Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bila sa mamom na ručku, u hotelu Palas.
Nisam mnogo jela, malo predjela, čorba mi bila preljuta nisam mogla ni da je pojedem.
I za glavno jelo malo nekog mesa, i dosta salate.
Ali me zato posle brat vodio na sladoled u Meku, jer sam ja njemu pomogla da odabere
okvir za naočare.

Ali istrošiće se to, jutros sam od 11 na nogama, sad sam došla kući, pa onda opet izlazim...

edit: hvala na komplimentima, inače kupaćem je ovo trća sezona ali mi je omiljeni :)
Svake godine kupim neki novi, pa na kraju celo leto provedem u ovom :)

Šta te briga, lep je, a važno da se ti lepo osećaš u njemu. I nek imaš više komada, kad si celo leto na moru, treba.
Što se meni svidja to, što ideš sa mamom na ručak. Ja sam tako ponekad s mojom ćerkom, ali se to svodilo uglavnom na Mek, jer je ona još mala. Prošlog leta smo bile u dok smo tamo sedele čitale letak da ima happy hour u DM pa smo sačekale i pokupovale neke toaletne vode 2 za cenu 1, i još neke stvari sa silnim popustima...
Ovo uopšte nije tema za ovde :zcepanje:

ja sam danas zaboravila da ponesem ručak na posao:(
i onda da ne bi ždrala "pekaru" setila sam se da postoji na Kaleniću ona prodavnica "Taze" što ima kuvana jela i kupila 100gr slatkog kuvanog kupusa sebi za ručak
a oko 6 sam pojela jednu majušnu punjenu papriku, računam da to mesa što se mikroskopom traći u filu ne može da naškodi skrobnom danu.
I jela sam salatu, ogromne kolčine salate;crni luk, paradajz, paprika, krastavac,
Samo mi se desi da mi se uveče jede nešto slatko, onda uzmem neku kajsiju...

E, meni isto u toku dana kad me uhvati glad dodje da pojedem neko voće. Do sada sam se uzdržavala, ali mislim da je to pametnije i manje zlo, čak i ako nije po rasporedu za taj dan, nego nešto drugo, šta ja znam šta.
Lepo si se setila tog kupusa, a i ta paprika se uklopila...
E, a kad smo kod punjenih paprika, ja sam u Grčkoj jela paprike punjene samo pirinčom. Ali toliko su bile ukusne, stave oni neke začine, ma super su. Ali nisam mogla nigde da nadjem recept... Kupila sam i neki Grčki kuvar, pisala baš Grkinja, ali u njemu punjene paprike sa mesom, kao i mi što pravimo

znam, ali mislila sam generalno na veeelike samoposluge koje su mamipara sa svim svojim "akcijama" (glupe li reči za sniženje, još kad čujem tamnopute preprodavce po Zelenjaku kako viču "akcija").
Elem, u takve samiške ne možeš da uđeš bez desetak hiljada...
i ja više ne pravim te mesečne nabavke
kupujem samo najnužnije-tako vreme došlo, proći će jednom valjda....

Ma moj "posao" je super.
Zadužena sam za kuću i izdavanje soba...
Vodim računa kad koji gosti dolaze, odlaze, da im bude čista posteljina, sređene sobe... i to je to.
S obzirom na to da imamo 5 soba za izdavanje, usisivač i veš mašinu, moj posao nije težak :)
Dobro, naravno kuvam i sređujem kuću, ali to je već standardno.

A evo i mojih oblina, mada se ovde ne vidi moj fini uski struk, samo se vide ne baš fine butine, kukovi i jastuci :p :
P030710_1604-1.jpg

Shu, devojčice!!!!
super izgledaš:super:
nema tu više mnogo viška, sad treba da se baciš u more i da plivaš, plivaš,plivaš da se sve to zategne
sa istom kilažom izgledaće pet puta bolje kad se zategne od plivanja

ja čekam da odem na odmor i da se pojavi sunce koje liči na julsko pa da krenem sa plivanjem

znam, ali mislila sam generalno na veeelike samoposluge koje su mamipara sa svim svojim "akcijama" (glupe li reči za sniženje, još kad čujem tamnopute preprodavce po Zelenjaku kako viču "akcija").
Elem, u takve samiške ne možeš da uđeš bez desetak hiljada...
i ja više ne pravim te mesečne nabavke
kupujem samo najnužnije-tako vreme došlo, proći će jednom valjda....

u pravu si, nisam u prvom momentu shvatila da se odnosi ne sve hipermarkete...
kupi se mnogo više od neophodnog. I ispadne u stvari skupilje iako su pojedinačno stvari jetinije, mada ponekad i nisu
to sam ja definisala kad sma bila član oriflamea, pa te akcije: kupš 3 ili 5 stvari koje ti ne trebaju da bi na poklon dobila još jednu koja ti takodje ne treba.
A tamnoputi prodavci su me svojevremeno oduševili natpisom
AKCIJA
GAĆE
3 ZA 100

Devojke, samo da vam mahnem :cao: :D

Nemam vremena uopste, haos sa poslom, a putujem prekosutra popodne i ne znam dal cu ziva docekati. :confused:
Pakovanje jos nije ni u najavi :lol: Sreca pa je to samo 7 dana.
Na kraju cu da ponesem peskir i kupaci, a za ostalo me boli uvo:whistling:

Od dijete nista, jedem kad stignem, preskacem obroke, desava mi se da prvo sto pojedem bude u 5 popodne. ...al' proci ce i to.

