Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Dobro jutro dijetalke. Nije nam lako, pa evo još malo podrške
[/URL][/IMG]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a kad su slatkiši u pitanju, malo je reći da mi je karakter 0!
u stvari gladna kao vuk

Ja sam se sinoc najela onako lepo bas, i to sam jela sendvice, nisam izdrzala, ali jutros nije bilo problema na vagi
Da budem precizna, bila sam iscrpljena posle nekih aktivnostiu stvari gladna kao vuk
Tako da, hm, imate jedan dobar nacin za mrsavljenje![]()
it`s all about krevetske aktivnosti...
najlepši način za mršavljenje

znaci ako ustanete u 7 ujutru (a mnooogi i kasnije) TO JE BRE 12 SATI BEZ HRANE!!!!!!!!!!!!!!!!
Telo je 12 sati bez hrane a mora da odrzava 10001 funkciju iako spavate telo radi punom parom.....
A vi njemu nista ne date za tih 12 sati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ipak je to malo nezgodno za one koji rade, kad je sve to odredjeno šta, na koji način spremljeno u koje vreme. Ili smo samo lenje da se malo potrudimo. Ja lično mislim da je to jedini ispravan način i pod nadzorom nutricioniste.
Neke moje drugarice su to probale. Jedna je za dve nedelje, toliko joj je bilo kao probno, skinula 2 kg, bila je zadovoljna, ali nije se potrudila da nastavi. A druga je bila duže na tom režimu i skinula je 10 kg. Ali... ova druga je imala loše rezultate laboratorijskih analiza pa se malo uplašila. Ništa nije takav motim kao zdravlje, na žalost. I to tek kad je ugroženo.
Ja sam se sinoc najela onako lepo bas, i to sam jela sendvice, nisam izdrzala, ali jutros nije bilo problema na vagi
Da budem precizna, bila sam iscrpljena posle nekih aktivnostiu stvari gladna kao vuk
Tako da, hm, imate jedan dobar nacin za mrsavljenje![]()

Da, spoj lepog i korisnog. 
Samo još malo pažljivije pročitaj, ne gladuje nijedna ceo dan, nego uglavnom uveče, ili prave prevelike razmake između obroka a to je upravo ono o čemu ti pišeš, organizam se priprema za period oskudice usporavajući se i svodeći potrošnju zaliha na minimum. Ako se unosi mala količina hrane u kraćim intervalima, više se potroši na njeno varenje nego što se iskoristi iz nje, tu nema ništa novo. A tu je i zakon održanja, sve što se pojede a ne potroši se na bazalni metabolizam i održavanje, deponuje se kao salo za "crne dane", što će reći da unos treba prilagoditi potrošnji.
Ko je rekao da iko ovde ne jede nista 12 sati
Prvo, ne pratis temu uopste, nego se ukljucis i dajes citavu opservaciju na osnovu jedne recenice. Sve ovde veceramo, samo je pitanje - sta i koliko
I nema potrebe da vices, u redu su primedbe koje imas, ali mislim da nijednoj od nas nisi rekao nista novo
..ali,nadam se da necete zbog ovoga mrsati ,nego na neke ljepse nacine 
Pa svakako postoji bolji nacin, koji sam jos pre podne pomenula....