Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Dobro jutro,
nije ni meni baš jutro, ali tek sam doručkovala, čekala mamu da mi donese višnje (najavila se), pa da ne jedem jabuke za doručak.
Za ručak i večeru imam pirinač sa mediteranskim mixom (boranija, grašak, kukuruz, šargrepa, paprika - sve odgovara za skrobni dan), koji sam juče kuvala za porodicu, od koje je samo muž ručao kod kuće, a on baš nije ljubitelj pirinča, tako da je ostala ogromna količina.
Sinoć nisam bila dobra, uzela sam nekoliko zalogaja tog pirinča i nekoliko krekera... nije mi to trebalo..
Zato večeras neće biti opasnosti jer neću biti kod kuće. Idem na koncert Erika Kleptona

Shushu, ti si vredna i dobro organizovana, sredićeš te ispite bez problema... a i kupaći već znaš šta ćeš da kupiš.
Mene duša boli, pre dve godine sam kupila Liscin iz jednog dela, koji se reklamirao po bilbordima, nosila ga i Jelena Janković i nijednom ga nisam obukla.
Bila sam u Grčkoj pa nosila dvodelni, a prošle godine nisam ni išla na more, a verovatno ni ove
a sad je ionako passé.
Ja sve teme stavim ovde
nije ni meni baš jutro, ali tek sam doručkovala, čekala mamu da mi donese višnje (najavila se), pa da ne jedem jabuke za doručak. Za ručak i večeru imam pirinač sa mediteranskim mixom (boranija, grašak, kukuruz, šargrepa, paprika - sve odgovara za skrobni dan), koji sam juče kuvala za porodicu, od koje je samo muž ručao kod kuće, a on baš nije ljubitelj pirinča, tako da je ostala ogromna količina.
Sinoć nisam bila dobra, uzela sam nekoliko zalogaja tog pirinča i nekoliko krekera... nije mi to trebalo..
Zato večeras neće biti opasnosti jer neću biti kod kuće. Idem na koncert Erika Kleptona

Shushu, ti si vredna i dobro organizovana, sredićeš te ispite bez problema... a i kupaći već znaš šta ćeš da kupiš.
Mene duša boli, pre dve godine sam kupila Liscin iz jednog dela, koji se reklamirao po bilbordima, nosila ga i Jelena Janković i nijednom ga nisam obukla.
Bila sam u Grčkoj pa nosila dvodelni, a prošle godine nisam ni išla na more, a verovatno ni ove
a sad je ionako passé.Ja sve teme stavim ovde