Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cuti, juce me je odvratio da ne idemo u Mek, pa sam sinoc vecerala ali normalno, a jutros ipak kilo manje:klap: a to je zato sto sam pre podne malo jela i pregladnela do vecere
Sad sam na 61 i zadovoljna sam
Ima tu jos mozda kilo da se skine, vise bi trebalo u stvari da se malo zategnem, ali generalno sam zadovoljna
Ma on je zadovoljan jos otkad sebe, reko mi je smrsala si i dobro ti je tako, sve ovo dalje je zbog mene same
ako uspem do mora da dodjem na 60, to ce biti extra:klap:
a tebi Boko svaka cast, 7 kg je uspeh i to ogroman:klap:

jeste uspeh, naročito u "ovim" godinama kad se svaki kg mLogo teško skida..

Meni neki dan danas, ništa mi nije po volji, što se hrane tiče. Lepo sam doručkovala kajsije, pa sam, pošto je skrobni dan, skuvala proso sa fitnes mešavinom. Stavila sam od začina kurkumu i kari i može biti da sam preterala. To sam jela i za ručak i evo sad za užinu i sad mi je baš nešto teško palo. Posle sam razmišljala da li proso uopšte ide za skrobni dan ili za uh. A može biti da jedno ne isključuje drugo...
U stvari najpre će biti da mi je teško i muka od mirisa koji je stavio moj kolega. Sedi na pola metra od mene, i izgleda da mu kupanje nije svakodnevna aktivnost, pa se valjda prska tim mirisima....
Nešto se pominje da ćemo da se selimo, naša služba, u neku drugu kancelariju. Moraću da vodim računa da ne sednem blizu njega, ako bude moglo da se bira. A baksuz jedan, nekad je radio pre podne, sad radi stalno posle podne. Smeta mu muzika, smeta mu kad ljudi pričaju, kad je otvoren prozor, kad je zatvoren prozor, kad se upali svetlo.... baksuz...
Naravno da mi je muka, jel da? :bljak:

Dobar dan dijetalke!
Uh, ja danas crkla.
Doručkovala sam pileća prsa sa malo hleba.
Ceo dan sam po gradu sa tetkama, ne znam da li sam to pričala, došla mi tetka iz Amerika.
Od mog tate sestra, ona se preselila u Ameriku kad se udala pre 50 godina, a poslednji
put je bila u Srbiji pre 21 godinu (kada sam ja bila u stomaku), dok su tata i druga tetka ostali ovde.

I sad je ona došla na desetak dana da nas vidi, ja je juče upoznala i baš mi je super :)
Danas smo šetale po celom gradu, a posle toga sam se našla sa mamom da kupujemo
poklone za nju i ostatak familije iz Amerike (teču, sestru od tetke i nećaku).
Naravno i ja sam se ogrebala za haljinu, majicu i šešir :mrgreen:

Sad sam pojela krompir pirea sa jednom punjenom paprikom bez paprike (jedem samo unutrašnjost)
Noge me otkidaju od hodanja

Ma znam, ni ne brinem se ovde šta jedem. I onako mi sutra zatežu fixnu
pa pet dana opet neću ništa jesti.
A i sad najboja drugarica ide sa mnom u Sutomore, pa jeste da će biti malo alkohola
ai će biti i puno puno puno đuskanja :)

A evo mog današnjeg ulova:

haljina, zanemarite pozu i facu nešto sam se mrdala pa je ispalo čudno:
08072010363-1.jpg

šeširić :)

08072010366-1.jpg

i majčica:
08072010367-1.jpg

šeširić i majica mi se baš sviđaju, a sigurna sam da ćeš ti i haljinicu slatko iznositi, prava je letnja....
i plivaj i đuskaj, ponavljam se, znam, ali tebi sad više treba da se zategneš nego da mršaviš
ja sam danas, naravno, veoma dobra pošto je uh dan:)

Hvala :)
A plivaću sigurno, samo da se vratim dole :)
Inače ako nekoga zanima u Heppeningu je sniženje, ja sam bila u onoj radnji u Kralja Petra,
majica je bila 890 dinara a haljina oko 1200.
U stvari šeširić je bio najskuplji :lol:

dobro jutro!kako ste danas...ja već pijem nesicu,i smišljam šta ću za ručak,da što više budemo napolju sa vragom...a danas mi je i dan za gorku so,pa ne smem da mrdam,jer moram da budem blizu toaleta...e ove dane mrzim...

tja, moj karakter je nula
sinoc sam opet jela, i to mnogo, juce sam imala jednu vrlo stresnu epizodu, i jela sam od muke zapravo, i danas opet na 62
niko mi nije kriv
a tako mi malo fali da budem i disciplinovana i sve...

