Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro,
:) nije ni meni baš jutro, ali tek sam doručkovala, čekala mamu da mi donese višnje (najavila se), pa da ne jedem jabuke za doručak.
Za ručak i večeru imam pirinač sa mediteranskim mixom (boranija, grašak, kukuruz, šargrepa, paprika - sve odgovara za skrobni dan), koji sam juče kuvala za porodicu, od koje je samo muž ručao kod kuće, a on baš nije ljubitelj pirinča, tako da je ostala ogromna količina.
Sinoć nisam bila dobra, uzela sam nekoliko zalogaja tog pirinča i nekoliko krekera... nije mi to trebalo.. :(
Zato večeras neće biti opasnosti jer neću biti kod kuće. Idem na koncert Erika Kleptona :brus::zurka:
Shushu, ti si vredna i dobro organizovana, sredićeš te ispite bez problema... a i kupaći već znaš šta ćeš da kupiš.
Mene duša boli, pre dve godine sam kupila Liscin iz jednog dela, koji se reklamirao po bilbordima, nosila ga i Jelena Janković i nijednom ga nisam obukla. :( Bila sam u Grčkoj pa nosila dvodelni, a prošle godine nisam ni išla na more, a verovatno ni ove :( a sad je ionako passé.
Ja sve teme stavim ovde ;)

...ako ne odeš na more..uvek imaj opcuju Ada ciganlija....pa eto prilike
da ga bar tu malo obučeš....

...vidim baš se držiš plana te UN dijete...i kakvi su utisci, da li si se merila,
ili bar probla nešto od odeće...ima li pomaka...;)

Dobro jutro,
:) nije ni meni baš jutro, ali tek sam doručkovala, čekala mamu da mi donese višnje (najavila se), pa da ne jedem jabuke za doručak.
Za ručak i večeru imam pirinač sa mediteranskim mixom (boranija, grašak, kukuruz, šargrepa, paprika - sve odgovara za skrobni dan), koji sam juče kuvala za porodicu, od koje je samo muž ručao kod kuće, a on baš nije ljubitelj pirinča, tako da je ostala ogromna količina.
Sinoć nisam bila dobra, uzela sam nekoliko zalogaja tog pirinča i nekoliko krekera... nije mi to trebalo.. :(
Zato večeras neće biti opasnosti jer neću biti kod kuće. Idem na koncert Erika Kleptona :brus::zurka:
Shushu, ti si vredna i dobro organizovana, sredićeš te ispite bez problema... a i kupaći već znaš šta ćeš da kupiš.
Mene duša boli, pre dve godine sam kupila Liscin iz jednog dela, koji se reklamirao po bilbordima, nosila ga i Jelena Janković i nijednom ga nisam obukla. :( Bila sam u Grčkoj pa nosila dvodelni, a prošle godine nisam ni išla na more, a verovatno ni ove :( a sad je ionako passé.
Ja sve teme stavim ovde ;)
I moja mama ide. :)
Kreće za nekih pola sata za BG. :)

Ja ostajem kući i učim. :)

Ionako znam ne više od 15ak pjesama od Kleptona. :)

Ja išla da mi vade krv, izvadili mi 2 velike epruvete.:sad2:

Jela sam dobro poslije toga, 2 integralne kajzerice namazane Dolčela Light namazom i salatu. Kasnije jela trešnje. :)

Za ručak ću vjerovatno samo sladoled... :)

Dobar dan :D

Zaboravila sam da se prijavim ovde.

Danas skrobni dan a ja sam pojela samo jednu jabuku i jednu kukuruznu lepinjicu...uspavala sam se i zaboravila da ponesem hranu.

Kuci me ceka prazan corbast pasulj i lucene paprike...Njam..jedva cekam

Evo mene kod tebe na ručak - što volim lučene paprike, njam

vazi...:lol:

Ja se samo nadam da nisu vec pojedene, a druge nemam :( Imala sam samo taj jedan paketic od prosle godine

...eee...kad bude paprika na pijaci...da mogu da se peku meni drugi ručak i
ne treba...

...upravo sam pojela punu činiju šopske salate..i pola od planiranog mladog
krompira...jedno parče ražanog hleba...

...zasiti me ona salata..pa će krompir završiti u kanti sve mi se čini, sad mi
nešto glupo što sam toliko pržila..al' ne mogu da odredim količinu za sebe
samu...:confused:

I moja mama ide. :)
Kreće za nekih pola sata za BG. :)
Ja ostajem kući i učim. :)
Ionako znam ne više od 15ak pjesama od Kleptona. :)
Ja išla da mi vade krv, izvadili mi 2 velike epruvete.:sad2:
Jela sam dobro poslije toga, 2 integralne kajzerice namazane Dolčela Light namazom i salatu. Kasnije jela trešnje. :)
Za ručak ću vjerovatno samo sladoled... :)

Lepo sam ja svojevremeno procenila da je tvoja mama mojih godina, vidi se i po muzičkom ukusu. :super:
A što si sad vadila toliko krvi? Za neke analize? ili si davala krv kao dobrovoljni davalac? I posle toga mora dobro da se jede i bolje je da se ne šetkaš mnogo. A ne ko moja kuma, dala krv, pa u skitnju, jedva kući došla.

