Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne daj se, Soffy, ne popuštaj. Toliko si se trudila....
E, ako ti je za utehu, čitala sam svojevremeno da je metabolizam ubrzan u vreme pms, pa su manje opasnosti da ti se prilepi koja kila. Valjda je tako.

trudila sam se... i još se ja negdje u sebi trudim.
al moram se više truditi. :)

osjećam se kao bure.
trebala sam dobiti prekjuče,ne znam što još nema.
računam na ove stresove oko faksa, zdravlja...hmm...
ajde, više kreni pa da ne jedem. :lol:

I dalje ne jedem poslije 6 h,danas sam pojela breskvu i rucala ribu sa sirom,salatom i hlebom,to je sve sto sam jela....Sad je 12 sati,i kao i obicno u ovo doba me uhvate nekakvi napadi gladi,ali ne dam se ja :))...Danas nisam vozila kucno biciklo :( ,ali sam uradila malo trbusnjaka sto je za pohvalu...E,da,decko kad me je vidio rekao mi je da sam se osusila(to je valjda dobro,ipak se pripremam za ljeto :))

affro, jesi se odazvala ljubaznom pozivu??? :))

Bi, tu sam ja, i meni je uh dan , evo jedem...pa ono što se danas jede za večeru, da ne izazivam druge
burno mi je ovih dana i kod kuće i na poslu i ne stižem da pišem, jedva i bacim pogled
ali dijete se pridržavam, istrajaću valjda...

Bi, tu sam ja, i meni je uh dan , evo jedem...pa ono što se danas jede za večeru, da ne izazivam druge
burno mi je ovih dana i kod kuće i na poslu i ne stižem da pišem, jedva i bacim pogled

..da li misliš na ono putovanje...neeee:mrgreen:
..rekli mi da mogu da im se javim kad budem raspoložena...:heart:

Ma ti si super :super:

Ja malo zabusavam danas...
Vaga se ne pomera :neutral:

A jesu li tih -7 svi od ovog kruga UN? Nesto nisam u toku:confused:

ej, ćao, baš ste slatke što ste se odazvale na prozivku za un dijetu.

Ja sam danas prekršila uh dan, jer sam upravo bila na toj večeri na kakvu je i afro pozvana.
Sama večera je bila bečka šnicla sa nekim prilogom u tragovima... bila sam ja već ranije na tome i tad sam iskoristila putovanje, (pisala sam tada na nekoj temi) ali sada nešto ne mogu da se uklopim. Ne znam da li je ovo pravo mesto da napišem sve detalje....
A na poslu jedna koleginica častila za rodjendan, pa sam jela keksiće i čokoladu, pa da kažem da mi se to uklopilo. Sutra je voćni dan pa ću da se izvučem. Baš sam se lepo opremila za sutra: breskve, kajsije, jabuke, dinja.... jedva čekam

Dobro je, samo tako. Najbolje kad imaš obaveza, onda se manje misli na hranu.

Ma ti si super :super:

Ja malo zabusavam danas...
Vaga se ne pomera :neutral:

A jesu li tih -7 svi od ovog kruga UN? Nesto nisam u toku:confused:

Evo ja ću da ti odgovorim: nisu joj tih -7 od ovih 23 dana dijete, nemoj da me bacaš u bedak. Ja se tu vrtim na +/-1, nek se bar taj 1 ustali za prvi mesec. Pa nek bude 3 kg za celu dijetu, kao pre kad sam je držala. Samo da mi prva cifra bude 5.

ej, ćao, baš ste slatke što ste se odazvale na prozivku za un dijetu.

Ja sam danas prekršila uh dan, jer sam upravo bila na toj večeri na kakvu je i afro pozvana.
Sama večera je bila bečka šnicla sa nekim prilogom u tragovima... bila sam ja već ranije na tome i tad sam iskoristila putovanje, (pisala sam tada na nekoj temi) ali sada nešto ne mogu da se uklopim. Ne znam da li je ovo pravo mesto da napišem sve detalje....
A na poslu jedna koleginica častila za rodjendan, pa sam jela keksiće i čokoladu, pa da kažem da mi se to uklopilo. Sutra je voćni dan pa ću da se izvučem. Baš sam se lepo opremila za sutra: breskve, kajsije, jabuke, dinja.... jedva čekam

...eeee...izem im šniclu...mada znam da je ne bi baš odbila..ali nisam mogla
nikako da idem sama, plus neke obaveze...i još gde na nađem bar troje ljudi da
idu samnom..nikom se ne mili iz kuće da mrdne po ovakvom vemenu....

...nego idemo mi dalje...nema odustajanja....:heart:

Stvarno interesantna lista. Ali nema mesa, samo ona neka šunka...
Kod Bejlisa je meni strašna samo cena. Bio je nedavno na akciji u Metrou - 1.600 dinara. Mnogo. Nagovoriću muža da mi kupi za 8. mart, jeftiniji je od parfema. :zcepanje:
Jooj, nego gde je 8. mart...

Stvarno interesantna lista. Ali nema mesa, samo ona neka šunka...
Kod Bejlisa je meni strašna samo cena. Bio je nedavno na akciji u Metrou - 1.600 dinara. Mnogo. Nagovoriću muža da mi kupi za 8. mart, jeftiniji je od parfema. :zcepanje:
Jooj, nego gde je 8. mart...

...na Aerodromu u Free Shopu...je 1.430 dinara..pa ako imaš nekog da putuje
i da te obraduje....eto da ne čekaš baš 8.mart...:lol:

...i ja čekam ko će da se seti da časti jedan Bejlis, al' nešto se svi ućutali...:eek:

evo,dame, ima za sve!
Baileys.jpg

inache, ja nisam neki ljubitelj tih kremastih...
ja volim koktele i tekilu.
jos kad je tekila u koktelu...

TEQUILA SUNRISE!
tequila_sunrise.jpg

I ja da se vratim na temu:(
Prekjuce i juce sam jela i to prilicno, pogotovo juce na otvaranju i torta i posluzenje i kolaci i vino i sampanjac, sve sam ja to trpala, i danas - 63:(
Bedak, sad od pocetka dok ne stignem opet na 61
Ali ja se ne predajem, kupila sam jutros vocke, a za rucak cu u restoran da uzmem samo pecurke ako nadjem
Do mora ima da se sredim, bar imam jos vremena:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back