Bi, mi jesmo sebi najveći neprijatelji...treba velika samodisciplina,
da bi se izbegli svi izazovi koji "prete iz frižidera"...:think:

....evo da se ja upišem, jutros popila nes i pojela musli, pa otišla čak do Zemuna,tamo malo šetala, pa sa prijateljicom popila još jedan nes....onda sam prošla
pored jedne pekare gde me je privukao neki lep ražani hleb sa celim semenkama
suncokreta...kupila to i na pola puta do pijace shvatila da ja imam svašta nešto
kod kuće.....kupila još jogurt, i evo me sada stavila malo bećarca i imam neke
krmenadele...jedna će biti sasvim dovoljna uz to...

.....jeste slažem se Bi, mi jesmo sebi najveći neprijatelji...treba velika samodisciplina,
da bi se izbegli svi izazovi koji "prete iz frižidera"...:think:

hahaha, čak do Zemuna.... da si išla peške pa da kažeš.... Ja sam malo na periferiji Zemuna i uvek mi je izazov da odem peške do centra. A treba mi jedno 40 minuta. Baš lepa šetnja, jel? Samo što nikad nisam raspoložena da odvojim toliko.... A išla sam kad su bili oni štrajkovi GSB i neke blokade.... kad se mora, može se...

hahaha, čak do Zemuna.... da si išla peške pa da kažeš.... Ja sam malo na periferiji Zemuna i uvek mi je izazov da odem peške do centra. A treba mi jedno 40 minuta. Baš lepa šetnja, jel? Samo što nikad nisam raspoložena da odvojim toliko.... A išla sam kad su bili oni štrajkovi GSB i neke blokade.... kad se mora, može se...

...a ja na drugom kraju grada, pa preko vode....toliko daleko peške ne mogu, ali sam
lepo parče prošetala...a onda opet malo po B.B....ma sve je bolje nego ništa, lepše
se osećam....
...nego, nešto sam primetila da je počeo naglo da mi slabi vid...do pre mesec dana ili
čak i kraće, sam videla najsitnija slovca, mogla sam da udenem konac u iglu bez
problema..na daleko nisam ali za to imam naočare...i sad me ovo baš zabrinulo, samo
zato što se pojavilo odjednom....idem u ponedeljak kod lekara pa ću tražiti uput za
očnog...možda ću morati da nosim naočare stalno, al' dobro neka je to to, nemam
ništa protiv, godine čine svoje...:think:

...a ja na drugom kraju grada, pa preko vode....toliko daleko peške ne mogu, ali sam
lepo parče prošetala...a onda opet malo po B.B....ma sve je bolje nego ništa, lepše
se osećam....
...nego, nešto sam primetila da je počeo naglo da mi slabi vid...do pre mesec dana ili
čak i kraće, sam videla najsitnija slovca, mogla sam da udenem konac u iglu bez
problema
..na daleko nisam ali za to imam naočare...i sad me ovo baš zabrinulo, samo
zato što se pojavilo odjednom....idem u ponedeljak kod lekara pa ću tražiti uput za
očnog...možda ću morati da nosim naočare stalno, al' dobro neka je to to, nemam
ništa protiv, godine čine svoje...:think:

e kad je bilo kad sam to mogla....godine su prošle....
sad ne vidim ništa bez naočara, umor, rad na kompjuteru, godine...

a možda si previše na forumu :zper:
Meni to, definitivno škodi, mislim, mom poslu... ali volim
Sat vremena ka forumu ni ne osetim, a sat plivanja nikako da prođe

...ništa nije nemoguće...:heart:
...e tako ja, sve mi dugačko vreme, kad je nešto drugo u pitanju, baš bi morala
da nađem načina da se odmaknem od kompa malo duže...bar kao danas...

Ja došla sa bazena, a ovde se u međuvremenu niko nije ni pojavio. ;)
Bilo je lepo, samo malo dosadno.... ja preplivala bazen 10-ak puta, pogledam na sat, a ono prošlo jedva 15 minuta... Jedva sam provela sat vremena tamo. Ali sve vreme sam plivala.
A potpuno sam van dešavanja. Nisam ponela fen, rešila ja, kao neću kvasiti kosu.. aha, kad bi moglo. Nisam ponela ni papuče, ali to je bilo manje zlo nego nedostatak fena. Posle sam stavila kapuljaču na glavu i otišla na pijacu. Malo su me čudno gledali, a i tu imam prednost četrdesetih godina, jer me baš briga šta neko, naročito nepoznat, misli....
A pijaca skupa... paradajza nema ispod 100 dinara, samo neki polutruli za 50 dinara. Kako je na vašim pijacama?

lepo sam ti rekla da ti ne treba više od sat vremena-mnogima to jeste dosadno, ali ja sam plivanje uvek volela, prebiraš na miru po svoijm mislima, sećanjima, praviš planove-uvek se nečim može ispuniti vreme

lepo sam ti rekla da ti ne treba više od sat vremena-mnogima to jeste dosadno, ali ja sam plivanje uvek volela, prebiraš na miru po svoijm mislima, sećanjima, praviš planove-uvek se nečim može ispuniti vreme

Samo plivanje jeste lepo, ali sat tamo, u najboljem slučaju sat u odlasku i povratku, još neko vreme dok se osuši kosa (što sam ja danas uštedela), potroši se 2,5 - 3 sata. Ali neka, potroši se i ovako na nešto beskorisno.
Kad malo bolje razmislim, potpuno sam prestala da gledam TV, što je dobro, mislim da ništa ne propuštam. Malo se razonodim ovde sa vama na forumu i to mi je dovoljno, pa ne mogu baš ne prestano da radim.

Samo plivanje jeste lepo, ali sat tamo, u najboljem slučaju sat u odlasku i povratku, još neko vreme dok se osuši kosa (što sam ja danas uštedela), potroši se 2,5 - 3 sata. Ali neka, potroši se i ovako na nešto beskorisno.
Kad malo bolje razmislim, potpuno sam prestala da gledam TV, što je dobro, mislim da ništa ne propuštam. Malo se razonodim ovde sa vama na forumu i to mi je dovoljno, pa ne mogu baš ne prestano da radim.

...ja samo volim da gledam jutarnji na StudiuB...sve posle toga me gnjavi,
ponekad kad naletim na neku finu putopisnu emisiju to me okupira, kad ne mogu
da budem tamo negde, bar da vidim kako neki ljudi žive...i volim da gledam tenis,
naročito ovu "našu decu"...sad me ćerka zove da pita jel' moguće da igra Nole u
Areni, a ja neću ići da ga gledam....pa normalno da je moguće, skupe karte za
to...ustvari mislim da su skupe...nemam pojma...

Drage moje, evo mene još na poslu, danas sam pojela samo kesicu običnih grisina i dve neskafe....
A kod kuće nema ništa kuvano, deci sam rekla jutros da kupe sebi pljeskavice za ručak...
Ja ću sebi spremiti dva jajeta na oko i malo paradajza kao salatu i dosta...

Dok ja stignem kući, meć će se već zavrišiti..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back