...ako ne odeš na more..uvek imaj opcuju Ada ciganlija....pa eto prilike
da ga bar tu malo obučeš....

...vidim baš se držiš plana te UN dijete...i kakvi su utisci, da li si se merila,
ili bar probla nešto od odeće...ima li pomaka...;)

Ma merim se, dva-tri puta dnevno. Znam da nema smisla, ali .... Skinula sam kilogram, i to je taj što ide stalno gore-dole. Nisam baš zadovoljna, ali nisam ni gladna i ne mučim se nešto puno. Verovatno bi trebalo da još smanjim količinu. Ja sam pre 10-ak godina držala tu un dijetu i skinula samo 3 kg, za tri meseca, bez muke i gladovanja. I ne bi to čak bilo ni toliko loše, da nisam vratila... Ja uvek kažem da je 1 kg mesečno sasvim dovoljno, ali da se ne vrati. Zamisli 12 kg godišnje. Malo li je?

...gde malo...ja da sam motla tako da skidam sad bi bila taman kako treba...mada
opet verovatno mi nismo svesne kolike smo, jer se naviknemo ne tu neku kilažu, i
uvek se poredimo sa onima koje su od nas ihahaj punije..pa kao nisam ja mnogo,
debela vidi kao kakva je ona ili ova...maaaa....

....nemoj sebe mučiti tim mukama da se meriš svaki čas...mislim da bi bilo
mnogo bolje, da se meši samo npr., ponedeljkom...i onda ćeš imati tačan uvid u
stanje koje jeste pravo...i naravno samo ujutro čim ustaneš...

...ja vagu nemam ni nemam nameru da je nabavim...imam ja neke svoje mere o
tome sam pisala i kad to dostignem...onda ću biti sigurna da je to, to...a kakva
je prilika neće to biti skoro...a možda ni nikad...al' ajd' sad...:think:

tome sam pisala i kad to dostignem...onda ću biti sigurna da je to, to...a kakva
je prilika neće to biti skoro...a možda ni nikad...al' ajd' sad...:think:[/QUOTE]

pa nije to za mene muka, to mi dodje normalno kad ujutru ustanem, umijem se i stanem na vagu. A ona stara i neprecizna, ali nema veze, kad pokaže pola kile manje, ja sva srećna :D

je prilika neće to biti skoro...a možda ni nikad...al' ajd' sad...:think:

pa nije to za mene muka, to mi dodje normalno kad ujutru ustanem, umijem se i stanem na vagu. A ona stara i neprecizna, ali nema veze, kad pokaže pola kile manje, ja sva srećna :D[/QUOTE]

...hehe..onda se meri i budi srećna svaki dan...:super:

Ja samo da se javim, dobro sam uradila ispit, rezultati su iduće nedelje :D
Upala mi baš ta pitanja iz kojih nemamo skripte, ja rekla da hoću da zamenim
i asistentkinja mi da druga pitanja :eek: ja ovako :eek:
I naravno onda sam skroz dobro uradila :mrgreen:

I sad sam pojela paradajz salatu sa lukom :mrgreen: Ili bolje rečeno luk sa paradajzom :mrgreen:

ps. i moja mama ide večeras na koncert, došla joj rođena sestra iz Splita, i neka ekipa

...bravo shushu...vidiš lepo sam ti ja rekla, da će to biti super...:klap:

...ja sam pojela danas malo sladoleda od vanile..ali nešto gledam on i
nije naročito kaloričan...a nije ni bilo mnogo...sad pijuckam kaficu
možda pojedem kasnije neku salatu, krastavac+paradaiz...ako baš
budem gladna...

...kad ćemo da vidimo kupaći, da li si kupila...??

Ma nisam, ipak ću kad odem u Beograd sa mamom :)
Bolje da mi ona kupi nego da trošim svoj štek :mrgreen:

Šalim se, nego nas dve već godinama pred leto u istoj radnji kupujemo kupaće,
isprobavamo zajedno, tako da ne želim da prekidam tradiciju :heart:

hahah, afro, necu se ja moci zaustaviti na chashici, jako volim kupinovo vino.
volim sve to shto si nabrojala, osim crvenog mesa.
a ono je najvaznije.
nishta, moram pocheti jesti i to je to.

...hehe...pa sad ti zamisli da ti je lek u ovom trenutku, pa pij manje:heart:

...i stvarno povedi računa nije to za zezanje, nije prenisko, ali ipak
jedi što moraš..dosta si ti skinula..sad će lepo vreme, pa se jede
lakša hrana...a, ti ipak ubaci malo tog crvenog mesa za svaki
slučaj....:think:

ćao svima!
kako ste?ja odlično,iako je vrućinčina i pritisak ume da me zeza,al ne dam se...juče sam prvi put posle 3 meseca poželela da popijem čašu mleka kada sam videla kolegu kako slasno pije nesicu sa mlekom...au,već sam u ustima osetila ukus...naravno nisam ga pila,ali ovo mi se još nije desilo...

..dobro jutro drugarice ;)

..sinoć za večeru pojela 1 paradaiz i 1 krastavac....

..od jutros sam nervozna zbog komšijske živine...pijem svoju nesicu od ONOG
mleka....i čeka me voćni jogurt jutros joogud jagoda...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back