Ma biće bolje :)
Tu smo mi da podržimo :)
Ja od jutros rano na nogama, bila u nabavci, spremila voćni kolač za tetke,
omogla tetki da spremi pitu od jabuka za mog momka, sad treba da stavim
ručak, pa kod zubara, pa druženje sa porodicom, i večeras nazad u Sutomore :)

tja, moj karakter je nula
sinoc sam opet jela, i to mnogo, juce sam imala jednu vrlo stresnu epizodu, i jela sam od muke zapravo, i danas opet na 62
niko mi nije kriv
a tako mi malo fali da budem i disciplinovana i sve...

Nemoj sad da se nerviraš zbog toga što si dodala kilogram pa da nastaviš da jedeš od muke. Polako i pažljivo i opet će da ode. Tako je i kod mene. Čim uveče pojedem nešto malo više, meni se odmah pokaže. A šta ću, ja uveče dodjem s posla i to mi je najdraži obrok i prvi i jedini koji pojedem na miru i bez žurbe. I onda preteram.... I stalno mi taj jedan kg varira. Nikako da ga skinem i da konačno sidjem ispod 60.

Ma biće bolje :)
Tu smo mi da podržimo :)
Ja od jutros rano na nogama, bila u nabavci, spremila voćni kolač za tetke,
omogla tetki da spremi pitu od jabuka za mog momka, sad treba da stavim
ručak, pa kod zubara, pa druženje sa porodicom, i večeras nazad u Sutomore :)

Shushu, ti možeš da jedeš šta hoćeš i da pominješ to ovde. Sa toliko aktivnosti, nikakvih posledica nećeš imati.
Baš lepo od tebe što si našla vremena ova dva dana u Bgd da se malo družiš i sa nama :cmok:

A ja!? Zaboravila sam da prijavim šta sam ja danas jela. Napravila sam makarone s pečurkama iz kese (Centroproizvod) i prilično su lepe... samo meni je to malo skupo i previše začinjeno. Sve ja to mogu da napravim ukusnije i za mnogo manje para. A ovu kesu sam nekad davno kupila da probam, već im i rok prošao, pa da se na baci.
Danas mi je uh dan pa smem da jedem testo...a za večeru kolači, :mesi::kolac: odnosno sladoled...

...dobro veče drugarice dijetalke:D

...ja danas ručala onaj ručak sa tikvicama, da se ne baci i krišku crnog hleba,
na poslu popila samo jedan balans...i ako budem gladna imam kajsije...
...vidi se nije da se ne vidi..ali toliko oteknem zbog ovih glupavih hormona da
mi sve izgleda uzaludno..dok to ne regulišem....moraću ozbiljno da krenem
po lekarima...:mrgreen:

jao, i ja sam sad udarila po sendvičima... gladna sam, ne vredi....

a sutra voćni dan... već smišljam gde ću da idem i šta ću da radim. Prvo ima dugo da spavam. To je najbolji lek protiv jedenja. Onda ću da odem na pijacu da kupim voće, pa ću da ga donesem kući, pa da malo posle odem u neku skitnju u Ušće. Svi hvale da imaju silne rasprodaje, pa da malo pogledam. To malo bi trebalo da potraje do kasnih popodnevnih sati...

...i ja bi trebala sutra do pijace ako uspem da ustanem ranije...

...u Ušću se skoro sve rasprodalo, još prošle nedelje...uglavnom ostali ili
premli ili preveliki brojevi...a negde je sniženje takvo da većina nas ni sad
ne može ništa da kupi...:mrgreen:

ja bas ne volim osjecaj kada se popunim
a nisam ni debela, nego nekako sam rasporedjena svuda podjednako, pa me ne mozes pogledati iz nekog ugla i reci... bas si zgodna.... moja sestra ima mrsav gornji dio tijela i listove, a malo jace butine, i kada obuce suknju ona je super zgodna... a ja uvijek podjednako elegantno popunjena:(

moram opet otpoceti sa lunarnom dijetom
gladni dan pana u nedjelju u 21:40
pa ispada da citav ponedjeljak ne treba jesti

a ona meni bas prija, ubije mi apetit profi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back