Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma znam, ali mogla sam još da smršam, a ne da idem opet ispočetka...
ok, nije baš ispočetka, al me nervira što tako radim, ko da sam neka nezrela klinka i ko da ne poznajem svoj organizam

:zag: šta da ti kažem, sve znam... tako se teško skine, a tako lako nabaci

Ja doručkovala dinju. Ručaću riblju čorbu.... držim se, ne skidam, ali ni ne dobijam

na režim od danas, ne od ponedeljka!!!!!!!!
usvinjila sam se grozno, stomak mi je kao da sam sedmi mesec i sva sam otekla
i što radim sebi ovakve stvari kad znam kako će to da se završi:dash::dash::dash:
a baš sam bila lepo smršala i lepo sam izgledala i sad treba da se borim opet ispočetka
zbog dve-tri nedelje, a nisam ni uživala u tome
baš sam budala:dash::dash: i strašno sam ljuta na sebe:besna::besna::evil::evil:

Nemoj da se nerviras :zag: Ti bar nisi vratila sve kao ja.

Ja tako zadnjih 6 godina...vec sam digla ruke.:(

Dobro jutro, ovde ceo dan nema nikoga....
ja došla da se požalim da sam sinoć dotakla dno...
Bio mi brat, pa smo lepo večerali riblju čorbu, sa hlebom i salatom što bi trebalo da bude sasvim dovoljno. E, onda smo gledali njegove slike sa letovanja, pa uz to grickali čipseve, grisine, kikiriki, pa kad smo to pojeli, onda smo još smlatili čokoladu od 300 grama. Jeste nas bilo petoro... ali... moj udeo u tome je bio prevelik :rumenko::mrgreen:
Umesto da sad najviše pazim pred odlazak na more, ja ću da se upropastim...

....dobar dan....
....nisam se baš skoro upisala ovde.....
....juče večerala 2 španske pite...pa posle opet pojela još jednu:rumenko:i puno
kajsija....
....jutros doručkovala kajsije (nema više sve sam ih smazala:rumenko:), pijem
nes...a za doručak/ručak imam još onih pitica, pa ću pojesti 2-3 komada i
dosta....možda skuvam neku čorbicu ako me ne bude mrzelo, al' već vidim da
hoće...loše sam spavala ili bolje rečeno nikako nisam spavala, namučila sam se
strašno.....(uživajte dok vas ne snađu ove muke)...:dash:

Zdravo dijetalke
Ja sam se na moru ocekivano ugojila, posto smo obisli sva moguca mesata i svuda smo overili klopu, a na dijetu ili bolje receno da smanjim klopu cu kad pocnem da radim
U utorak
Najlakse je drzati se dijete kad imas neki ustaljen ritam kao ja na poslu, pa onda lepo se drzim toga
A ovako.... sve znate

I ja sam sigurna da ću na moru da se ugojim. Imam popupansion u Tunisu i kažu da je doručak, onako, uobičajen, ali da za večeru bude raznih lepih stvari: riba, salata, piletine, nekih njihovih specijaliteta, a ja sve volim da probam kad mi se pruži prilika... tako da ... šta bude biće.
Danas sam doručkovala 2 kriške dinje, pa sam pred odlazak u grad pojela jedan mali sendvič sa ella sirom i pilećim prsima, a onda sam hodala sa manjim prekidima nekih 4-5 sati... sad ću da pojedem čuveni kupus koji je na repertoaru već danima... :whistling:

AAAAA ljudi taman sam lepo odrzhavala neki rezhim ishrane, normalno se hranila i onda sam zaredjala 5 dana da sam kao iz inata jela apsolutno sve i unosila od 2500 do 3000 cal dnevno... I vec osecam da mi je se natalozhilo salo na stomaku, postajem depresivna....
Btw koji alkohol je najmanje kalorichan? Da ne govorim koje sam kolichine piva unela...

krećem od sutra sa nekom novom dijeticom iz blic žene...
lepo struktuirani obroci, glavna caka je užina od dinje ili lubenice....
pribavila namirice, nema ništa posebno da se pribavlja i krećem od sutra...
cruella, mislim da bi se i tebi dopala, iam svega i mesa i povrća i ribe

Hahahh, pa ima oko 100 do 150 cal mladi...Ja za svaki sluchaj rachunam uvek 150cal..:P Obozhavam da jedem sir pa zato pitam...A nisam znala da je drugachiji nachin proizvodnje, otvorile ste mi ochi. :))) Uvek sam se tripovala da je stari u stvari mladi koji stoji odredjeni period pa ostane bez vode poshto je mladi pun vode i zato u stvari i nije toliko kalorichan...Stvrdne se mladi posle odredjenog vremena pa me to zbunjuje. :D

e ćao Jeco, dobro došla :zag:

ja danas krenula sa tom novom dijetom iz blic žene
i ovako:
- za doručak sam jela malu crnu kiflu i jednu viršlu (treba pola viršle, al ovo su neke zakržljale pa sam pojela celu, a treba i parče crnog hleba, meni bilo zgodnije kifla, al spremila sam za naredne dane crni hleb)
- za užinu 100gr dinje
-za ručak: šolju supe(Quick), 150gr gilovanog pilećeg belog i zelenu salatu
- sad bih opet trebala da užinam 100gr.dinje...
nisam gladna,stalno ima nešto malo da se jede....
-za večeru je 80gr tunjevine, kriška crnog hleba i sveža paprika

Ja nisam uspela da doruckujem uopste iako sam ponela mali sendvic. Do kraja rada se pokvario, tj. mirisao je cudno pa sam ga bacila

I najela dam se slatkog kupusa ko prase kad sam stigla kuci...pojela sam i krisku dinje. Izem ti rezim ishrane :lol:
A sve mi se cini da me isto ceka i ubuduce :besan2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back