Svaka vama cast kako se jos uvek drzite UN dijete. Meni kilaza stoji...bar se ne pomera, ako nista drugo

Zdravo Cruella, vidim ja tebe nema, baš te zajahali :(
što se tiče tog haosa u obrocima, nisam ni ja bolja, kao što kažeš često se dešava da doručkujem kad je vreme ručku, a ručam uveče kad stignem kući, još ako posle svega večeram, uopšte se ne čudim odakle mi ovaj višak kg-a.

...dobro veče devojke :D

...ja danas ručala u pola 12...posle oko 16h, popila jedan jogurt..usput kupila pola
kg kajsija..ali nisu baš zrele, tek po neka...i sve bi bilo super da me nije uhvatila
strašna glad....pojela sam neko pecivo koje mi ama baš nije trebalo...mogla sam
još jedan jogurt....:mrgreen:, a baš sam nešto bila zadovoljna danas kad sam
videla da se stomak polagano "topi":dash:

...ja sam svuda tražila taj grčki začin za salate, nekad ih je bilo u Tempu, sada
više nema nigde, doduše u Veru nisam bila..ako neka vidi neka javi....

e, sad ćete me naterati da odem do Vera, iako mi nikako nije usput. Ja sam se pre dve godine kad sam se vratila iz Grčke sa gorepomenutim kuvarom, tako žešće naložila na njihovu kuhinju, da sam do kraja sezone (a bila sam u Grčkoj od 12. do 22. septembra i imali polovinu lošeg vremena i u odlasku i u povratku naleteli na štrajk carinika - hvala agenciji Sabra što je to rešila na najmanje bolan način - ispostaviću im račun za ovu reklamu)... e vidi se da sam popila već dve čaše Malvazije (videti na dobro jutro, dobar dan, laku noć....).... o čemu sam pisala...
aha, Grčki kuvar... pravila sam svaki čas grčku musaku sa plavim patlidžanom i pasticio sa onim šupljim špagetima, grčku salatu, of kors.. to i sada pravim skoro svaki dan uz svako jelo ili bez jela i dzadziki salatu... i grčke baklavice....

Ma to ti je čuvena "mediteranska kuhinja" koju sad svi preporučuju kao najbolju i za zdravlje i za lep izgled i nema viška kilograma. I jeste, puno salata, ribe, povrća, mesa tu i tamo sve nemasno - jagnjetina.
Bili u nekom restoranu i ja naručila lignju i pohovane tikvice (e te tikvice mi se nisu svidele - nisu ni prineti onima koje je moja baka pravila)... a moj muž jagnjetinu. Ali nije to kao kod nas uglavnom sa ražnja, nego neki kotleti, ona fini reš, kao krmendle ... i dan danas mi je žo što nisam i ja jela tu jagnjetinu. Ali biće prilike valjda...

...jaooo...sve znam o čemu pričaš, dobar deo mladosti sam provela po Grčkoj
i jedno duže vreme sam jela sve na maslinovom ulju...i pavila svašta nešto,
onda se mnogo toga promenilo...i više ne jedem tako..ali i dan danas se rado
setim tih njihovih ukusa....
...možda jednog dana opet bude prilike da odem i prisetim se kako je to nekad
bilo....:(

Možeš i ovde dobrim delom da jedeš kao oni. Ništa oni nemaju što nemamo i mi.
Mnogi od nas nemaju naviku da koriste različite začine... kod većine se sve svede na so, biber i eventualno alevu papriku i peršun, koji deca vade iz supe :zcepanje:

a ko da odoli sladoledu iz meka koji ti donesu na noge...
pa, bre i ti naši muževi....
jel hoće zgodne žene ili neće!!!!

cuti, juce me je odvratio da ne idemo u Mek, pa sam sinoc vecerala ali normalno, a jutros ipak kilo manje:klap: a to je zato sto sam pre podne malo jela i pregladnela do vecere
Sad sam na 61 i zadovoljna sam
Ima tu jos mozda kilo da se skine, vise bi trebalo u stvari da se malo zategnem, ali generalno sam zadovoljna
Ma on je zadovoljan jos otkad sebe, reko mi je smrsala si i dobro ti je tako, sve ovo dalje je zbog mene same
ako uspem do mora da dodjem na 60, to ce biti extra:klap:
a tebi Boko svaka cast, 7 kg je uspeh i to ogroman:klap:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back